You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Aftesi te kufizuar

Goma per ushtrime Deuserband Plus 00000FI-DBP-L

Modeli: Haest

Kodi i produktit: 7767846402452

12,00€

Brendi             Haest

Kodi                7767846402414

Materiali          Gome

Rezistenca       E lehte


Out of stock

Mögliche Optionen

Kona per aktivitete psikomotorike

Modeli: Sportsystem

Kodi i produktit: 0000000S01454

6,00€

Brendi          Sportsystem

Kodi             0000000S01454

Gjatesia        40 cm / 50 cm

Materiali       Plastik

Maskë sportive / për persona me afësi të kufizuar

Kodi i produktit: 00000EXP50801

50,00€

Kodi         00000EXP50801

Ngjyra     E Perhimte dhe kalter


Syze sportive / për persona me aftësi të kufizuar

Kodi i produktit: 000000EXP5083

15,00€

Kodi        000000EXP5083

Ngjyra    E Zeze


Top futbolli me zile / për persona me aftësi të Kufizuar

Kodi i produktit: 000000EXP5018

45,00€

Materiali: PVC.

Madhësia: 3

Me 4 pajisje të forta zhurmash.

Top me zile për goalball / për persona me aftësi të kufizuar

Kodi i produktit: 000000EXP5035

130,00€

Goalball - Goalball Zyrtar

Materiali: Gomë

Ngjyra: E Kaltër

Standardet IBSA

Pesha: 1250 gram

Madhësia: 7

Tingull i qartë tingëllime

Top Tenisi / për persona me aftësi të kufizuar

Kodi i produktit: 000000EXP5010

10,00€

Me një pajisje tingulli vrullëse në qendër dhe kërcim të ulët

Ø aplikacion. 90 mm (~ 3,5 inç)

E prodhuar prej shkume dhe me një tingull të qartë kërcitës.

Top Volejbolli / për persona me aftësi të kufizuar

Kodi i produktit: 000000EXP5072

49,00€

·         PU e shkëlqyer e butë

·         Tingull i shkëlqyeshëm dhe që zgjat gjatë

·         Madhësia 4

·         Diametri 20 cm

·         Përafërsisht 280 gram

Topa gjysem te rrumbul per ushtrime te ecjes FI-VX-BALAS-6X

Modeli: Haest

Kodi i produktit: 7767846402438

7,50€

Brendi            Haest

Kodi               7767846402414

Diametri        13 cm

Gjatesia         9 cm 

Pesha            256 g


Out of stock

Topa medicinale

Modeli: Haest

Kodi i produktit: KR-VX-MBL1-40

19,00€

Brendi               Haest

Kodi                   KR-VX-MBL1-40

Materiali           Leather

Diametri           13 cm

Out of stock
19,00€
Prej 1 deri 10 nga 10 (1 faqe)