You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Haest

Goma per shkopinje plastike KO-VX-GF-1825

Modeli: Haest

Kodi i produktit: 7767846402025

6,60€

Kodi               7767846402025

Materiali         Gome

Diametri         25 mm

Pesha             1.13 kg

Informacion:  Gome e forte dhe e qendrueshme. Kompatibile me shkopinjte plastike 25 mm.

Goma per ushtrime Deuserband Plus 00000FI-DBP-L

Modeli: Haest

Kodi i produktit: 7767846402452

12,00€

Brendi             Haest

Kodi                7767846402414

Materiali          Gome

Rezistenca       E lehte


Goma per ushtrime te terheqjes KR-VX-ZWG-3000

Modeli: Haest

Kodi i produktit: 7767846402032

18,50€

Kodi             7767846402032

Tipi              Non-Elastic

Gjatesia       3 m 


Goma per ushtrime te terheqjes LF-VX-VRT-SH

Modeli: Haest

Kodi i produktit: 7767846402049

23,00€

Kodi             7767846402032

Tipi              Non-Elastic

Gjatesia      3 m 


Goma per zgjerim original KR-DEUSER-O

Modeli: Haest

Kodi i produktit: 000X00037ANZP

30,00€

Brendi            Haest

Kodi               000X00037ANZP

Informacion:  Original Deuserband® per force, kordinim dhe kondicion. Shume e qendrueshme. Prodhuar ne Gjermani

Kona set 10 copa dhe 5 shufra KO-VX-SH-100BL

Modeli: Haest

Kodi i produktit: 7767846402384

40,00€

Brand             Haest

Kodi               7767846402384

Informacion :    Pershtatshme per cdo siperfaqe, mbrenda apo jasht

Masazher dore Deuser Matrix fascia roller 0KR-HA-DMR-15

Modeli: Haest

Kodi i produktit: 4007480011706

40,00€

Brendi            Haest

Kodi               4007480011706

Informacion:   Krijuar per relaksimin, masazhen e muskujve dhe mobilizimin e shpines.

Parachute - 4 M - 12 Handels

Modeli: Haest

Kodi i produktit: GA-TR-ST-4M12

55,00€

Brendi            Haest

Kodi               GA-TR-ST-4M12

Diametri         4 m

Prej 1 deri 8 nga 17 (3 faqe)