You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Molten

Karoca per topa Molten bk0012-B

Modeli: Molten

Kodi i produktit: 4905741841157

125,00€

Brendi: Molten

Kodi: 4905741841157

Përmasat : 64 x 64 x 100 cm

Kapaciteti: 20 - 30 topa

Out of stock

Manometer per topa PG

Modeli: Molten

Kodi i produktit: 4905741990251

15,00€


Mbajtëse për çelësa Volleyball KHVM

Modeli: Molten

Kodi i produktit: 4905741797171

6,00€


Molten ngjites 500 ml

Modeli: Molten

Kodi i produktit: 4905741824464

55,00€


Pipa - RA0070-KS-E

Kodi i produktit: 4905741831264

13,00€


Pipa RA0080-H-E

Modeli: Molten

Kodi i produktit: 4905741831288

7,00€


7,00€

Pompa per Topa Mini DHP21-BL

Modeli: Molten

Kodi i produktit: 4905741990237

7,00€

Pompë dore e lehtë, kompakte dhe e lehtë për t'u transportuar me veprim të dyfishtë  për fryrjen e topave

I përshtatshëm për  pompimin e topave të  volejbollit , basketbollit, futbollit, hendbollit  dhe  ragbisë.

Set me  kuti plastike  dhe një  gjarpër  me  gjilpërë.  Dimensione të  mjaftueshme për të  fryrë me shpejtësi  topin, si dhe duke lejuar transport të përshtatshëm në një çantë të vogël.


Gjatësia: 21 cm


KUJDES

*Kur fryni një top me një pompë, është e  rëndësishme që gjilpëra të lubrifikohet  përpara futjes. Ne sugjerojmë që sapuni i butë do të ishte një substancë e përshtatshme.


Qanta per Topa EB0021

Modeli: Molten

Kodi i produktit: 4905741842741

6,00€


Rrjeta per topa BN10

Modeli: Molten

Kodi i produktit: 4905741554705

7,00€

Brendi: Molten

Kodi: 4905741554705

Dimensionet: 30 x 20 x 15 

Top Basketbolli / Molten - BGR-OI

Modeli: Molten

Kodi i produktit: 4905741833091

13,00€

Brendi          Molten

Kodi              4905741833091

Madhesia    6

Sport            Basketboll

Ngjyrat         Portokalli

Info            Approved by FIBA


Out of stock

Top basketbolli / Molten - BGL6X

Modeli: Molten

Kodi i produktit: 4905741832483

100,00€

Brendi: Molten

Kodi: 4905741832483

Materiali: Lekure

Per Femra

Top Basketbolli / Molten - BGR3-OI

Modeli: Molten

Kodi i produktit: 4905741833114

11,00€

Brendi          Molten

Kodi              4905741833114

Madhesia    3

Sport            Basketboll

Ngjyrat         E Portokallte

Materiali      Gome


Top Basketbolli / Molten - GG6X

Modeli: Molten

Kodi i produktit: 4905741833589

70,00€


Top Basketbolli / Molten - MB5

Modeli: Molten

Kodi i produktit: 4905741834791

9,00€

Brendi          Molten

Kodi              4905741834791

Madhesia           5

Sport            Basketboll

Ngjyrat         E Portokallt

Materiali      Gome
Out of stock

Top Basketbolli / Molten - MB6

Modeli: Molten

Kodi i produktit: 4905741838140

9,50€

Brendi          Molten

Kodi              4905741838140

Madhesia    6

Sport            Basketball

Ngjyrat         E Portokallte

Materiali       Gome


Top Basketbolli / Molten - MB7

Modeli: Molten

Kodi i produktit: 4905741834784

10,00€

Brendi          Molten

Kodi              4905741834784

Madhesia    Madhesi Oficale

Sport            Basketboll

Ngjyrat         E Portokallte

Materiali      Gome


Prej 1 deri 16 nga 54 (4 faqe)