You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Toorx

Kettlebell / Toorx 12 kg - KRV - 12

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975994277

50,00€

Brendi           Toorx

Kodi              8029975994277

Pesha            12 KG

Ngjyra            Purple


Traka per vrapim - Toorx TRX8500

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975996141

4.000,00€

Brendi               Toorx

Kodi                   8029975996141

Pesha                205 kg

Motori               5/7 (Peak) HP AC

Programet        1 manual, 36 pre-set, 3 user, HRC

Dimensionet    2050 x 920 x 1630 mm


Bloqe per JOGA

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975990866

5,00€

Brendi: Toorx

Kodi: 8029975990866

Out of stock
5,00€

Dardha boksi me mbajtese BOT-036 / Toorx

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975991122

120,00€

Brendi: Toorx

Kodi: 8029975991122

Dimensionet: 48 x 120/160 cm

Madhësia e topit është 20 x 25 cm.

Ideale për trajnimin e reflekseve dhe aftësive të reagimit

Disqe BUMPER CRUMB DBCR - Toorx

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975993997

82,00€

Brendi: Toorx

Pesha trajnimi dhe bodybuilding nga brendi Toorx

8029975994017

Disqe BUMPER CRUMP 15 kg DBCR 15

82.00

8029975994024

Disqe BUMPER CRUMB 20 kg DBCR-20

100.00

8029975994031

Disqe BUMPER CRUMB 25 kg DBCR- 25

135.00

 

 

Doreza per gomat pilates AHF-141

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975994628

5,00€

Brendi                Toorx

Kodi                    8029975991450


Informacion

        Doreza te krijuara nga materiale te durueshme. Ka qepje dhe grep te forte,

        doreza eshte soft touch dhe e rehatshme

Dyshek për ushtrime / Toorx - MAT 173

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975990699

12,00€

Brendi: Toorx

Kodi: 8029975990699

Dimensionet: 173x60x0.4 cm

Lehtë për t'u mbështjellur dhe ruajtur

Jo rëshqitës

Për zhvillimin tuaj muskulor dhe të brendshëm

Out of stock

Dyshek për ushtrime / Toorx - MAT-175

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975993041

10,00€

Brendi                Toorx    

Kodi                    8029975993041

Dimenzionet     175 x 50 x 0.8 cm

Palohet ne 5 vende !


Dysheke per koke HEAD MAT AHF-184

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975996257

20,00€


Dysheke per ushtrime abdominale CROSS MAT AHF-095

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975992686

18,00€


Ekspander gome AHF-070

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975991788

11,00€
 Brendi
Toorox
 Informata E pershtatshme per ushtrime te pjeses se siperme te trupit.
 Kodi 8029975991788

Foam roller 33cmx fi 14 cm AHF-044

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975991450

20,00€

Brendi                Toorx

Kodi                    8029975991450

Materiali             Shkume e forte


Foam roller AHF-061

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975991603

18,00€

Brendi                Toorx

Kodi                    8029975991603

Diametri             114 cm

Pesha                  1150 gr

Materiali             Shkume e forte

Dimensionet      33 cm x 14 cm


Goma latex Ø 30 cm light AHF-183

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975996363

4,00€

Brendi: Toorx

Dimensioni: 30x1.8cm

E lehtë

Goma latex Ø 30 cm medium AHF-200

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975996370

3,00€
 Brendi
Toorox
 Gjatesia 30 cm
 Kodi 8029975996370

Goma latex Ø 30 cm strong AHF-201

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975996387

4,00€
 Brendi
Toorox
 Gjatesia 30 cm
 Kodi 8029975996387
Prej 1 deri 16 nga 55 (4 faqe)