You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Menabo

Mbajtëse për skija / Menabo IGLOO

Modeli: Menabo

Kodi i produktit: 8003168106043

55,00€

Mbajtëset magnetike për skija Igloo ju lejon të transportoni 2 palë ski pa një mbështetje bazë në çatinë e automjetit tuaj. Montohet shpejt dhe pa mjete thjesht duke e vendosur në çati. Një magnet dhe një rrip shtesë plastik i bashkangjitur në derën e shoferit sigurojnë që mbajtësi i skive Igloo të jetë i sigurt në automjetin tuaj.

 

Numri i skijave: 2 Palë

Vendi i vendosjes: Në çatinë e automjetit

Pesha: 2,63 kg

Mbajtese për skija / Menabo SHUTTLE

Modeli: Menabo

Kodi i produktit: 8003168107040

70,00€

Montoni, ngarkoni, filloni të vozitni - perfekt për skiatorët spontan!

Mbajtësja magnetike e skijave Shuttle, e krijuar për transportin e sigurt të 2 palë skive, mund të montohet pa mjete në sekonda në pothuajse të gjitha çatitë e automjeteve.

 

Numri i skijave: 2 Palë

Vendi i vendosjes: Në çatinë e automjetit

Pesha: 3.07 kg

Distanca ndërmjet rafteve të skijave: 70 cm

Distanca nga çatia në skajin e poshtëm të skijave: 40 mm

Mbajtëse për Skija dhe Shkopinjë të Skijimit / Menabo Viking

Modeli: Menabo

Kodi i produktit: 8003168113041

115,00€

o   Për 2 palë skija përfshirë shkopinjtë e skijimit

o   Me mbrotje kundër vjedhjes

o   Gjerësia maksimale e skijave: 83 mm

o   Lartësia maksimale e skijave: 55 mm

Zgjidhja optimale për udhëtimet spontane të skijave!

Mund të montohet në sekonda në pothuajse të gjitha çatitë e automjeteve pa mjete falë mbajtësit magnetik.

Mbajtese per skija dhe snowboard / ICEBERG 4

Modeli: Menabo

Kodi i produktit: 8003168013914

55,00€

Përbëhet prej aluminit dhe plastikës së fortë. Shumë i sigurt dhe praktik, modeli Iceberg është i thjeshtë dhe i shpejtë për t'u përdorur: mund të instalohet në të gjitha llojet e shufrave të çatisë me anë të fiksimit standard të sistemit T 20 mm (0,78”) ose si alternativë me komplet opsional të fiksimit të jashtëm (maks. 80 mm / 3.1"). Përmban një sistem të dyfishtë kundër vjedhjes për transportuesin si dhe për ski/snowboard.


Konceptuar për:  4 palë skija ose 2 snowboard me ngarkesë maksimale prej 28 kg

Bllokimi kundër vjedhjes: i përfshirë

Mbajtëse për skija dhe snowboard / Menabo ACONCAGUA magnet

Modeli: Menabo

Kodi i produktit: 8003168112044

165,00€

Mbajtës magnetike për skija me mbrojtje kundër vjedhjes, i cili mbron raftin dhe skijat/snowboarding tuaj.

Mund të mbajë 3 palë skija dhe 2 snowboard.

Jashtëzakonisht e lehtë për t'u fiksuar në çatinë e makinës suaj pa përdorimin e mjeteve, e përputhshme me të gjitha montimet e çatisë

Dimensionet 19. 6" x 17". 3" x 8" 15 cm

Mbajtëse për skija dhe snowboard / Menabo white bear 4

Modeli: Menabo

Kodi i produktit: 8003168859253

60,00€

Mbajtës i skijave Menabo, mund të insalohen në të gjitha llojet e shufrave në bazë të rafteve të çatisë së makinës me gjerësi tërthore jo më shumë se 60mm. I përshtatshëm për transportimin e 3-4 palë sijave ose 2 snowboardave.

 

o   Kapaciteti i ngarkesës: 24kg

o   Dimensionet: 55x9x13cm

Prej 1 deri 6 nga 6 (1 faqe)