You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Box dhe MMA

Adidas - Majica boksi A127 - L

Modeli: Adidas

Kodi i produktit: 3662513081005

28,00€

Brendi: Adidas

Kodi: 3662513081005

Materiali: Poliester
Teknologjia Adidas Climacool

Adidas - shorce për boks A128 / L

Modeli: Adidas

Kodi i produktit: 3662513080473

29,00€

Brendi: Adidas

Kodi: 3662513080473

Materiali: Poliester

ADIDAS ADIZERO MOULDED HEAD GUARD RED

Kodi i produktit: 7767846401097

58,00€

Brendi: Adidas

Kodi: 7767846401097

Out of stock

Bandazh boksi / Dosmai - 5mt KO-363, e kaltërt

Modeli: Dosmai

Kodi i produktit: 8680034363337

6,00€

Brendi              Dosmai

Kodi                  8680034363337

Gjatësia            500cm

Gjerësia            5cm

Bandazh boksi / Dosmai - 5mt KO-363, e kuqe

Modeli: Dosmai

Kodi i produktit: 8680034363443

6,00€

Brendi              Dosmai

Kodi                  8680034363443

Gjatësia            500cm

Gjerësia            5cm

Bandazh boksi / Dosmai - 5mt KO-363, e zezë

Modeli: Dosmai

Kodi i produktit: 8680034363115

6,00€

Brendi              Dosmai

Kodi                  8680034363115

Gjatësia            500cm

Gjerësia            5cm


boxing bands

Modeli: Pride

Kodi i produktit: 7767846401318

6,00€


Out of stock
6,00€

Mögliche Optionen

Brez për karate / Dosmai - KK-240

Modeli: Dosmai

Kodi i produktit: 8680034502743

5,50€

Brendi                Dosmai

Kodi                    8680034502743

Materiali           250 gr/m² Special woven cotton + polyester gabardine.. Eight different colours. Double winding


Dardha boksi me mbajtese BOT-036 / Toorx

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975991122

120,00€

Brendi: Toorx

Kodi: 8029975991122

Dimensionet: 48 x 120/160 cm

Madhësia e topit është 20 x 25 cm.

Ideale për trajnimin e reflekseve dhe aftësive të reagimit

Mögliche Optionen

Doreza 4334 MMA

Modeli: Pride

Kodi i produktit: 7767846403718

25,00€
Brendi                    Pride
Kodi                       7767846403718
Pershtatshme per    MMA
Materiali                 Lekure Artificiale
Out of stock
25,00€

Doreza boksi BI203 10-12 oz

Kodi i produktit: 8606012350588

35,00€

Brendi                ThemaSport

Kodi                    8606012350588

Ngjyra                E Zeze

Madhesia          10-12


Out of stock

Doreza karate A500 - M

Modeli: Adidas

Kodi i produktit: 3662513009658

32,00€
Brendi                    Adidas
Kodi                       3662513009658
Pershtatshme per    Karate

Dorëza për boks / Dosmai - 10oz, hiri / EL-340

Modeli: Dosmai

Kodi i produktit: 8680034340642

25,00€

Brendi: Dosmai

Kodi: 8680034340642

Out of stock

Mögliche Optionen

Dorëza për boks / Dosmai - EL-340, e kaltër

Modeli: Dosmai

Kodi i produktit: 8680034340338

22,00€

Brendi: Dosmai

Kodi: 8680034340338

Mögliche Optionen

Dorëza për boks / Dosmai - EL-340, e zezë

Modeli: Dosmai

Kodi i produktit: 8680034959974

22,00€

Brendi                Dosmai

Kodi                    8680034959974

Materiali            390 gr/m² PU + PVC


Mögliche Optionen

Dorëza për boks / Dosmai - EL-346

Modeli: Dosmai

Kodi i produktit: 6116106020012

30,00€

Brendi: Dosmai

Kodi: 6116106020012

Prej 1 deri 16 nga 57 (4 faqe)