You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Hekur gjimnastikor I dyfishte 0S03022-0000

135,00€
  • Brendi: Kettler
  • Kodi: 4001397514015
  • Disponueshmëria: Në Stok

Shtyllat jane te punuara nga celiku special dhe mund te vendosen ne 4 lartesi te ndryshme.

Lartesite : 70 cm, 96 cm, 122 cm, 148 cm

Thellesia e shtyllave nen dhe  50 cm

Shkruaj koment

    1           5
Captcha