You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Völkl

ÇANTË PËR 1 PALË SKIJA / VÖLKL - CLASSIC / 175cm

Modeli: Völkl

Kodi i produktit: 821264707296

30,00€

ÇANTA VOLKL 1 PALE SKIJA CLASSIC 175cm  Çanta klasike e përshtatshme për një palë skija  me një ndarje me zinxhirë në dy drejtime, me rrip mbajtës të mbushur me Velcro dhe me sistem ventilimi për ndarjen kryesore.

Ngjyra : E zezë dhe e verdhë

Pesha : 0.80 kg

Madhësia : 175 x 25x 25 cm

Origjina : Gjermani

ÇANTË PËR SKIJA / VÖLKL - PËR 2 PALË SKIJA - CLASSIC / 195cm

Modeli: Völkl

Kodi i produktit: 0821264707302

40,00€

ÇANTA VOLKL 2 PALE SKIJA CLASSIC - 195cm Çanta klasike e përshtatshme për dy palë skija  me një ndarje me zinxhirë në dy drejtime, me rrip mbajtës të mbushur me Velcro dhe me sistem ventilimi për ndarjen kryesore.

Ngjyra : E zezë dhe e verdhë

Pesha : 0.85 kg

Madhësia : 195 x 35x 35 cm

Origjina : Gjermani

Lëkurë për skija / Völkl UNIVERSAL VACUUM / 190cm

Modeli: Völkl

Kodi i produktit: 0821264553770

180,00€

Lekure per skija VLK UNIVERSAL VACUUM 190cm Funksionojnë me një ndërtim shumështresor me cilësi të lartë.

Madhësia : 190 cm 

Përbërja : Mohair 65% dhe Najlon 35%

Kjo sipërfaqe ngjitëse revolucionare përmban një sipërfaqe unike që prodhon një vakum kur tërhiqet, duke u ngjitur fort në sipërfaqen e rrëshqitjes.

Mögliche Optionen

Shkopinjë për skijim / Völkl JR PHANTASTICK berry

Modeli: Völkl

Kodi i produktit: 821264729267

16,00€

Gjatësia : 90cm dhe 100cm 

Boshti : Alu 5083, 14 mm

Të përshtatshme për fëmijë

Mögliche Optionen

Shkopinjë për skijim / Völkl JR PHANTASTICK green 21

Modeli: Völkl

Kodi i produktit: 0821264729113

16,00€


Mögliche Optionen

Shkopinjë për skijim / Völkl KIDS PHANTASTICK green

Modeli: Völkl

Kodi i produktit: 821264728826

13,00€

Gjatësia : 110 cm, 100, 90, 80, 75, 70

Boshti : Alu 5083, 14 mm

Të përshtatshme për fëmijë

Mögliche Optionen

Shkopinjë për skijim / Völkl PHANTASTICK 3 black 18

Modeli: Völkl

Kodi i produktit: 0821264643433

20,00€


Mögliche Optionen

Shkopinjë për skijim / Völkl PHANTASTICK 3 black 21

Modeli: Völkl

Kodi i produktit: 0821264728918

23,00€

Kapje 1k (PE) + teksturë me lazer

Boshti : Alu 5083, 16 mm

Mögliche Optionen

Shkopinjë për skijim / Völkl PHANTASTICK WMS pink 18

Modeli: Völkl

Kodi i produktit: 821264666050

22,00€


Skija / Völkl - RISE UP 82 FLAT 20 - (madhësia 170cm)

Modeli: Völkl

Kodi i produktit: 8212647046774

298,00€

Gjatësia: 170cm

Rrezja: (R1) 26, (R2) 15, (R3) 22

Prerja anësore: 125_82_105

Roker: Tip Rocker

Bërthama: Druri me shumë shtresa hibride

Baza: P – Tex 2100

Niveli i skijimit: Fillestar, i mesëm, i avancuar

Skija / VÖLKL REVOLT 86 PICTURE FLAT - 22 - (madhësia 172cm)

Modeli: Völkl

Kodi i produktit: 0821264739709

265,00€

o   Rocker: Tip & Tail Rocker

o   Core: Multilayer Woodcore

o   Base: P-Tex 3000



Out of stock

Mögliche Optionen

Skija për fëmijë / Völkl Deacon JR PRO VMOTION - 22

Modeli: Völkl

Kodi i produktit: 0821264742549

227,00€

Gjinia

 

Djalë / Vajzë

Prerje anësore (Gjerësia)

 

70

Prerja anësore e majës (Gjerësia e majës)

 

117

Materiali

 

Bërthama prej druri

Zona e përdorimit

 

Të gjitha malore, në pistë, jashtë piste

Aftësia për skijim

 

Fillestar, i avancuar, X skiator ambicioz, X skiator i rastësishëm


Rrezja

 

[130 cm] 9m
[140 cm] 9,7 m
[150 cm] 11,2 m

Mögliche Optionen

Skija për fëmijë / Völkl JR DEACON VMOTION - 22

Modeli: Völkl

Kodi i produktit: 821264706312

130,00€

ROCKER: Tip Rocker

CORE: Composite Core

BASE: SKP V2 / P-Tex 2100

RECOMMENDED BINDING: Flat (70-150 cm) - vMotion JR (80 cm+)

SKIING LEVEL: Beginner, Intermediate

Length

Radius

Sidecut

Weight (without binding)

With binding

120

11.20

109_69_88

1080 g

1626 g

130

13.30

109_69_88

1180 g

1726 g

 

Skija VLK REVOLT 95 FLAT 21

Modeli: Völkl

Kodi i produktit: 821264705810

280,00€

o   Bërthama druri me shumë shtresa për qëndrueshmëri. Një kombinim i Aspen & Maple rezulton në një bërthamë druri jashtëzakonisht të qëndrueshme

o   Lloji i lëkundësit: Lëkundje me majë dhe bisht = Kthim më i lehtë

o   Madhësitë (rrezja): 173 (21.3), 181 (23.4)

o   Lloji i bërthamës: Bërthama prej druri me shumë shtresa

o   Ski i projektuar për nivele mesatare dhe të avancuara

Out of stock

Mögliche Optionen

Skija Völkl - DEACON X VMOTION1 - 21

Modeli: Völkl

Kodi i produktit: 821264725856

200,00€

Gjatësia :  165, 158, 172 cm

Baza : P-Tex 2100                                                                           

Pesha : 1680 g, 1580g pa lidhëse (172 ska info)

Rrezja :14.0,12.7 dhe  15.5

Niveli : Fillestar

I përshtatshëm me Gripwalk

Rekomandohen lidhësat : vMotion 10 GW

Mögliche Optionen

Skija Völkl - DEACON XT VMOTION1 - 21

Modeli: Völkl

Kodi i produktit: 821264725689

260,00€

Deacon XT përmirëson anten e performancës për skiatorët e mesëm dhe të avancuar, me një mjet të shkëlqyeshëm për t'u përdorur për të pushtuar malin pavarësisht nga kushtet.

Ndërtimi i tij përmban një mur anësor të pjesshëm që rrit kapjen e skajit dhe stabilitetin për skijimin në anën e përparme.

Sistemi i lehtë VMotion është i pajtueshëm me GripWalk dhe përmban një ndërfaqe të gjerë me ski për transmetim më të mirë të energjisë, së bashku me teknologjinë e thembra me hap të lehtë.

 

Gjinia: Meshkuj

Tereni i skijave: All Mountain / Frontside

Gjerësia e Skijave: Medium

Ski flex: Medium

Profili I karrigës së skijave: Tip Rocker

Prej 1 deri 16 nga 25 (2 faqe)