You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Scott

Bicikleta SCOTT SPARK 960 19 L

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 07613368405047

1.998,00€ 2.220,00€
 Brendi
Scott
 Frenat Shimano MT201 Disc , F&R 180mm SM-RT10 CL rotor
 Korniza Spark 3 Alloy SL 6011
 Zinxhiri SRAM CN SX Eagle
 Gomat Maxxis Rekon / 2.4" / 60TPI
 Pesha 14.50 kg
 Shpejtesite SRAM SX Eagle Trigger
Zbritje
-10%
1.998,00€ 2.220,00€

Doreza SC ULTIMATE PLUS black

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368554455

54,00€ 60,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni Shell Pelhure: Lekure dhe Ripstop , Dora: Lekure , GORE-TEX® , Astari: 100% Polyester
 Kompozita Insert: 100% Polytetraflourethylen , Astari: 100% Polyester
 Izolimi Mbrapa = 220g fiberfill , Dora = 170g
 Rripi SRS Mountain Strap
 Fit Regular
 Karakteristikat Mbulesa të artikuluara në pjesën e prapme të duarve, Gishtat e artikuluar, pranga e gjatë, gishtat e parafabrikuar të fortë
 Madhesite S , M , L , XL , XXL
Zbritje
-10%
54,00€ 60,00€

Doreza SC ULTIMATE PREMIUM GTX MITTEN black

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368227038

65,70€ 73,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni Shell Pelhure: Lekure dhe Ripstop , Dora: Lekure , GORE-TEX® , Astari: 100% Polyester
 Kompozita Insert: 100% Polytetraflourethylen , Astari: 100% Polyester
 Izolimi Mbrapa = 220g fiberfill , Dora = 170g
 Rripi SRS Mountain Strap
 Fit Regular
 Karakteristikat Mbulesa të artikuluara në pjesën e prapme të duarve, Gishtat e artikuluar, pranga e gjatë, gishtat e parafabrikuar të fortë
 Madhesite S , M , L , XL
Zbritje
-10%

Doreza SC W ULTIMATE PREMIUM GTX black-silver white

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368226956

66,60€ 74,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni Shell Pelhure: Lekure dhe Ripstop , Dora: Lekure , GORE-TEX® , Astari: 100% Polyester
 Kompozita Insert: 100% Polytetraflourethylen , Astari: 100% Polyester
 Izolimi Mbrapa = 220g fiberfill , Dora = 170g
 Rripi SRS Mountain Strap
 Fit Regular
 Karakteristikat Mbulesa të artikuluara në pjesën e prapme të duarve, Gishtat e artikuluar, pranga e gjatë, gishtat e parafabrikuar të fortë
 Madhesite XS-L
Zbritje
-10%

Doreza SC W ULTIMATE PREMIUM GTX black-silver white 19 M

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368226970

66,60€ 74,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni Shell Pelhure: Lekure dhe Ripstop , Dora: Lekure , GORE-TEX® , Astari: 100% Polyester
 Kompozita Insert: 100% Polytetraflourethylen , Astari: 100% Polyester
 Izolimi Mbrapa = 220g fiberfill , Dora = 170g
 Rripi SRS Mountain Strap
 Fit Regular
 Karakteristikat Mbulesa të artikuluara në pjesën e prapme të duarve, Gishtat e artikuluar, pranga e gjatë, gishtat e parafabrikuar të fortë
 Madhesia M
Zbritje
-10%

Doreza SC W ULTIMATE PREMIUM GTX MITTEN black

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368227830

66,60€ 74,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni Shell Pelhure: Lekure dhe Ripstop , Dora: Lekure , GORE-TEX® , Astari: 100% Polyester
 Kompozita Insert: 100% Polytetraflourethylen , Astari: 100% Polyester
 Izolimi Mbrapa = 220g fiberfill , Dora = 170g
 Rripi SRS Mountain Strap
 Fit Regular
 Karakteristikat Mbulesa të artikuluara në pjesën e prapme të duarve, Gishtat e artikuluar, pranga e gjatë, gishtat e parafabrikuar të fortë
 Madhesite
S , M , L , XL , XXL
Zbritje
-10%

Helmet SKI SC APIC PLUS white mat

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613317500427

67,50€ 75,00€


Zbritje
-10%

Helmet SKI SC CHASE 2 iron grey

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368230755

67,50€ 75,00€


Zbritje
-10%
Prej 1 deri 8 nga 139 (18 faqe)