You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Femije

Mögliche Optionen

Brek për not / Speedo Swimsuit END+ HG/WST JAM JM PURPLE/RED

Modeli: Speedo

Kodi i produktit: 5053744410302

28,00€

Brendi        Speedo

Kodi            5053744410302

Ngjyra        Vjollce dhe e kuqe

Per              Femije

Materiali    Polyester


Mögliche Optionen

Duks skijimi për fëmijë / Color Kids - Y SANDBERG scarlet ibis

Modeli: Color Kids

Kodi i produktit: 5711309319476

15,00€
 Brendi
Color Kids
 Gjinia Children
 Viti i modelit
2019
 Kodi 5711309319476
 Madhesite
092 , 093 , 104 , 110 , 116 , 122 , 140 , 152
 Modeli 104

Mögliche Optionen

Duks skijimi për fëmijë / Color Kids - Y SANDBERG sugar coral

Modeli: Color Kids

Kodi i produktit: 5711309319544

15,00€
 Brendi
Color Kids
 Gjinia Children
 Viti i modelit
2019
 Kodi 5711309319544
 Madhesite
092, 093, 104, 110, 128, 140, 152
 Modeli 104

Mögliche Optionen

Duks skijimi për fëmijë / Color Kids - Y SANDBERG super pink

Modeli: Color Kids

Kodi i produktit: 5711309319728

15,00€
 Brendi
Color Kids
 Gjinia Children
 Viti i modelit
2019
 Kodi 5711309319728
 Madhesite
092, 093, 104, 110, 122, 140, 152
 Modeli 104

Hekur gjimnastikor i dyfishtë / Kettler 0S03022-0000

Modeli: Kettler

Kodi i produktit: 4001397514015

135,00€

Shtyllat janë të punuara nga çeliku special dhe mund të vendosen në 4 lartësi të ndryshme.

Lartesite: 70 cm, 96 cm, 122 cm, 148 cm

Thellesia e shtyllave nën dhe 50 cm

Hekuri gjimnastikor për oborr / Kettler 0S03011-0000

Modeli: Kettler

Kodi i produktit: 4001397514022

90,00€

Dimensionet: 102.5 x 8.5 x 154 cm

Pesha maksimale e perdoruesit: 50 kg

Pesha: 13.5 kg                                 

Lartesite: 70 cm, 96 cm, 122 cm, 148 cm

Helmet për skijim për Fëmijë / SCOTT JUNIOR KEEPER 2 PLUS aruba green - 22 - Madhësia:M

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7615523583874

85,00€

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

Sistemi i mbrojtjes së trurit MIPS®

Sistemi i ventilimit pasiv

Sistemi RAS Fit: për të gjitha kokat

 

GAMA E PËRDORIMIT

Junior (për fëmijë)

NDËRTIMI

Kallëp për PC me astar EPS

SISTEMI I PËRSHTATJES

J-RAS

 

VEÇORITË

Sistemi i mbrojtjes së trurit MIPS®

Sistemi i ventilimit pasiv

Helmeta PSP URBAN RADICAL orange-green 53-55

Modeli: Polisport

Kodi i produktit: 5604415085536

23,00€

Brendi                    Polisport

Kodi                       56044150855366

Pesha                    230 gr

Konstruksioni      Hardshell

Madhesia             53-55


Helmeta PSP URBAN RADICAL white-orange 53-55

Modeli: Polisport

Kodi i produktit: 5604415085543

23,00€

Brendi                    Polisport

Kodi                       56044150855433

Pesha                    230 gr

Konstruksioni      Hardshell

Madhesia             53-55


Mögliche Optionen

Jakne për fëmijë / Color Kids - Y DIKSON blue aster

Modeli: Color Kids

Kodi i produktit: 5711309305394

65,00€
 Brendi
Color Kids
 Gjinia Children
 Viti i modelit
2019
 Kapuci Po
 Kodi
5711309305394
 Materiali 100% Polyester
 Madhesite
116 , 128 , 140 , 152

Mögliche Optionen

Jakne për fëmijë / Color Kids - Y DAHLIA coral red

Modeli: Color Kids

Kodi i produktit: 5711309306759

45,00€
 Brendi
Color Kids
 Gjinia Children
 Viti i modelit
2019
 Detajet Membrana waterproof , I qëndrueshëm ndaj ujit
 Kodi
5711309306759
 Materiali 100% Polyester
Madhesia 128, 140

Mögliche Optionen

Jakne për fëmijë / Color Kids - Y DAHLIA pirate blue

Modeli: Color Kids

Kodi i produktit: 5711309306476

45,00€
 Brendi
Color Kids
 Gjinia Children
 Viti i modelit
2019
 Detajet Membrana waterproof , I qëndrueshëm ndaj ujit
 Kodi
5711309306476
 Materiali 100% Polyester
 Madhesite
116 , 128 , 140

Mögliche Optionen

Jakne për fëmijë / Color Kids - Y DARTWIN pirate blue

Modeli: Color Kids

Kodi i produktit: 5711309305844

70,00€
 Brendi
Color Kids
 Gjinia Femije
 Viti i modelit
2019
 Kapuci Po
 Kodi
571130930584
 Materiali 100% Polyester
 Madhesia
116 , 128 , 140 , 152 

Jakne për fëmijë / Color Kids - Y DARTWIN stellar / Numri:140

Modeli: Color Kids

Kodi i produktit: 5711309305752

70,00€
 Brendi
Color Kids
 Gjinia Femije
 Viti i modelit
2019
 Kapuci Po
 Kodi
571130930575
 Materiali 100% Polyester

Mögliche Optionen

Jakne për fëmijë / Color Kids - Y DIKSON super pink

Modeli: Color Kids

Kodi i produktit: 5711309305660

65,00€
 Brendi
Color Kids
 Gjinia Children
 Viti i modelit
2019
 Kapuci Po
 Kodi
5711309305660
 Materiali 100% Polyester
 Madhesite 
116 , 128

Jakne për fëmijë / Color Kids - Y DONJA stellar 19 - 128

Modeli: Color Kids

Kodi i produktit: 5711309305110

70,00€
 Brendi
Color Kids
 Gjinia Femije
 Viti i modelit
2019
 Kapuci Po
 Kodi
571130930511
 Materiali 100% Polyester


Prej 1 deri 16 nga 74 (5 faqe)