You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

KIDS

Bicikleta SCOTT SCALE 24 disc yellow-black

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368720249

430,00€

Brendi           Scott

Kodi              7613368720249

Tipi                MTB

Trupi             Aluminium

Rrotat           24'

Shpejtesite  Shimano SL-RS45-8R Revo Shifter

Frenat           Lee Chi BL-81G


Bicycle SCOTT SCALE 24 disc black-orange

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368720263

430,00€

Brendi           Scott

Kodi              7613368720263

Tipi                MTB

Trupi             Aluminium

Rrotat           24'

Shpejtesite  Shimano SL-RS45-8R Revo Shifter

Frenat           Lee Chi BL-81G


LMX 201 A

Kodi i produktit: LMX 201 A

70,00€

E pershtatshme per femije te moshes 1 deri në 3 vjeç

Ajo shndërrohet në një biçikletë me tri rrota duke hequr dorezen dhe rrethojen

Shporta e përparme dhe e pasme

Materiali: plastike dhe metali

Rrota e përparme 12 "pasme 10"

Rrotat janënga plastika me gome

Dorezë shtytëse

Lodra ne pjesen e perparme

70,00€

LMX 800A

Kodi i produktit: LMX 800A

120,00€

Ulesja revolucionare me rrotullim 360˚ qe mundesone femiju te jete I kthyer kah prindi

Doreza e rahatshme me mundesine e rregullimit te lartesise

Zilja ne dorez

Tenda per mbrojtjen nga dielli

E pershtatshme per femije te moshes 1,5-5 vjeç me peshe maksimale 25 kg

Gomat e perparme 12” ndersa te mbrapmet 10” (me gome te brendshme)

Pesha e paisjes 12 kg

120,00€
Prej 17 deri 20 nga 20 (3 faqe)