You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Badminton

Flutura badmintoni FDB-VX-D10

Modeli: Haest

Kodi i produktit: 7767846404364

1,50€

Brendi                Haest

Kodi                    7767846404364

Materiali            Pupla


Flutura badmintoni FDB-VX-W10

Modeli: Haest

Kodi i produktit: 7767846404371

1,50€

Brand                Haest

Code                 7767846404371

Material            Feathers


Reket Badmintoni Exporer

Modeli: Babolat

Kodi i produktit: 3324921805764

18,00€

Brendi: Babolat

Kodi: 3324921805764

Pesha: 104 g +/- 5 g

Përbërja: Alumini dhe çeliku

Gjatësia: 675 mm

Modeli i vargjeve: 22/23


Rrjeta Badminton tournament PP 1.8mm 6.6m long kavler cable

Kodi i produktit: 0000000603-06

65,00€


Rrjeta per badminton

Kodi i produktit: 0000000S04941

25,00€

Kodi                    0000000S04941

Materiali            Nylon

Dimensionet    6,10 x 0,76 m

Out of stock

Topa badmintoni 100520 Victor

Kodi i produktit: 4005543005204

11,00€


Vicfun Hobby Set Typ B Badmington reketa

Modeli: Vicfun

Kodi i produktit: 4005543796003

10,00€

Brendi        Vicfun

Kodi          4005543796003

Pesha         281 g

Out of stock

Vicfun TGX 1.3 Badminton reketa

Modeli: Vicfun

Kodi i produktit: 4005543101012

5,00€

Brendi        Vicfun

Kodi          4005543101012

Pesha         220 g

Out of stock

Vicfun XA 2.2 Badminton reketa

Modeli: Vicfun

Kodi i produktit: 4005543102224

13,00€

Brendi        Vicfun

Kodi          4005543796003

Pesha         281 g

Out of stock
Prej 1 deri 9 nga 9 (1 faqe)