You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Harrows

Bishta - CLICK SLIM RED

Modeli: Harrows

Kodi i produktit: 5017626023097

5,00€

E ndërtuar nga një material i ri dhe unik Polycarbonate, ky bosht lejon që boshti i kuq i hollë Harrow Clic të rrotullohet 360º, gjë që ndihmon në eliminimin e daljeve të kërcimit, por gjithashtu lejon grupim më të afërt dhe rezultate më të larta. Konstruksioni është projektuar për t'i dhënë këtij boshti një përkulje gjatësore 17 º për të reduktuar devijimet.

Bishta - CLICK STANDARD BLACK

Modeli: Harrows

Kodi i produktit: 5017626012619

5,00€

I ndërtuar nga një material i ri dhe unik Polycarbonate, ky bosht lejon fluturimin Clic të rrotullohet 360° që ndihmon në eliminimin e daljeve të kërcimit, por gjithashtu lejon grupim më të afërt dhe rezultate më të larta. Konstruksioni është projektuar për t'i dhënë këtij boshti 17° shkallë përkuljeje gjatësore për të reduktuar devijimet.

Bishta - CLICK standard RED

Modeli: Harrows

Kodi i produktit: 5017626023332

5,00€

E ndërtuar nga një material i ri dhe unik Polycarbonate, ky bosht lejon që boshti i kuq i hollë Harrow Clic të rrotullohet 360º, gjë që ndihmon në eliminimin e daljeve të kërcimit, por gjithashtu lejon grupim më të afërt dhe rezultate më të larta. Konstruksioni është projektuar për t'i dhënë këtij boshti një përkulje gjatësore 17 º për të reduktuar devijimet.

Bishta metali AZTEC

Modeli: Harrows

Kodi i produktit: 5017626000500

3,00€
 Brendi
Harrows
 Informata46 mm , 2 g
 Kodi
5017626000500
Out of stock

Bishta metali COLETTE

Modeli: Harrows

Kodi i produktit: 5017626000258

3,50€
 Brendi
Harrows
 Informata47 mm , 1.8 g
 Kodi
5017626000258

Bishta metali HEAVY - Harrows

Modeli: Harrows

Kodi i produktit: 5017626010141

3,50€
 Brendi
Harrows
 Informata41 mm , 4.1 g
 Kodi
5017626010141

Bishta metali TIGER

Modeli: Harrows

Kodi i produktit: 5017626000210

2,50€
 Brendi
Harrows
 Informata46 mm , 1.5 g
 Kodi
5017626000210
Out of stock

Bishta per pikado - DIMPLEX BLACK / Harrows

Modeli: Harrows

Kodi i produktit: 5017626031078

1,80€

Kodi: 5017626031078

Brendi: Harrows

Me turbulatorë për rritje të rrjedhës së ajrit dhe fluturim optimal.

Seti përmban 3 boshte shigjetash.

Ngjyra: E zezë

Bishta per pikado - DIMPLEX WHITE / Harrows

Modeli: Harrows

Kodi i produktit: 5017626031115

1,80€

Kodi: 5017626031115

Brendi: Harrows

Ngjyra: e Bardhë

- Gropat nxisin një shtresë stabilizuese ajri rreth boshtit
- Zvogëlon tërheqjen dhe rrit ngritjen

Bishta per pikado - KERAMIC MATT / Harrows

Modeli: Harrows

Kodi i produktit: 5017626030477

3,00€

Kodi: 5017626030477

Brendi: Harrows

Ngjyra: e zezë

Materiali: Alumin

Bishta per pikado - KERAMIC WHITE / Harrows

Modeli: Harrows

Kodi i produktit: 5017626030491

2,90€

Kodi: 5017626030491

Brendi: Harrows

Ngjyra: e Bardhë

Bishta per pikado ALUMINIUM PLAIN - Harrows

Modeli: Harrows

Kodi i produktit: 5017626000203

1,80€

Brendi: Harrows

Kodi: 5017626000203

Gjatësia: 5.2 cm

Bishta per pikado CLIC SLIM - Harrows

Modeli: Harrows

Kodi i produktit: 5017626012589

5,00€

• Fluturimet nuk do të hiqen gjatë lojës
• Fluturimet rrotullohen nëse shigjeta vijuese krijon kontakt
• Prodhuar nga materiale super të forta moderne
• Fluturimi dhe boshti peshojnë njësoj si sistemi tradicional
• Boshtet janë të disponueshme në gjatësi të mesme, mesatare dhe të shkurtra në të hollë & Forma standard

Bishta per pikado DIMPLEX AQUA-JADE / Harrows

Modeli: Harrows

Kodi i produktit: 5017626010684

1,80€

Seti përmban 3 boshte shigjetash.

Gjatësia: E mesme ose e shkurtër.

Ngjyra: Jade (ujore)

Bishta per pikado Keramic

Modeli: Harrows

Kodi i produktit: 5017626009268

2,50€
 Brendi
Harrows
 Informata47 mm , 1.6 g
 Kodi
5017626009268
Out of stock

Click "O" rings / Harrows

Modeli: Harrows

Kodi i produktit: 4712013383242

0,10€

Harrows Dart Shaft O Rings – Unazat 'O' janë një nga aksesorët më të rëndësishëm të shigjetave. Tradicionalisht, boshtet metalike të bashkangjitura në fuçi metalike funksionojnë në mënyrë të bezdisshme gjatë lojës. Unaza e gomës 'O' e eliminon këtë problem dhe e mban lojtarin të përqendruar në fitoren e lojës.

Prej 1 deri 16 nga 74 (5 faqe)