You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Kohe E Lire

Bishta - CLICK SLIM RED

Modeli: Harrows

Kodi i produktit: 5017626023097

5,00€

E ndërtuar nga një material i ri dhe unik Polycarbonate, ky bosht lejon që boshti i kuq i hollë Harrow Clic të rrotullohet 360º, gjë që ndihmon në eliminimin e daljeve të kërcimit, por gjithashtu lejon grupim më të afërt dhe rezultate më të larta. Konstruksioni është projektuar për t'i dhënë këtij boshti një përkulje gjatësore 17 º për të reduktuar devijimet.

Bishta - CLICK STANDARD BLACK

Modeli: Harrows

Kodi i produktit: 5017626012619

5,00€

I ndërtuar nga një material i ri dhe unik Polycarbonate, ky bosht lejon fluturimin Clic të rrotullohet 360° që ndihmon në eliminimin e daljeve të kërcimit, por gjithashtu lejon grupim më të afërt dhe rezultate më të larta. Konstruksioni është projektuar për t'i dhënë këtij boshti 17° shkallë përkuljeje gjatësore për të reduktuar devijimet.

Bishta - CLICK standard RED

Modeli: Harrows

Kodi i produktit: 5017626023332

5,00€

E ndërtuar nga një material i ri dhe unik Polycarbonate, ky bosht lejon që boshti i kuq i hollë Harrow Clic të rrotullohet 360º, gjë që ndihmon në eliminimin e daljeve të kërcimit, por gjithashtu lejon grupim më të afërt dhe rezultate më të larta. Konstruksioni është projektuar për t'i dhënë këtij boshti një përkulje gjatësore 17 º për të reduktuar devijimet.

Bishta per pikado - DIMPLEX BLACK / Harrows

Modeli: Harrows

Kodi i produktit: 5017626031078

1,80€

Kodi: 5017626031078

Brendi: Harrows

Me turbulatorë për rritje të rrjedhës së ajrit dhe fluturim optimal.

Seti përmban 3 boshte shigjetash.

Ngjyra: E zezë

Bishta per pikado - KERAMIC MATT / Harrows

Modeli: Harrows

Kodi i produktit: 5017626030477

3,00€

Kodi: 5017626030477

Brendi: Harrows

Ngjyra: e zezë

Materiali: Alumin

Bishta per pikado - KERAMIC WHITE / Harrows

Modeli: Harrows

Kodi i produktit: 5017626030491

2,90€

Kodi: 5017626030491

Brendi: Harrows

Ngjyra: e Bardhë

Bishta per pikado ALUMINIUM PLAIN - Harrows

Modeli: Harrows

Kodi i produktit: 5017626000203

1,80€

Brendi: Harrows

Kodi: 5017626000203

Gjatësia: 5.2 cm

Bishta per pikado DIMPLEX AQUA-JADE / Harrows

Modeli: Harrows

Kodi i produktit: 5017626010684

1,80€

Seti përmban 3 boshte shigjetash.

Gjatësia: E mesme ose e shkurtër.

Ngjyra: Jade (ujore)

Click "O" rings / Harrows

Modeli: Harrows

Kodi i produktit: 4712013383242

0,10€

Harrows Dart Shaft O Rings – Unazat 'O' janë një nga aksesorët më të rëndësishëm të shigjetave. Tradicionalisht, boshtet metalike të bashkangjitura në fuçi metalike funksionojnë në mënyrë të bezdisshme gjatë lojës. Unaza e gomës 'O' e eliminon këtë problem dhe e mban lojtarin të përqendruar në fitoren e lojës.

Dyshek për joga / Dosmai - 160 x 80 x 1cm / MN-1001

Modeli: Dosmai

Kodi i produktit: 3918109001001

20,00€

Brendi: Dosmai

Barkodi: 3918109001001

Dimensionet: 160 x 80 x 1cm

Lloji: MN-1001

Ideale për joga, pilates dhe aktivitete të ndryshme, mund të pastrohet, lahet dhe fshihet lehtësisht.

Dyshek për ushtrime / Toorx - MAT 173

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975990699

12,00€

Brendi: Toorx

Kodi: 8029975990699

Dimensionet: 173x60x0.4 cm

Lehtë për t'u mbështjellur dhe ruajtur

Jo rëshqitës

Për zhvillimin tuaj muskulor dhe të brendshëm

Out of stock

Flutra TRIPACK SUPERGRIP / Harrows

Modeli: Harrows

Kodi i produktit: 5017626013630

3,00€

Fluturimet  Supergrip  përmbajnë një zonë qendrore 10 mm të gjerë që jo vetëm që siguron një kapje të jashtëzakonshme fluturimi/boshti, por gjithashtu siguron forcë të mahnitshme të bërthamës, duke siguruar një jetë të gjatë shërbimi. Seti përbëhet nga shigjeta të  tre ngjyrave të ndryshme  (me 3 shigjeta për çdo variant ngjyrash).

Përshkrimi teknik:

-Seria Supergrip

-Fluturime 100 mikronësh

-3 x 3 variante ngjyrash

Flutura / Harrows - TRIPACK CARBON

Modeli: Harrows

Kodi i produktit: 5017626013647

3,00€

Brendi: Harrows
Kodi: 5017626013647


Set me 9 flutura Harrows

Seria e karbonit

Fluturime 100 mikronësh

3 x 3 variante ngjyrash

Flutura per pikado / Harrows - QUADRO

Modeli: Harrows

Kodi i produktit: 5017626000012

1,00€

Brendi: Harrows
Kodi: 5017626000012

Madhësia: Standart

Trashësia: 100 mikron

Flutura per pikado / Harrows - FUSION

Modeli: Harrows

Kodi i produktit: 5017626024599

1,00€

Brendi: Harrows
Kodi: 5017626024599

Prodhuar me material 100 mikron të cilësisë më të lartë me qëndrueshmëri dhe jetëgjatësi.

Flutura per pikado / Harrows - FUSION

Modeli: Harrows

Kodi i produktit: 5017626024599

1,00€

Brendi: Harrows
Kodi: 5017626024599

Prodhuar me material 100 mikron të cilësisë më të lartë me qëndrueshmëri dhe jetëgjatësi.

Prej 1 deri 16 nga 41 (3 faqe)