You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Top Brands

Doreza SC ULTIMATE PLUS black - XXL

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368554462

60,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni Shell Pelhure: Lekure dhe Ripstop , Dora: Lekure , GORE-TEX® , Astari: 100% Polyester
 Kompozita Insert: 100% Polytetraflourethylen , Astari: 100% Polyester
 Izolimi Mbrapa = 220g fiberfill , Dora = 170g
 Rripi SRS Mountain Strap
 Fit Regular
 Karakteristikat Mbulesa të artikuluara në pjesën e prapme të duarve, Gishtat e artikuluar, pranga e gjatë, gishtat e parafabrikuar të fortë
 Madhesia XXL

Mögliche Optionen

Doreza SC ULTIMATE PREMIUM GTX MITTEN black

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368227038

73,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni Shell Pelhure: Lekure dhe Ripstop , Dora: Lekure , GORE-TEX® , Astari: 100% Polyester
 Kompozita Insert: 100% Polytetraflourethylen , Astari: 100% Polyester
 Izolimi Mbrapa = 220g fiberfill , Dora = 170g
 Rripi SRS Mountain Strap
 Fit Regular
 Karakteristikat Mbulesa të artikuluara në pjesën e prapme të duarve, Gishtat e artikuluar, pranga e gjatë, gishtat e parafabrikuar të fortë
 Madhesite S , M , XL

Mögliche Optionen

Doreza SC W ULTIMATE PREMIUM GTX MITTEN black

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368227830

74,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni Shell Pelhure: Lekure dhe Ripstop , Dora: Lekure , GORE-TEX® , Astari: 100% Polyester
 Kompozita Insert: 100% Polytetraflourethylen , Astari: 100% Polyester
 Izolimi Mbrapa = 220g fiberfill , Dora = 170g
 Rripi SRS Mountain Strap
 Fit Regular
 Karakteristikat Mbulesa të artikuluara në pjesën e prapme të duarve, Gishtat e artikuluar, pranga e gjatë, gishtat e parafabrikuar të fortë
 Madhesite
XS, S, M

Jakne SC EXPLORAIR 3L blue nights - M

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368611776

215,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni
Dermizax® 3L
 Madhesia M
 Teknologjia
Dermizax®
 Izolimi 600 Fill 3M™ Thinsulate™ Featherless insulation
 Karakteristikat Kapuc i fiksuar dhe i ndyshueshem ,Gjepa te duarve , Kufizim i ndryshueshem , lidhje elastine

Mögliche Optionen

Jakne SC EXPLORAIR 3L green moss

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368611943

220,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni
Dermizax® 3L
 Madhesite S ,  L , XL
 Teknologjia
Dermizax®
 Izolimi 600 Fill 3M™ Thinsulate™ Featherless insulation
 Karakteristikat Kapuc i fiksuar dhe i ndyshueshem ,Gjepa te duarve , Kufizim i ndryshueshem , lidhje elastine

Mögliche Optionen

Jakne SC INSULOFT 3M blue nights-wine red

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368601272

139,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni Hybrid construction: 50D downproof Toray, DRYOzone DWR & DRYOsphere 2L in shoulder & hood
 Madhesite S , M , L
 Teknologjia DRYOsphere , Thinsulate™
 Izolimi 600 Fill 3M™ Thinsulate™ Featherless insulation
 Karakteristikat Kapuc i fiksuar dhe i ndyshueshem ,Gjepa te duarve , Kufizim i ndryshueshem , lidhje elastine

Mögliche Optionen

Jakne SC INSULOFT 3M green moss-blue nights

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368601333

139,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni Hybrid construction: 50D downproof Toray, DRYOzone DWR & DRYOsphere 2L in shoulder & hood
 Madhesite S , M , L , XL
 Teknologjia DRYOsphere , Thinsulate™
 Izolimi 600 Fill 3M™ Thinsulate™ Featherless insulation
 Karakteristikat Kapuc i fiksuar dhe i ndyshueshem ,Gjepa te duarve , Kufizim i ndryshueshem , lidhje elastine

