You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Garlando

Bicikleta per koordinacion GOGO bus tek skuter

Kodi i produktit: 1409236463

195,00€


Biçkletë Magnetike Paluese - BFK-SLIM

Modeli: Garlando

Kodi i produktit: 8029975980034

185,00€

Kodi: 8029975980034

Max pesha perdoruesit: 100 Kg

Informacione: scan, distance, calories, time, speed, odometer

Ekrani: LCD

Pesha produktit: 17,8 Kg

Dimensionet: 820 x 410 x 1180 mm


Konstrukcion basketbolli levizes Garlando BA-24

Modeli: Garlando

Kodi i produktit: 802997800073

355,00€

Brendi                 Garlando

Kodi                     0802997800073

Pesha                  85 Kg

Dimensionet      40 x 125 x 85 cm


Out of stock

Luhatese CANDY / ALT-12

Modeli: Garlando

Kodi i produktit: 8029975802022

130,00€

Brendi: Garlando

Kodi: 8029975802022

Dimensionet: 121 x 166 x 200

 

E pajisur me një strukturë tubulare të galvanizuar ø 45 mm, me përforcim të sipërm në tuba ø 50,8 mm të lyer me pluhur poliestër blu dhe bulona inoksi.
Struktura është e qetë për të garantuar siguri maksimale për fëmijët dhe adoleshentët.
Është bërë me material të cilësisë së lartë, në gjendje të garantojë rezistencë dhe qëndrueshmëri maksimale me kalimin e kohës.
Selia e tabletës është prej materiali plastik 42x15 cm, e pajisur me litarë të rregullueshëm dhe grepa sigurie.
Është e mundur vendosja e një ndenjëse sigurie për të vegjlit (opsionale).
Rrotulla CANDY 2 është e përshtatshme për fëmijët nga 3 deri në 10 vjeç.
Pesha maksimale që mund të përballojë është 50 kg.
Përputhet me standardet e sigurisë EN71 dhe certifikuar TUV


Mbajtese Rjeta pingpongut - 2C4-144

Modeli: Garlando

Kodi i produktit: 8029975925561

15,00€

Brendi: Garlando


Kodi: 8029975925561


Dimensionet: 40 x 330 x 200 millimetres

Out of stock

Mbrojtese volejbolli / Garlando - GSP

Modeli: Garlando

Kodi i produktit: 8029975992204

7,00€

Brendi: Garlando

Kodi: 8029975992204

 

Veçoritë:

o   Ideale për ata që duan të luajnë volejboll duke përdorur një produkt cilësor.

o   Mbushjet e gjurit kanë mbushje me densitet të dyfishtë.

o   Janë në pëlhurë që ajroset, të punuara me material 50% poliestër, 35% gome, 15% EVA (Etileni Vinil Acetat).

o   E pajisur me vrima të pasme për rehati maksimale.

Out of stock

Mbrojtese volejbolli / Garlando - GSP

Modeli: Garlando

Kodi i produktit: 8029975992242

7,00€

Brendi: Garlando

Kodi: 8029975992242

 

Veçoritë:

o   Ideale për ata që duan të luajnë volejboll duke përdorur një produkt cilësor.

o   Mbushjet e gjurit kanë mbushje me densitet të dyfishtë.

o   Janë në pëlhurë që ajroset, të punuara me material 50% poliestër, 35% gome, 15% EVA (Etileni Vinil Acetat).

o   E pajisur me vrima të pasme për rehati maksimale.

Out of stock

Porta hendbolli POR-17

Modeli: Garlando

Kodi i produktit: 8029975801087

130,00€

Brendi                Garlando

Kodi                    8029975801087

Dimensionet     300 x 200 x 120 cm

Pesha                 20 kg


Porta te vogla 90 x60 cm POR-8

Modeli: Garlando

Kodi i produktit: 8029975801094

50,00€


Out of stock

Shufra e lakuar fi 30

Modeli: Garlando

Kodi i produktit: 8606012354425

33,00€

Gjatësia 120 cm. 
Trashësia e shufrës 3 cm

Shufra lat me kapje anesore - Garlando

Modeli: Garlando

Kodi i produktit: 8029975951096

45,50€

Gjatësia: 85 cm

Pesha: 5 kg

Out of stock

Skateboard - Garlando / GRG-014

Modeli: Garlando

Kodi i produktit: 8029975927299

24,00€

Brendi: Garlando

Kodi: 8029975927299

Dimensionet:  79 x 20 x 14 cm

Pesha: 1.9 KG

Madhësia e rrotave: 50 mm

Out of stock

Skateboard - Garlando / GRG-015

Modeli: Garlando

Kodi i produktit: 8029975927282

24,00€

Brendi: Garlando

Kodi: 8029975927282

Dimensionet:  79 x 20 x 14 cm

Pesha: 1.9 KG

Madhësia e rrotave: 50 mm

Skateboard / Garlando - GRG-016

Modeli: Garlando

Kodi i produktit: 8029975927275

24,00€

Brendi: Garlando

Kodi: 8029975927275

Dimensionet:  79 x 20 x 14 cm

Pesha: 1.9 KG

Madhësia e rrotave: 50 mm

Tabela per pikado elektronike SIRIUS DA-21

Modeli: Garlando

Kodi i produktit: 8029975760018

32,00€

Brendi               Garlando

Kodi                   8029975760018

Dimenzionet    48 × 43 × 4 cm

Mosha               8 – 10 vjeçare


Out of stock

Tabela pikado elektronike DA-20

Modeli: Garlando

Kodi i produktit: 8029975760032

28,00€

Brendi                                   Garlando

Kodi                                       8029975760032

E Pershtatshme per            Soft Tip pikado, elektronike

Dimensionet                         39 x 43,5 x 2,5 cm


Out of stock
Prej 1 deri 16 nga 29 (2 faqe)