You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Toorx

Doreza per gomat pilates AHF-141

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975994628

5,00€

Brendi                Toorx

Kodi                    8029975991450


Informacion

        Doreza te krijuara nga materiale te durueshme. Ka qepje dhe grep te forte,

        doreza eshte soft touch dhe e rehatshme

Dyshek per ushtrime PRO Fitness

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975992075

50,00€

Brendi                 Toorx

Kodi                     8029975992075

Ngjyra                  E Kaltert

Dimensionet      178 x 61 x 5 cm

Karakteristikat    E palueshme, abzorbon zerin


Dysheke per ushtrime MAT-172

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975990682

20,00€

Brendi           Toorx

Kodi               8029975990682

Ngjyra            E kalter

Dyshke per ushtrime MAT-175

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975993041

10,00€

Brendi                Toorx    

Kodi                    8029975993041

Dimenzionet     175 x 50 x 0.8 cm

Palohet ne 5 vende !


Foam roller AHF-044

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975991450

18,00€

Brendi                Toorx

Kodi                    8029975991450

Diametri             114 cm

Pesha                  1150 gr

Materiali             Shkume e forte


Out of stock

Foam roller AHF-061

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975991603

17,00€

Brendi                Toorx

Kodi                    8029975991603

Diametri             114 cm

Pesha                  1150 gr

Materiali             Shkume e forte

Dimensionet      33 cm x 14 cm


Goma latex Ø 30 cm medium AHF-200

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975996370

3,00€
 Brendi
Toorox
 Gjatesia 30 cm
 Kodi 8029975996370

Goma latex Ø 30 cm strong AHF-201

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975996387

4,00€
 Brendi
Toorox
 Gjatesia 30 cm
 Kodi 8029975996387
Prej 9 deri 16 nga 69 (9 faqe)