You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Apparel

Doreza SC W ULTIMATE PREMIUM GTX black-silver white

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368226956

66,60€ 74,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni Shell Pelhure: Lekure dhe Ripstop , Dora: Lekure , GORE-TEX® , Astari: 100% Polyester
 Kompozita Insert: 100% Polytetraflourethylen , Astari: 100% Polyester
 Izolimi Mbrapa = 220g fiberfill , Dora = 170g
 Rripi SRS Mountain Strap
 Fit Regular
 Karakteristikat Mbulesa të artikuluara në pjesën e prapme të duarve, Gishtat e artikuluar, pranga e gjatë, gishtat e parafabrikuar të fortë
 Madhesite XS-L
Zbritje
-10%

Jakne SC VERTIC GTX 3L STRETCH black

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 0761336862112

414,00€ 460,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni
bluesign® approved GORE-TEX® 3L
 Madhesite M , L
 Teknologjia
GORE-TEX®
 Izolimi 600 Fill 3M™ Thinsulate™ Featherless insulation
 Karakteristikat Kapuc i fiksuar dhe i ndyshueshem ,Gjepa te duarve , Kufizim i ndryshueshem , lidhje elastine
Zbritje
-10%

Jakne SC W EXPLORAIR 3L blue nights-cloud blue

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368616979

198,00€ 220,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni
Dermizax® 3L
 Madhesite S , M , L 
 Teknologjia
Dermizax®
 Izolimi 600 Fill 3M™ Thinsulate™ Featherless insulation
 Karakteristikat Kapuc i fiksuar dhe i ndyshueshem ,Gjepa te duarve , Kufizim i ndryshueshem , lidhje elastine
Zbritje
-10%

Jakne SC W EXPLORAIR 3L pale purple

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368617037

193,50€ 215,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni Hybrid construction: 50D downproof Toray, DRYOzone DWR & DRYOsphere 2L in shoulder & hood
 Madhesite S , M
 Teknologjia DRYOsphere , Thinsulate™
 Izolimi 600 Fill 3M™ Thinsulate™ Featherless insulation
 Karakteristikat Kapuc i fiksuar dhe i ndyshueshem ,Gjepa te duarve , Kufizim i ndryshueshem , lidhje elastine
Zbritje
-10%

Jakne SC W ULTIMATE DRYO 10 black

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368620105

171,00€ 190,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni DRYOsphere 2L
dark grey melange/black: DRYOsphere 2L with PFC free DWR
 Madhesia S
 Teknologjia DRYOsphere
 Izolimi 100/80g Supersoft Insulation
 Karakteristikat Kapuc i fiksuar dhe i ndyshueshem ,Gjepa te duarve , Kufizim i ndryshueshem , lidhje elastine
Zbritje
-10%
171,00€ 190,00€

Jakne SC W ULTIMATE DRYO 10 blue nights-brown clay

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368620280

171,00€ 190,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni DRYOsphere 2L
dark grey melange/black: DRYOsphere 2L with PFC free DWR
 Madhesite S , M , L 
 Teknologjia DRYOsphere
 Izolimi 600 Fill 3M™ Thinsulate™ Featherless insulation
 Karakteristikat Kapuc i fiksuar dhe i ndyshueshem ,Gjepa te duarve , Kufizim i ndryshueshem , lidhje elastine
Zbritje
-10%

Pantolla SC ULTIMATE DRYO blue nights

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368613602

135,00€ 150,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni
DRYOsphere 2L with PFC free DWR
 Madhesite S , M , L
 Teknologjia Thinsulate™ , DRYOsphere
 Pesha
0.75
 Karakteristikat Gjep i mbrapem , Artikulim i gjunjeve , Dollake e pershtatshme , CORDURA® abrasion resistant scuff panels
Zbritje
-10%

Pantolla SC W ULTIMATE DRYO 10 brown clay

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368619864

139,50€ 155,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni
DRYOsphere 2L
 Madhesite S , M , L 
 Teknologjia
DRYOsphere
 Pesha
0.64
 Karakteristikat Gjep i mbrapem , Artikulim i gjunjeve , Dollake e pershtatshme , CORDURA® abrasion resistant scuff panels
Zbritje
-10%
Prej 1 deri 8 nga 10 (2 faqe)