You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Hendboll

Manometer per topa PG

Modeli: Molten

Kodi i produktit: 4905741990251

15,00€


Pompa për topa / Spalding

Modeli: Spalding

Kodi i produktit: 689344333809

16,00€
MaterialiPlastike
Dimensionet e artikullit23,1 x 23,1 x 23,1 centimetra
Burimi i energjisëPërshtatës

Porta të vogla 3m x 2m / Por - 15 / Garlando

Modeli: Garlando

Kodi i produktit: 8029975801063

115,00€

Brendi                Garlando

Kodi                    8029975801063

Dimensionet     300 x 200 x 120 cm

Pesha                 20 kg


Top Hendb CIRCUIT 500 Blue/YellowN.2 B-GR

Modeli: Select

Kodi i produktit: 5703543078097

48,00€

-Top trazinues me dorë për të përmirësuar goditjen dhe kapjen

-e rëndë dhe e fortë për forcimin e muskujve të gishtave dhe rehabilitimin pas lëndimit

-Një fshikëz e patentuar me krahë zero brenda topit siguron rrumbullakësi optimale

EHF-MIRATUAR

Top Hendb ULTIMATE REPLICA CHAM .M.2 Bluy/Whi

Modeli: Select

Kodi i produktit: 5703543132966

26,00€


Top Hendb ULTIMATE REPLICA CHAM .M.2 Bluy/Whi

Modeli: Select

Kodi i produktit: 5703543132966

26,00€

Pesha e produktit: 0.4 kg

Sporti: Hendboll

Top stërvitor e qepur me dorë / EHF miratuar

Kapje e mirë me dhe pa kolofon.

Top kontakti i lëmuar, i balancuar mirë.

Flluskë natyrale e patentuar e lateksit.

Top hendbolli / Molten - H0X1800-YG

Modeli: Molten

Kodi i produktit: 4905741845179

18,00€

Përshkrimi teknik:

 • Hendboll
 • I përshtatshëm për stërvitje
 • Sipërfaqja e jashtme: e butë, e këndshme në prekje
 • 32 panele pesëkëndëshe
 • Ndërtimi: i qepur me makinë
 • Miratuar nga IHF
 • Materiali: lëkurë PU me cilësi të lartë, e këndshme në prekje
 • Plonder: latex
 • Ngjyra: e verdhë, jeshile
 • Madhësia 0 - për fillestarët, 6-8 vjeç
 • Perimetri (cm) 46 - 47
 • Presioni pas fryrjes: 0,3 -0,5 bar
 • Pesha: 200 - 220 gram

Top hendbolli / Molten - H1X1800-YG

Modeli: Molten

Kodi i produktit: 4905741845155

18,00€

Brendi          Molten

Kodi              4905741845155

Madhesia    1

Sport            Hendboll

Ngjyrat         Gjelbert / Verdhe


Top hendbolli / Molten - H2FX1800-RB

Modeli: Molten

Kodi i produktit: 4905741896904

18,00€

Madhësia: 2 | Vendi i përdorimit: brenda

 

Top stërvitje

Lëkurë e butë sintetike

Karakteristika shumë të mira të lojës

Shumë i dobishëm

Pesha dhe madhësia sipas standardit IHF për topa me dorë pa rrëshirë

Top hendbolli / Molten - H2X1800-YG

Modeli: Molten

Kodi i produktit: 4905741845131

18,00€

Madhësia: 2

Përdorimi: Mbrenda

Materiali: lëkurë PU me cilësi të lartë, e këndshme në prekje

Perimetri (cm): 54 – 56

Pesha: 325 - 375 gram

32 panele pesëkëndëshe

Top hendbolli / Molten - H2X2200-BW

Modeli: Molten

Kodi i produktit: 4905741841386

20,00€

Brendi          Molten

Kodi              4905741841386

Madhesia     2

Sport            Hendboll

Ngjyrat         Bardhe / Kaltert


Top Hendbolli / Molten - H3X1000

Modeli: Molten

Kodi i produktit: 000000H3X1000

20,00€

I përshtatshëm për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.
Topi i volejbollit i miratuar nga IHF
Është një top hendbolli i qepur me dorë dhe i qëndrueshëm që rrit lehtësinë e mbajtjes falë poreve të tij në lëkurën e tij të butë.

Pesha: 446 gr
Madhësia: Nr. 3 (e përshtatshme për 13 vjeç e lart)

Top hendbolli / Molten - H3X1800YG

Modeli: Molten

Kodi i produktit: 4905741845117

18,00€

I përshtatshëm për stërvitje

Sipërfaqja e jashtme: e butë, e këndshme në prekje

32 panele pesëkëndëshe

Ndërtimi: i qepur me makinë

Miratuar nga IHF

Materiali: lëkurë PU me cilësi të lartë, e këndshme në prekje

Madhësia 2 - për fillestarët, djemtë 12 - 16 vjeç, vajzat mbi 14 vjeç

Perimetri (cm): 54 - 56

Presioni pas fryrjes: 0,3 -0,5 bar

Pesha: 325 - 375 gram

Top hendbolli / Molten - H3X3200-BW (IHF)

Modeli: Molten

Kodi i produktit: 4905741841430

30,00€

Brendi          Molten

Kodi              4905741841430

Madhesia    5

Sport            Hendboll

Ngjyrat         Bardhe / Kaltert


Top hendbolli / Molten - H3X5001-BW-X

Modeli: Molten

Kodi i produktit: 4905741832100

65,00€

Brendi          Molten

Kodi              4905741832100

Madhesia    3

Sport            Hendboll

Ngjyrat         Kaltert / Bardhe


Prej 1 deri 15 nga 15 (1 faqe)