You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

CITY

Biçikletë POLAR / Grazia Nexus Beige - 22 - L

Modeli: Polar

Kodi i produktit: 8605044901461

350,00€

Madhësia e rrotës / Numri i marsheve: 28"/3

Rami: HI TEN STEEL

Piruni: HI-TEN STEEL RIGID 28"

Mbajtës i pirunit: 1" THREAD

Shtylla e timonit: Aluminium/STEEL 22.2/80mm

Timoni: ÇELIK 620mm

Dorëzat e timonit: HERMANS ERGO

Shtylla e ulëses: ÇELIK 25.4x300mm

Ulësja:  P:LAB CITY LADY

Rrethi i rrotës:  BERETTA 28" DISC ALUMINIUM DOUBLE WALL 36H

Shtepiza e osit te perparem dhe pasem:  STEEL DISC 36H

Dorëzat e frenave dhe frenat: SACCON PVC-ALU / SACCON V-BRAKE ALU

Dhëmbëzori i përparëm: ALU 40T 165MM

Dhëmbëzori pasëm: SHIMANO NEXUS 20T

Ndëruesit e shpejtësisë: SHIMANO NEXUS 3 SHPEJTËSI

Zinxhiri: KMC Z-410

Kushineta / boshti i dhëmbëzorëve të përparëm: THUN CARTRIDGE

Pedalet: CITY ALU

Këmbëzat: ÇELIK

Gomat: Ponely 700X40C

Pompa GF-42G PVC black

Kodi i produktit: 8605006437861

22,00€


Prej 1 deri 2 nga 2 (1 faqe)