You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Paisje Te Forces

Maqina lunder RWX AIR CROSS

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975995519

1.070,00€

Brendi                       Toorx

Kodi                           8029975995519

Ngjyra                       E Zeze

Dimensionet            2400 x 620 x 1060 mm

Max. pesha perd.   150 kg

Rrota per ushtrime

Modeli: Pride

Kodi i produktit: 7767846403657

15,00€

Brendi       Pride

Kodi           7767846403657

Ngjyra       Black


Info

        Per te trajnuar kraharorin, shpinen dhe gjoksin.
        Ndihmon ne balancim dhe permisim te qendrimit.


Ski Ushtrues SKX SKI CROSS

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975997605

1.070,00€

Brendi                       Toorx

Kodi                           8029975997605

Ngjyra                       E Zeze

Dimensionet           430 x 540 x 2150 mm

Pesha                       29 kg

Slitta crosstrainig AHF-187

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975996240

265,00€

Brendi                       Toorx

Kodi                          8029975996240

Ngjyra                       E Zeze

Dimensionet           102 x 63 x 96 cm

Max. pesha              150 kg

Sllam Ball F-23 7 kg AHF-218

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975997469

19,00€

Brendi           Toorx

Kodi               8029975997469

Pesha            7 kg

Thes statik BOT 043

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975995113

280,00€

Brendi           Toorx

Kodi               8029975995113

Ngjyra            E kuqe

Gjatesia         160 cm

Materiali        Lekure Ekologjike

Mbushja        Material pambuku


Informata shtese

I përshtatshëm për praktikë të plotë të boksit,
Materiali i çantës është prej lëkure ekologjike me mbushje të materialit pambuku.
Baza e çantës së boksit mund të mbushet me ujë ose rërëTOORX - Pair of gymnastic rings

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975951126

38,00€


TOORX DOPPIA PULLEY

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975951171

31,00€


Prej 9 deri 16 nga 16 (2 faqe)