You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Alpinizëm

Dyshek Alumini

Kodi i produktit: 5997608578091

10,00€

Brendi             POLIFOAM

Kodi                 5997608578091

Dimensionet  190 x 55 x 0,3

Pesha              200,00 g


Info    

    E hollë dhe e lehtë e bërë nga polietileni,
    me fletë alumini në njërën anë,
    dhe cili siguron mbrojtje termike shtesë


10,00€

PETZL ATACHE 3D CARABINER

Kodi i produktit: 4060500071

23,00€


Qanta per ortek SC GUIDE AP 30 black-burnt orange

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613317866530

750,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni H/T 420 D Nylon Plain W/R , H/T 210 D Nylon Double R/S W/R
 Pesha 1390g Qanta, 1280g Alpride Sistemi
 Teknologjia Supercapacitor technology , Turbo radial fan
 Specifikimet Scott ALPRIDE AIRBAG-SYSTEM E1 , TÜV-certified , SOS label with emergency instructions , Sternum strap with emergency whistle
 Dimensionet 60-28-19cm
Out of stock

Qanta per ortek SC PATROL E1 30 AP black-tangerine orange

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368239536

850,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni H/T 420 D Nylon Plain W/R , H/T 210 D Nylon Double R/S W/R
 Pesha 1390g Qanta, 1280g Alpride Sistemi
 Teknologjia Supercapacitor technology , Turbo radial fan
 Specifikimet Scott ALPRIDE AIRBAG-SYSTEM E1 , TÜV-certified , SOS label with emergency instructions , Sternum strap with emergency whistle
 Dimensionet 60-28-19cm
Out of stock

Qanta shpine Contour 60:70

Modeli: Vango

Kodi i produktit: 5023519013533

110,00€
Firma
Vango
Kodi 5023519013533
Dimensionet L30.0 x H76.0 x W31.0cm
Karakteristikat Materiali 420 Cationic Fabric , rripat Duraflex, Reflektive per vizibilitet me te mire, Mbulues shiu i  ndashem , Fishkellime emergjente 
Pesha

2.3 kg

Mögliche Optionen

Qanta shpine Lyt 15

Modeli: Vango

Kodi i produktit: 5023518818887

30,00€
Firma
Vango
Kodi 5023518818887
Dimensionet L20.0 x H42.0 x W24.0cm
Karakteristikat Materiali 420 Cationic Fabric , rripat Duraflex , Reflektive per vizibilitet me te mire
Pesha

0.36 kg

Qanta shpine Pinnacle 60:70

Modeli: Vango

Kodi i produktit: 5023518824697

175,00€
Firma
Vango
Kodi 5023518824697
Dimensionet 82 x 26 x 35
Karakteristikat Reflektive , Mbulojse shiu, Hydration system
Pesha

2.7 kg

Qanta shpine Sherpa 60:70

Modeli: Vango

Kodi i produktit: 5023519013991

130,00€
Firma
Vango
Kodi 5023519013991
Dimensionet L30.0 x H80.0 x W31.0cm
Karakteristikat Materiali 420 Cationic Fabric , rripat Duraflex, Reflektive per vizibilitet me te mire, Mbulues shiu i  ndashem , Fishkellime emergjente 
Pesha

2.46 kg

Prej 1 deri 8 nga 15 (2 faqe)