You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Snowboard

ÇANTA SCOTT GUIDE AP 20 Kit orange-grey SL

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368985655

777,00€

Brendi                Scott

Kodi                    7613368985655

Konstruksioni   H/T 420D Nylon Plain W/R, 1,500MM,

                            H/T 210D Nylon Double R/S W/R, 1,000MM

Karakterisitkat  SCOTT ALPRIDE AIRBAG SYSTEM 2.0

                             Diagonal ski carry system,

                             SOS label with emergency instructions

Kompozita         Shell Fabric: 100% Polyamide; Lining: 100% Polyester


ÇANTA SCOTT GUIDE AP 20 orange-grey SL

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368985662

170,00€

Brendi                Scott

Kodi                    7613368985662

Konstruksioni   H/T 420D Nylon Plain W/R, 1,500MM,

                            H/T 210D Nylon Double R/S W/R, 1,000MM

Karakterisitkat  SCOTT ALPRIDE AIRBAG SYSTEM 2.0

                             Diagonal ski carry system,

                             SOS label with emergency instructions

Kompozita         Shell Fabric: 100% Polyamide; Lining: 100% Polyester


ÇANTA SCOTT PATROL E1 22 Kit burnt orange-black SL

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368985761

1.150,00€

Brendi                    Scott

Kodi                        7613368985761

Teknologjia            Top pocket with fleece lining

                                Stow away ice axe/pole fixation

                                Versatile daisy chain loops

                                Light hip belt with safety leg loop

Konstruksioni       Shell Fabric: 100% Polyamide; Lining: 100% Polyester


ÇANTA SCOTT PATROL E1 30 Kit AP blue-dark blue SL

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368985747

1.150,00€

Brendi                    Scott

Kodi                        7613368985747

Teknologjia            Top pocket with fleece lining

                                Stow away ice axe/pole fixation

                                Versatile daisy chain loops

                                Light hip belt with safety leg loop

Konstruksioni       Shell Fabric: 100% Polyamide; Lining: 100% Polyester


ÇANTA SCOTT SKI MULTI black-dark grey

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368626879

67,00€

Brendi                    Scott

Kodi                        7613368626879

Konstruksioni       100% Polyester

Dimensionet         43cm x 30cm x 40cm


Doreza SC ULTIMATE PLUS black - XXL

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368554462

60,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni Shell Pelhure: Lekure dhe Ripstop , Dora: Lekure , GORE-TEX® , Astari: 100% Polyester
 Kompozita Insert: 100% Polytetraflourethylen , Astari: 100% Polyester
 Izolimi Mbrapa = 220g fiberfill , Dora = 170g
 Rripi SRS Mountain Strap
 Fit Regular
 Karakteristikat Mbulesa të artikuluara në pjesën e prapme të duarve, Gishtat e artikuluar, pranga e gjatë, gishtat e parafabrikuar të fortë
 Madhesia XXL

Mögliche Optionen

Doreza SC ULTIMATE PREMIUM GTX MITTEN black

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368227038

73,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni Shell Pelhure: Lekure dhe Ripstop , Dora: Lekure , GORE-TEX® , Astari: 100% Polyester
 Kompozita Insert: 100% Polytetraflourethylen , Astari: 100% Polyester
 Izolimi Mbrapa = 220g fiberfill , Dora = 170g
 Rripi SRS Mountain Strap
 Fit Regular
 Karakteristikat Mbulesa të artikuluara në pjesën e prapme të duarve, Gishtat e artikuluar, pranga e gjatë, gishtat e parafabrikuar të fortë
 Madhesite S , M , XL

Mögliche Optionen

Doreza SC W ULTIMATE PREMIUM GTX black-silver white 19

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368226956

74,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni Shell Pelhure: Lekure dhe Ripstop , Dora: Lekure , GORE-TEX® , Astari: 100% Polyester
 Kompozita Insert: 100% Polytetraflourethylen , Astari: 100% Polyester
 Izolimi Mbrapa = 220g fiberfill , Dora = 170g
 Rripi SRS Mountain Strap
 Fit Regular
 Karakteristikat Mbulesa të artikuluara në pjesën e prapme të duarve, Gishtat e artikuluar, pranga e gjatë, gishtat e parafabrikuar të fortë
 Madhesite XS, S, M

Mögliche Optionen

Doreza SC W ULTIMATE PREMIUM GTX MITTEN black

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368227830

74,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni Shell Pelhure: Lekure dhe Ripstop , Dora: Lekure , GORE-TEX® , Astari: 100% Polyester
 Kompozita Insert: 100% Polytetraflourethylen , Astari: 100% Polyester
 Izolimi Mbrapa = 220g fiberfill , Dora = 170g
 Rripi SRS Mountain Strap
 Fit Regular
 Karakteristikat Mbulesa të artikuluara në pjesën e prapme të duarve, Gishtat e artikuluar, pranga e gjatë, gishtat e parafabrikuar të fortë
 Madhesite
XS, S, M

Mögliche Optionen

DOREZA SCOTT EXPLORAIR MERINO black

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368554554

29,00€

Brendi                  Scott

Kodi                      7613368554554

Material               78% wool, 22% polyamide


Mögliche Optionen

DOREZA SCOTT FLEECE LINER black

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368978527

22,00€

Brendi                Scott

Kodi                    7613368978527

Karakteristikat   Anti-pilling fleece

                             Silicone palm grip

Konstruksioni   96% Polyester, 4% Span


DOREZA SCOTT JR ULTIMATE black - XL

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368978114

33,00€

Brendi                Scott

Kodi                    7613368978114

Karakteristikat  DRYOsphere 2L with PFC free DWR

                            Drawcord wrist adjustment for sizing

                            100% breathable and waterproof

Konstruksioni   Shell Fabric: DRYOsphere 2L with PFC


Mögliche Optionen

DOREZA SCOTT JR ULTIMATE bright blue-majolica blue

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368978169

33,00€

Brendi                Scott

Kodi                    7613368978169

Karakteristikat  DRYOsphere 2L with PFC free DWR

                            Drawcord wrist adjustment for sizing

                            100% breathable and waterproof

Konstruksioni   Shell Fabric: DRYOsphere 2L with PFC


DOREZA SCOTT JR ULTIMATE MITTEN bright blue 20

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368978619

21,00€

Brendi                Scott

Kodi                    7613368978619

Karakteristikat  DRYOsphere 2L with PFC free DWR

                            Drawcord wrist adjustment for sizing

                            100% breathable and waterproof

Konstruksioni   Shell Fabric: DRYOsphere 2L with PFC


Out of stock

DOREZA SCOTT TOT JR ULTIMATE MITTEN black 20

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368978572

21,00€

Brendi                Scott

Kodi                    7613368978572

Karakteristikat  DRYOsphere 2L with PFC free DWR

                            Drawcord wrist adjustment for sizing

                            100% breathable and waterproof

Konstruksioni   Shell Fabric: DRYOsphere 2L with PFC


Out of stock

DOREZA SCOTT TOT JR ULTIMATE MITTEN cassis pink 20 - S

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368978695

21,00€

Brendi                Scott

Kodi                    7613368978695

Karakteristikat  DRYOsphere 2L with PFC free DWR

                            Drawcord wrist adjustment for sizing

                            100% breathable and waterproof

Konstruksioni   Shell Fabric: DRYOsphere 2L with PFC

Materiali            70% Polyester, 30% Polyurethane


Prej 1 deri 16 nga 127 (8 faqe)