You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Skijim

Mögliche Optionen

Skija SCOTT / SLIGHT 83 SET M10 - 20

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7615523172597

700,00€

Brendi                 Scott

Kodi                     7615523172580

Teknologjia        Pro-Tip Rocker, 3Dimension Sidecut ,Full Ski Length Wood Core

Konstrukctioni   Sandwich Sidewall Semi-Elliptic

                             Construction - Carbon /Aramid Fibers


Bandana / VIKING 1980 multicolour

Modeli: VIKING

Kodi i produktit: 5901115812616

8,00€

Edicioni klasik i bandanas Viking siguron përdorimin dhe mbrojtjen e tij shumë universale në të gjitha kushtet, duke e bërë këtë produkt një domosdoshmëri për çdo person aktiv.

 

Karakteristikat kryesore:
Materiali shtrirjeje me 4 drejtime për fleksibilitet të përsosur
100% pa telashe, material i tharjes së shpejtë,
Një madhësi e përshtatshme për të gjithë
Përdorime të shumëfishta: si kapelë e plotë, shirit koke, kapuç, maskë, shall, shall
Materiali: 100% poliestër

Bandana / VIKING 1982 multicolour

Modeli: VIKING

Kodi i produktit: 5901115812630

8,00€

Edicioni klasik i bandanas Viking siguron përdorimin dhe mbrojtjen e tij shumë universale në të gjitha kushtet, duke e bërë këtë produkt një domosdoshmëri për çdo person aktiv.

 

Karakteristikat kryesore:
Materiali shtrirjeje me 4 drejtime për fleksibilitet të përsosur
100% pa telashe, material i tharjes së shpejtë,
Një madhësi e përshtatshme për të gjithë
Përdorime të shumëfishta: si kapelë e plotë, shirit koke, kapuç, maskë, shall, shall
Materiali: 100% poliestër

Bandana / VIKING blue-green 15 (Regular)

Modeli: VIKING

Kodi i produktit: 5901115720188

9,00€

Materiali: 100% Poliester

Bandana / VIKING KATIA black-multicolour

Modeli: VIKING

Kodi i produktit: 5901115776840

12,50€

Bandana Katia është me përdorim shumëfunksional.

Përfundim antipilues.

Shume menyra për përdorim

Largon lagështinë.

Frymëmarrje e lartë.

Material fleksibël, i lehtë.

 

Të dhënat teknike:

Materiali: 90% poliester, 10% elastan

Madhësi universale

Bandana / VIKING KATIA blue

Modeli: VIKING

Kodi i produktit: 5901115760849

12,50€

Bandana Katia është me përdorim shumëfunksional.

Përfundim antipilues.

Shume menyra për përdorim

Largon lagështinë.

Frymëmarrje e lartë.

Material fleksibël, i lehtë.

 

Të dhënat teknike:

Materiali: 90% poliester, 10% elastan

Madhësi universale

Bandana / VIKING KATIA grass green

Modeli: VIKING

Kodi i produktit: 5901115760832

12,50€

Bandana Katia është me përdorim shumëfunksional.

Përfundim antipilues.

Shume menyra për përdorim

Largon lagështinë.

Frymëmarrje e lartë.

Material fleksibël, i lehtë.

 

Të dhënat teknike:

Materiali: 90% poliester, 10% elastan

Madhësi universale

Bandana / VIKING KATIA pink

Modeli: VIKING

Kodi i produktit: 5901115760825

12,50€

Bandana Katia është me përdorim shumëfunksional.

Përfundim antipilues.

Shume menyra për përdorim

Largon lagështinë.

Frymëmarrje e lartë.

Material fleksibël, i lehtë.

 

Të dhënat teknike:

Materiali: 90% poliester, 10% elastan

Madhësi universale

Bandana / VIKING Y DONUT blue

Modeli: VIKING

Kodi i produktit: 5901115750819

8,00€


Çanta / SCOTT - GUIDE AP 40 dark grey-burnt orange 18

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613317866592

200,00€

o   Ngjyra: Hiri

o   Kapaciteti: 31-40 L

o   Gjinia: Unisex

o   Mosha: Për të rritur

o   Struktura: Pa kornizë

o   Përdorimi i Rekomanduar: Turne me ski

o   Ski alpine

o   Pa pajisje për ortek

Çanta per ortek / SCOTT - GUIDE AP 30 black-burnt orange

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613317866530

750,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni H/T 420 D Nylon Plain W/R , H/T 210 D Nylon Double R/S W/R
 Pesha 1390g Qanta, 1280g Alpride Sistemi
 Teknologjia Supercapacitor technology , Turbo radial fan
 Specifikimet Scott ALPRIDE AIRBAG-SYSTEM E1 , TÜV-certified , SOS label with emergency instructions , Sternum strap with emergency whistle
 Dimensionet 60-28-19cm

