You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Alin Sport

Disqe Bumper Plate / 10 kg

Modeli: Alin Sport

Kodi i produktit: 0000000016250

60,00€

ü  Përbëhet prej gome me rezistencë të lartë ndaj gërryerjes dhe grisjes. Duke marrë parasysh se lënda e parë është prej gome me cilësi të lartë, nuk përmban asnjë erë që do t'i shqetësojë përdoruesit.

ü  Shtresat metalike janë të kromuara dhe rezistente ndaj ndryshkut.

ü  Ideale për një shufër ose ngarkim të një makinerie, dhe janë gjithashtu perfekte për kryerjen e stërvitjeve dhe ushtrimeve si stërvitje me rezistencë me një bumper të vetme. Të bëra nga gome e fortë, kërcimi i tyre i ulët i jep praktike një qëndrueshmërie që do t'i rezistojë kohës.

Disqe Bumper Plate / 5kg

Modeli: Alin Sport

Kodi i produktit: 0000000016249

30,00€

ü  Përbëhet prej gome me rezistencë të lartë ndaj gërryerjes dhe grisjes. Duke marrë parasysh se lënda e parë është prej gome me cilësi të lartë, nuk përmban asnjë erë që do t'i shqetësojë përdoruesit.

ü  Shtresat metalike janë të kromuara dhe rezistente ndaj ndryshkut.

ü  Ideale për një shufër ose ngarkim të një makinerie, dhe janë gjithashtu perfekte për kryerjen e stërvitjeve dhe ushtrimeve si stërvitje me rezistencë me një bumper të vetme. Të bëra nga gome e fortë, kërcimi i tyre i ulët i jep praktike një qëndrueshmërie që do t'i rezistojë kohës.

Pesha hex dumbells / 2.5 kg

Modeli: Alin Sport

Kodi i produktit: 0000000016238

10,00€

Emërtimi

Barkodi

Çmimi

Pesha hex dumbells 2.5 kg

0000000016238

10.00

Pesha hex dumbells 7.5 kg

0000000016240

30.00

Pesha hex dumbells 10 kg

0000000016242

40.00

Pesha hex dumbells17.5kg

0000000016245

70.00

Pesha hex dumbells 20kg

0000000016246

80.00

Pesha hex dumbells 22.5kg

0000000016247

90.00

Pesha hex dumbells25kg

0000000016248

100.00

Plastik clips per shufra olimpike

Modeli: Alin Sport

Kodi i produktit: 0000000016254

10,00€

Nuk duhet të shqetësoheni për humbjen e pllakave të peshës gjatë një ngritjeje. Mbani pllakat tuaja të peshës në shirit dhe jashtë dyshemesë me një palë kapëse. Këto kapëse fiksohen në mënyrë të sigurt dhe lehtësisht në shufra. Ato kanë shkyçje të shpejtë dhe të thjeshtë për humbjen e shtimit/heqjes së pllakave të peshave. Kapëset i mbajnë fort të gjitha pllakat e peshës mbi shufra. Ato janë bërë për t'u përshtatur në shiritin standard olimpik "2 me diametër".

Shufra olimpike / 120 cm

Modeli: Alin Sport

Kodi i produktit: 0000000016251

150,00€

ü  Ky shufër mund të përdoret për stërvitje të izoluara të forcës së sipërme dhe të poshtme të trupit. Kryeni tricepsin, zgjatimet, shtypjen e gjoksit, shtypjen e shpatullave dhe rreshtat e drejtë për pjesën e sipërme të trupit.

ü  Kryeni ngritje të vdekur dhe squats për pjesën e poshtme të trupit. Shiriti i kromuar ka fije me jakë për të siguruar pllakat e peshës në vend. Një dorezë e përthyer lejon kapje të sigurt dhe efikasitet të shtuar. Të gjitha shufrat kanë një rrotullim të rehatshëm, mesatar diamanti për një kapje të sigurt dhe të sigurt. Diametri i shiritit plotëson standardin olimpik 50 mm dhe përshtatet me të gjitha raftet, stendat dhe stolet.

Shufra olimpike / 218 cm

Modeli: Alin Sport

Kodi i produktit: 0000000016253

220,00€

ü  Kjo shufër mund të përdoret për stërvitje të izoluara të forcës së sipërme dhe të poshtme të trupit. Kryeni tricepsin, zgjatimet, shtypjen e gjoksit, shtypjen e shpatullave dhe rreshtat e drejtë për pjesën e sipërme të trupit.

ü  Kryeni ngritje të vdekur dhe squats për pjesën e poshtme të trupit. Shiriti i kromuar ka fije me jakë për të siguruar pllakat e peshës në vend. Një dorezë e përthyer lejon kapje të sigurt dhe efikasitet të shtuar. Të gjitha shufrat kanë një rrotullim të rehatshëm, mesatar diamanti për një kapje të sigurt dhe të sigurt. Diametri i shiritit plotëson standardin olimpik 50 mm dhe përshtatet me të gjitha raftet, stendat dhe stolet.

Shufra olimpike Z / 120cm

Modeli: Alin Sport

Kodi i produktit: 0000000016252

155,00€

ü  Ky shufër mund të përdoret për stërvitje të izoluara të forcës së sipërme dhe të poshtme të trupit. Kryeni tricepsin, zgjatimet, shtypjen e gjoksit, shtypjen e shpatullave dhe rreshtat e drejtë për pjesën e sipërme të trupit.

ü  Kryeni ngritje të vdekur dhe squats për pjesën e poshtme të trupit. Shiriti i kromuar ka fije me jakë për të siguruar pllakat e peshës në vend. Një dorezë e përthyer lejon kapje të sigurt dhe efikasitet të shtuar. Të gjitha shufrat kanë një rrotullim të rehatshëm, mesatar diamanti për një kapje të sigurt dhe të sigurt. Diametri i shiritit plotëson standardin olimpik 50 mm dhe përshtatet me të gjitha raftet, stendat dhe stolet.

Prej 1 deri 7 nga 7 (1 faqe)