You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Terapi fizikale

Free size wrist support BNS-425

Modeli: Body Sculpture

Kodi i produktit: 0715280694923

3,00€

Brendi            Body Sculpture

Kodi                0715280694923

Madhesia       One size fits all

Materiali         Neoprene

• Stabilizon levizjen e kyces se dores


Goma per ushtrime Deuserband Plus 00000FI-DBP-L

Modeli: Haest

Kodi i produktit: 7767846402452

12,00€

Brendi             Haest

Kodi                7767846402414

Materiali          Gome

Rezistenca       E lehte


Out of stock

Mögliche Optionen

Kona per aktivitete psikomotorike

Modeli: Sportsystem

Kodi i produktit: 0000000S01454

6,00€

Brendi          Sportsystem

Kodi             0000000S01454

Gjatesia        40 cm / 50 cm

Materiali       Plastik

Maskë sportive / për persona me afësi të kufizuar

Kodi i produktit: 00000EXP50801

50,00€

Kodi         00000EXP50801

Ngjyra     E Perhimte dhe kalter


Mbeshtetes i berrylit BNS-004XL

Modeli: Body Sculpture

Kodi i produktit: 0715280720073

6,00€

Brendi            Body Sculpture

Kodi                0715280720073

• E krijuar me materiale elastike, e pershtatshme per veshje gjate maqeve


Mbeshtetes per gjunje BNS-003

Modeli: Body Sculpture

Kodi i produktit: 0715280709535

7,00€

Brendi            Body Sculpture

Kodi                0715280709535

• E krijuar me materiale elastike, e pershtatshme per veshje gjate maqeve


Out of stock

Parachute - 12 Handels

Modeli: Haest

Kodi i produktit: GA-TR-ST-4M12

55,00€

Brendi            Haest

Kodi               GA-TR-ST-4M12

Diametri         4 m / 6 m

Out of stock

Pilates foam roller 90 cm

Modeli: Sportsystem

Kodi i produktit: 0000000S01434

30,00€

Brendi          Sportsystem

Kodi             0000000S01434

Gjatesia       90 cm

Diametri       15 cm

Materiali       Polyurethane

Shishe druri

Modeli: Sportsystem

Kodi i produktit: 000000SS00502

5,00€

Brendi          Sportsystem

Kodi             000000SS00502

Gjatesia       31 cm

Pesha           300 gr

Materiali       Dru

5,00€

Shtafeta plastike për gjimnastikë

Modeli: Sportsystem

Kodi i produktit: 0000000S02010

3,50€

Brendi          Sportsystem

Kodi             0000000S02010

Materiali       Plastik

Shtegu i lakuar per ekuiliber

Modeli: Haest

Kodi i produktit: 7767846404197

35,00€

Brendi           Haest

Kodi               7767846404197

Materiali       Plastik

Nje tulle        30 cm


Shtrengues per gjunje BNS-7005

Modeli: Body Sculpture

Kodi i produktit: 0715280715666

7,00€

Brendi            Body Sculpture

Kodi                0715280715666

• Stabilizon levizjen e kembes

• Qliron dhimtat dhe lodhjen


Syze sportive / për persona me aftësi të kufizuar

Kodi i produktit: 000000EXP5083

15,00€

Kodi        000000EXP5083

Ngjyra    E Zeze


Top futbolli me zile / për persona me aftësi të Kufizuar

Kodi i produktit: 000000EXP5018

45,00€

Materiali: PVC.

Madhësia: 3

Me 4 pajisje të forta zhurmash.

Top gjminastikor psyhoroll 40 cm 65 cm e gjate

Modeli: Sportsystem

Kodi i produktit: 0000000S01530

35,00€

Brendi          Sportsystem

Kodi             0000000S01530

Gjatesia       65 cm

Diamteri       40 cm

Top me zile për goalball / për persona me aftësi të kufizuar

Kodi i produktit: 000000EXP5035

130,00€

Goalball - Goalball Zyrtar

Materiali: Gomë

Ngjyra: E Kaltër

Standardet IBSA

Pesha: 1250 gram

Madhësia: 7

Tingull i qartë tingëllime

Prej 1 deri 16 nga 23 (2 faqe)