You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Volejboll

Karoca per topa Molten bk0012-B

Modeli: Molten

Kodi i produktit: 4905741841157

125,00€

Brendi: Molten

Kodi: 4905741841157

Përmasat : 64 x 64 x 100 cm

Kapaciteti: 20 - 30 topa

Out of stock

Kronometer 1/100 - Sportsystem

Modeli: Sportsystem

Kodi i produktit: S02154

14,00€

Kronometër dixhital, saktësi 1/100 sekonda

Manometer per topa PG

Modeli: Molten

Kodi i produktit: 4905741990251

15,00€


Mbajtëse për çelësa Volleyball KHVM

Modeli: Molten

Kodi i produktit: 4905741797171

6,00€


Mbrojtese volejbolli / Garlando - GSP

Modeli: Garlando

Kodi i produktit: 8029975992204

7,00€

Brendi: Garlando

Kodi: 8029975992204

 

Veçoritë:

o   Ideale për ata që duan të luajnë volejboll duke përdorur një produkt cilësor.

o   Mbushjet e gjurit kanë mbushje me densitet të dyfishtë.

o   Janë në pëlhurë që ajroset, të punuara me material 50% poliestër, 35% gome, 15% EVA (Etileni Vinil Acetat).

o   E pajisur me vrima të pasme për rehati maksimale.

Out of stock

Mbrojtese volejbolli / Garlando - GSP

Modeli: Garlando

Kodi i produktit: 8029975992242

7,00€

Brendi: Garlando

Kodi: 8029975992242

 

Veçoritë:

o   Ideale për ata që duan të luajnë volejboll duke përdorur një produkt cilësor.

o   Mbushjet e gjurit kanë mbushje me densitet të dyfishtë.

o   Janë në pëlhurë që ajroset, të punuara me material 50% poliestër, 35% gome, 15% EVA (Etileni Vinil Acetat).

o   E pajisur me vrima të pasme për rehati maksimale.

Out of stock

Pompa për topa / Spalding

Modeli: Spalding

Kodi i produktit: 689344333809

16,00€
MaterialiPlastike
Dimensionet e artikullit23,1 x 23,1 x 23,1 centimetra
Burimi i energjisëPërshtatës

Semafor manual per volejboll Mikasa

Modeli: Mikasa

Kodi i produktit: 4907225252350

100,00€


Top Volejbolli / Molten - V5M1500

Modeli: Molten

Kodi i produktit: 4905741795801

15,00€

Brendi          Molten

Kodi              4905741795801

Madhesia    5

Sport            Volejboll

Ngjyrat         Kuqe / Gjelbert / Bardhe


Top Volejbolli / Molten - V5M1900-5

Modeli: Molten

Kodi i produktit: 4905741795764

15,00€

Molten V5M1900 është ende volejboll i punuar me dorë me 18 panele i bërë nga lëkura PU - shumë i butë në prekje dhe lojë.

  • Volejboll
  • Numri i paneleve: 18
  • Materiali i mbulesës: Lëkurë PU
  • Fshikëza: Butil
  • Madhësia: 5
  • Ndërtimi: Qepur me dorë

Madhësia 5, perimetri 65 – 67 cm, pesha 260 – 280 g

Topi është i qëndrueshëm dhe shumë i butë në prekje, gjë që e bën lojën e volejbollit edhe më të këndshme.

Top Volejbolli / Molten - V5M2000

Modeli: Molten

Kodi i produktit: 4905741795740

22,00€

Brendi          Molten

Kodi              4905741795740

Madhesia    5

Sport            Volejboll

Ngjyrat         Kuqe / Gjelbert / Bardhe


Out of stock

Top Volejbolli / Molten - V5M9500

Modeli: Molten

Kodi i produktit: 4905741797362

55,00€


Top volejbolli / Spalding - COURT VB WHITE

Modeli: Spalding

Kodi i produktit: 29321816787

18,00€
 Brendi
Spalding
 Ngjyra E Bardhe
 Kodi 29321736504
 Informata Konstruksioni V-Seam, Miratuar nga NFHS
Out of stock

Top Volejbolli / Spalding - EXREME PRO

Modeli: Spalding

Kodi i produktit: 29321721982

18,00€
  • E përkryer për lojëra të brendshme dhe të jashtme
  • Prodhuar me makinë të qepur
  • Mbulesë TPE e veshur me shkumë, me prekje të butë
  • Madhësia dhe pesha zyrtare

Top volejbolli / Spalding / BEACH

Modeli: Spalding

Kodi i produktit: 29321723559

15,00€


Out of stock

Top volejbolli / Spalding EXTREME 72-072Z

Modeli: Spalding

Kodi i produktit: 29321720725

12,00€


Out of stock
Prej 1 deri 16 nga 21 (2 faqe)