You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Dimer

Jakne SC EXPLORAIR 3L blue nights

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368611776

215,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni
Dermizax® 3L
 Madhesite M , L , XL
 Teknologjia
Dermizax®
 Izolimi 600 Fill 3M™ Thinsulate™ Featherless insulation
 Karakteristikat Kapuc i fiksuar dhe i ndyshueshem ,Gjepa te duarve , Kufizim i ndryshueshem , lidhje elastine

Jakne SC EXPLORAIR 3L green moss

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368611929

220,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni
Dermizax® 3L
 Madhesite S , M , L , XL
 Teknologjia
Dermizax®
 Izolimi 600 Fill 3M™ Thinsulate™ Featherless insulation
 Karakteristikat Kapuc i fiksuar dhe i ndyshueshem ,Gjepa te duarve , Kufizim i ndryshueshem , lidhje elastine

Jakne SC INSULOFT 3M blue nights-wine red

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368601319

139,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni Hybrid construction: 50D downproof Toray, DRYOzone DWR & DRYOsphere 2L in shoulder & hood
 Madhesite S , M , L , XL , XXL
 Teknologjia DRYOsphere , Thinsulate™
 Izolimi 600 Fill 3M™ Thinsulate™ Featherless insulation
 Karakteristikat Kapuc i fiksuar dhe i ndyshueshem ,Gjepa te duarve , Kufizim i ndryshueshem , lidhje elastine

Jakne SC INSULOFT 3M green moss-blue nights

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368601371

139,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni Hybrid construction: 50D downproof Toray, DRYOzone DWR & DRYOsphere 2L in shoulder & hood
 Madhesite S , M , L , XL , XXL
 Teknologjia DRYOsphere , Thinsulate™
 Izolimi 600 Fill 3M™ Thinsulate™ Featherless insulation
 Karakteristikat Kapuc i fiksuar dhe i ndyshueshem ,Gjepa te duarve , Kufizim i ndryshueshem , lidhje elastine

Jakne SC INSULOFT VX STRETCH green moss-blue nights

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368601661

153,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni
DURObreeze & DRYOzone FC free DWR
 Madhesite L , M , XL
 Teknologjia
VX™ Active
 Izolimi
VX™ Active 60g
 Karakteristikat Kapuc i fiksuar dhe i ndyshueshem ,Gjepa te duarve , Kufizim i ndryshueshem , lidhje elastine

Jakne SC ULTIMATE DRYO blue nights-blue sapphire

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368614050

230,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni Hybrid construction: 50D downproof Toray, DRYOzone DWR & DRYOsphere 2L in shoulder & hood
 Madhesite S , M , L , XL
 Teknologjia DRYOsphere , Thinsulate™
 Izolimi 600 Fill 3M™ Thinsulate™ Featherless insulation
 Karakteristikat Kapuc i fiksuar dhe i ndyshueshem ,Gjepa te duarve , Kufizim i ndryshueshem , lidhje elastine

Jakne SC ULTIMATE DRYO green moss

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368613930

230,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni Hybrid construction: 50D downproof Toray, DRYOzone DWR & DRYOsphere 2L in shoulder & hood
 Madhesite S , M , L , XL
 Teknologjia DRYOsphere , Thinsulate™
 Izolimi 600 Fill 3M™ Thinsulate™ Featherless insulation
 Karakteristikat Kapuc i fiksuar dhe i ndyshueshem ,Gjepa te duarve , Kufizim i ndryshueshem , lidhje elastine

Jakne SC VERTIC DRX 3L green moss

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368609612

310,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni Hybrid construction: 50D downproof Toray, DRYOzone DWR & DRYOsphere 2L in shoulder & hood
 Madhesite S , M , L , XL
 Teknologjia DRYOsphere , Thinsulate™
 Izolimi 600 Fill 3M™ Thinsulate™ Featherless insulation
 Karakteristikat Kapuc i fiksuar dhe i ndyshueshem ,Gjepa te duarve , Kufizim i ndryshueshem , lidhje elastine
Prej 1 deri 8 nga 13 (2 faqe)