You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Gjimnastikë

Fjonga për gjimnastikë

Modeli: Sportsystem

Kodi i produktit: 000000SS01210

12,00€

Brendi          Sportsystem

Kodi             000000SS01210


Frizbi Soft 23cm - Green - FR-VX-ST-23GR

Modeli: Haest

Kodi i produktit: 7767846404241

3,60€

Brendi: Haest

Barkodi: 7767846404241

Pesha: 120g

Diametri: 24cm

Frizbi Soft 23cm - Yellow - FR-VX-ST-23GE

Modeli: Haest

Kodi i produktit: 7767846404234

3,60€

Brendi            Haest

Barkodi              7767846404234

Pesha           120 g

Diametri       24 cm

Frizbi Soft 23cm blue FR-VX-ST-23BL

Modeli: Haest

Kodi i produktit: 7767846404227

3,60€

Brendi            Haest

Kodi                7767846404227

Pesha             120 g

Diametri         24 cm

Kona marking 50cm

Modeli: Sportsystem

Kodi i produktit: 0000000S02210

15,00€

Brendi          Sportsystem

Kodi             0000000S02210

Gjatesia       50 cm

Materiali       Plastik

Pesha set per ushtrime

Kodi i produktit: 7767846404173

35,00€
Një nga trajnimet më efikase të forcës, fitnesit dhe rehabilitimit.
Eshte efikase per të gjithë ata që duan të rrisin forcën, madhësinë dhe formën e muskujve të tyre.

Set i peshave me 10 kg:
·         2 Disqe të zeza me peshë 2,5 kg dhe 2 disqe me peshe 1,25 kg
·         1 shirit metalik i shkurtër e kromuar (gjatësia 30 cm)
·         2 jakë sigurie në formë ylli

Pilates foam roller 90 cm

Modeli: Sportsystem

Kodi i produktit: 0000000S01434

30,00€

Brendi          Sportsystem

Kodi             0000000S01434

Gjatesia       90 cm

Diametri       15 cm

Materiali       Polyurethane

Pjata per ushtrime

Modeli: Sportsystem

Kodi i produktit: 000000SS04530

1,00€

Brendi          Sportsystem

Kodi             000000SS04530

Materiali       Plastik

Mögliche Optionen

Rrath gjimnastikor rrafshe

Modeli: Sportsystem

Kodi i produktit: 0000000S00452

4,00€

Brendi          Sportsyste

Kodi             0000000S00452

Diametri       40 cm - 70 cm

Materiali       Plastik

Mögliche Optionen

Set i konave IRON kona diametri 20 cm

Modeli: Haest

Kodi i produktit: 132051

4,50€


Mögliche Optionen

Set i konave IRON lidhese plastike 16 cm

Modeli: Haest

Kodi i produktit: 00000013205/2

1,00€


Mögliche Optionen

Set i Konave IRON Shufra

Modeli: Haest

Kodi i produktit: 00000013205/5

1,00€

Kodi: 00000013205/5

Shtafeta plastike për gjimnastikë

Modeli: Sportsystem

Kodi i produktit: 0000000S02010

3,50€

Brendi          Sportsystem

Kodi             0000000S02010

Materiali       Plastik

Shtegu i drejte per ekuiliber

Modeli: Haest

Kodi i produktit: 7767846402421

51,40€

Brendi                Haest

Kodi                   7767846402421

Gjatesia             366 cm

Pesha                1.82 kg

Informacion:     Shteg per trajnim te ekuelibrit me ngjyra te shumta dhe mekanizem te kyqjes

Shufra gjimnastike fi 25 gjatesia 100 cm

Modeli: Sportsystem

Kodi i produktit: 0000000S00405

3,00€

Brendi          Sportsystem

Kodi             0000000S00405

Gjatesia       100 cm

Materiali       Dru

Soft plyo Box AHF-164

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975996011

250,00€

Brendi             Toorx

Kodi                 8029975996011

Dimensionet  76 x 61 x 51 cm

Pesha              23 KG

Prej 1 deri 16 nga 19 (2 faqe)