Mögliche Optionen

Jakne SC INSULOFT VX STRETCH green moss-blue nights

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368601661

153,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni
DURObreeze & DRYOzone FC free DWR
 Madhesite M, L , XL
 Teknologjia
VX™ Active
 Izolimi
VX™ Active 60g
 Karakteristikat Kapuc i fiksuar dhe i ndyshueshem ,Gjepa te duarve , Kufizim i ndryshueshem , lidhje elastine

Jakne SC ULTIMATE DRYO blue nights-blue sapphire - XL

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368614050

230,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni Hybrid construction: 50D downproof Toray, DRYOzone DWR & DRYOsphere 2L in shoulder & hood
 Madhesite XL
 Teknologjia DRYOsphere , Thinsulate™
 Izolimi 600 Fill 3M™ Thinsulate™ Featherless insulation
 Karakteristikat Kapuc i fiksuar dhe i ndyshueshem ,Gjepa te duarve , Kufizim i ndryshueshem , lidhje elastine

Jakne SC ULTIMATE DRYO green moss - M

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368613916

230,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni Hybrid construction: 50D downproof Toray, DRYOzone DWR & DRYOsphere 2L in shoulder & hood
 Madhesia M
 Teknologjia DRYOsphere , Thinsulate™
 Izolimi 600 Fill 3M™ Thinsulate™ Featherless insulation
 Karakteristikat Kapuc i fiksuar dhe i ndyshueshem ,Gjepa te duarve , Kufizim i ndryshueshem , lidhje elastine

Mögliche Optionen

Jakne SC VERTIC DRX 3L green moss

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368609599

310,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni Hybrid construction: 50D downproof Toray, DRYOzone DWR & DRYOsphere 2L in shoulder & hood
 Madhesia M, L
 Teknologjia DRYOsphere , Thinsulate™
 Izolimi 600 Fill 3M™ Thinsulate™ Featherless insulation
 Karakteristikat Kapuc i fiksuar dhe i ndyshueshem ,Gjepa te duarve , Kufizim i ndryshueshem , lidhje elastine

Jakne SC VERTIC GTX 3L blue sapphire

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 0761336861000

420,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni GORE-TEX 3L
 Madhesite
 Teknologjia
GORE-TEX
 Izolimi 600 Fill 3M™ Thinsulate™ Featherless insulation
 Karakteristikat Krahet e artikuluara , Full interior windflap , Krahet e pershtatshme per qanta
Out of stock

Jakne SC VERTIC GTX 3L STRETCH black

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 0761336862112

460,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni
bluesign® approved GORE-TEX® 3L
 
 Teknologjia
GORE-TEX®
 Izolimi 600 Fill 3M™ Thinsulate™ Featherless insulation
 Karakteristikat Kapuc i fiksuar dhe i ndyshueshem ,Gjepa te duarve , Kufizim i ndryshueshem , lidhje elastine
Out of stock

Jakne SC VERTIC GTX 3L STRETCH black-dark grey melange - M

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368621164

460,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni bluesign® approved GORE-TEX® 3L performance garment with stretch technology
 Madhesia M
 Teknologjia
GORE-TEX®
 Izolimi 600 Fill 3M™ Thinsulate™ Featherless insulation
 Karakteristikat Kapuc i fiksuar dhe i ndyshueshem ,Gjepa te duarve , Kufizim i ndryshueshem , lidhje elastine

Mögliche Optionen

Pantolla SC EXPLORAIR 3L blue nights

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368611653

190,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni
Dermizax® 3L
 Madhesite S, M , L
 Teknologjia
Dermizax®
 Pesha
0.69
 Karakteristikat Gjep i mbrapem , Artikulim i gjunjeve , Dollake e pershtatshme , CORDURA® abrasion resistant scuff panels

Pantolla SC VERTIC GTX 3L blue nights - L

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368609728

380,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni GORE-TEX® 3L performance garment
Madhesia L
 Teknologjia GORE-TEX®
 Pesha 0.85
 Karakteristikat Gjep i mbrapem , Artikulim i gjunjeve , Dollake e pershtatshme , CORDURA® abrasion resistant scuff panels
Prej 1 deri 16 nga 31 (2 faqe)