You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Body Sculpture

Adjustable BODY Trimmer BB-2022

Modeli: Body Sculpture

Kodi i produktit: 0715280707425

8,00€

Brendi            Body Sculpture

Kodi                0715280720967

Gjatesia         124cm ~ 220cm

Materiali        Latex


Adjustable door bar BB-262L

Modeli: Body Sculpture

Kodi i produktit: 0715280714201

20,00€
 Brendi
Body Sculpture
 Ngjyra E Zeze
 Kodi
0715280714201
 Materiali
Celik
Out of stock

Aerobic trimmer BB-2040GEG-B

Modeli: Body Sculpture

Kodi i produktit: 715280718124

8,30€
Ngjyrë Blu
Pesha e produktit 0.4 kg
Numri i modelitBB-2040GEG-B
Gjatësia18 cm
Lartësia8 cm
Gjerësia  21 cm
MaterialiGome

Mögliche Optionen

ANKLE Guard BNS-040

Modeli: Body Sculpture

Kodi i produktit: 715280703533

4,50€
 Brendi
Body Sculpture
 Ngjyra Krem
 Kodi
715280703533

Ankle support BNS-9205

Modeli: Body Sculpture

Kodi i produktit: 715280694961

6,00€

Brendi            Body Sculpture

Kodi                715280694961

Materiali         Neoprene

• Terry Cloth Lining mundeson abzorbimin e lageshtise, Sistem me velkro


Banka e Pjert BSB-500YDB

Modeli: Body Sculpture

Kodi i produktit: 0860504490251

83,00€

Brendi: Body Sculpture 

Kodi: 0860504490251


I përshtatshëm për të gjitha llojet e ushtrimeve, ushtrime me shtangë dore dhe pesha me dy duar.

Body Gym BB-268

Modeli: Body Sculpture

Kodi i produktit: 0715280703861

19,00€

Brendi            Body Sculpture

Kodi                0715280703861

• Body Sculpture multi-functional body gym

• Mund te perdoret per ushtrime si dips, pull-ups dhe shume te tjera

• Konstruksion nga celiku

• Gjatesia 60cm

• Kembet nga goma Non-slip

• Doreza te buta per rehati


19,00€

Body trimmer bb-2020-B

Modeli: Body Sculpture

Kodi i produktit: 715280702567

8,50€

Kodi: 715280702567


Ngjyra: Gri dhe E Zezë/Gri


Madhësia: 275cm

CLOTHES FOR SWEATING

Modeli: Body Sculpture

Kodi i produktit: 715280709474

12,00€


CROSS TRIMMER BB-2090-B

Modeli: Body Sculpture

Kodi i produktit: 0715280718117

12,00€

Brendi                Body Sculpture

Kodi                    0715280718117

Materiali            Latex


Mögliche Optionen

Doreza Fitnesi BW-85L-C

Modeli: Body Sculpture

Kodi i produktit: 0715280720097

12,00€

• Madhesi e rregullueshme me velkro

• Materiali elastik

• Doreza e mbushur

• Lekure sintetike


Out of stock

Dyshek per ushtrime QB-8302TG16-6

Modeli: Body Sculpture

Kodi i produktit: 0715280013632

30,00€

Brendi                Body Sculpture

Kodi                    0715280013632

Materiali            Velvet, TPE

Dimensionet     184 х 61 х 0.6 сm


Out of stock

Dysheke per joga 85022901

Modeli: Body Sculpture

Kodi i produktit: 3831120413954

8,00€

Brendi                 Body Sculpture

Kodi                     3831120413954

Dimenzionet      50 x 180 x 0.7 cm

Materiali             Polifoam


Dysheke per joga QB-8302TG17-4

Modeli: Body Sculpture

Kodi i produktit: 0715280013625

27,00€

Brendi                   Body Sculpture

Kodi                       0715280013625

Dimenzionet        183 x 61 x 0.4 cm

Kompozicioni       Velvet, TPE


Ekspander BB-318

Modeli: Body Sculpture

Kodi i produktit: 715280711699

17,00€
 Brendi
Body Sculpture
 Kodi 715280711699

Foam Roller BB-045BL-34

Modeli: Body Sculpture

Kodi i produktit: 0715280722251

11,00€

Brendu          Body Sculpture

Kodi               0715280722251

• Materiali: EVA material

• Diametri : 15 cm

• Gjatesia: 45 cm

• Ngjyra – E kaltert


Out of stock
Prej 1 deri 16 nga 67 (5 faqe)