ÇANTA PËR ORTEK / SCOTT PATROL E1 22 Kit burnt orange-black SL

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368985761

1.150,00€

Brendi                    Scott

Kodi                        7613368985761

Teknologjia            Top pocket with fleece lining

                                Stow away ice axe/pole fixation

                                Versatile daisy chain loops

                                Light hip belt with safety leg loop

Konstruksioni       Shell Fabric: 100% Polyamide; Lining: 100% Polyester


Çanta per ortek / SCOTT PATROL E1 22Kit AP black-grey SL

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7615523244072

1.020,00€

Veçoritë:
- Sistemi i airbagëve Scott Alpride E1 i përfshirë
- Certifikuar nga Tüv
- Sistemi diagonal i transportit të skive
- Rripat anësorë të ngjeshjes me sistem mbajtës të skijave me kornizë A dhe funksionin e fiksimit të bordit të përparmë -
Mëngë të ndara për pajisje sigurie (lopatë, sondë) brenda pjesës kryesore
-Fiksimi i helmetës
- Fiksimi i sëpatës/shtyllës së akullit në vend
- Unazat me zinxhirë të gjithanshëm të margaritës
- rrip i lehtë i kofshës me unazë sigurie për këmbën
- Etiketë Sos me udhëzime urgjence
- Rrip i kraharorit me bilbil emergjence
- Xhepi i brendshem i hartes me mbajtes celesash

 

Specifikimet:
- Vëllimi: 22l
- Përbërja: Pëlhurë guaske: 100% poliamide; Veshja: 100% Poliester
- Dimensioni: Lartësia: 54cm, Gjerësia: 26cm, Thellësia: 19cm
- Përafërsisht. Pesha: 1170g Çantë shpine, 1280g Sistemi Alpride, Total= Përafërsisht. Teknologjia 2450g

Çanta per ortek / SCOTT PATROL E1 30 Kit AP black-grey SL

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7615523244201

1.020,00€

Karakteristikat:
• Sistemi Scott Alpride Airbag E 1
• I certifikuar nga TÜV
• Sistemi diagonal i mbajtjes së skive
• Rripat anësorë të ngjeshjes me sistem transporti të skijave me kornizë A dhe funksioni i fiksimit të snowboard-it përpara
• Mëngët e ndara për pajisjet e sigurisë (lopatë, sondë) brenda ndarjes kryesore
• Xhepi i sipërm me rreshtim leshi
• Mbajeni fiksimin e sëpatës/shtyllës së akullit
• Rrip të gjithanshëm zinxhiri margaritar
• Rrip i lehtë i kofshës me këllëf sigurie
• Etiketë SOS me udhëzime emergjence
• Rrip sternum me bilbil urgjence
• Xhep i brendshëm harte me mbajtës çelësi

 

Konstruksioni:

H/T 420d Nylon Plain W/R, 1,500mm, H/T 210d Nylon Double R/SW/R, 1,000 mm


Përmasat:

Lartësia: 60 cm, Gjerësia: 28 cm, Thellësia: 19 cm


Kompleti Përafërsisht. Pesha:

1390 g çanta shpine, 1280 g Alpride System, 2670 g në total

Përbërja:
Pëlhurë guaskë: 100% 
Rreshtim poliamid: 100% poliestër

ÇANTA PËR ORTEK / SCOTT PATROL E1 30 Kit AP blue-dark blue SL

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368985747

1.150,00€

Brendi                    Scott

Kodi                        7613368985747

Teknologjia            Top pocket with fleece lining

                                Stow away ice axe/pole fixation

                                Versatile daisy chain loops

                                Light hip belt with safety leg loop

Konstruksioni       Shell Fabric: 100% Polyamide; Lining: 100% Polyester


ÇANTA SCOTT GUIDE AP 20 Kit orange-grey SL

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368985655

777,00€


Konstruksioni:

H/T 420D Nylon Plain W/R, 1,500MM,

H/T 210D Nylon Double R/S W/R, 1,000MM

 

Karakterisitkat:

o   Çertifikuar nga TÜV

o   Sistemi diagonal i transportit të skive

o   Mbani larg fiksimin e dëborës

o   Ndarje për pajisjet e sigurisë (lopatë, sondë)

o   Rrip i lehtë i kofshës me unazë sigurie të vendosur për këmbën

o   Etiketa SOS me udhëzime emergjente

o   Mbajeni fiksimin e kaskës

o   Rrip i kraharorit me bilbil emergjence

o   Xhep brenda hartës me mbajtëse çelësash

 

Përbërja:

 Pëlhurë SHELL: 100% Poliamid, RRETJA: 100% Poliester

Prej 1 deri 16 nga 298 (19 faqe)