You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Select

Pedometer Select

Modeli: Select

Kodi i produktit: 5703543740420

18,00€


18,00€

Top Futbolli / Select - NUMERO 10

Modeli: Select

Kodi i produktit: 5703543089499

42,00€


Out of stock

Top futbolli / Select Top - Prestige

Modeli: Select

Kodi i produktit: 5703543123353

20,00€


Top futbolli BRILLANT REPLICA N.5 White/Orang

Modeli: Select

Kodi i produktit: 5703543089710

15,00€


Top futbolli DIAMOND 5 IMS 200813 Whit/Purp

Modeli: Select

Kodi i produktit: 5703543089536

24,00€


Top Futsal MASTER GRAIN WHITE/BLUE

Modeli: Select

Kodi i produktit: 5703543104406

39,00€


Top Futsal SAMBA IMS Red

Modeli: Select

Kodi i produktit: 5703543104451

26,50€


Top Futsal Samba IMS WHITE

Modeli: Select

Kodi i produktit: 5703543104444

28,00€


Out of stock

Top Hendb CIRCUIT 500 Blue/YellowN.2 B-GR

Modeli: Select

Kodi i produktit: 5703543078097

48,00€

-Top trazinues me dorë për të përmirësuar goditjen dhe kapjen

-e rëndë dhe e fortë për forcimin e muskujve të gishtave dhe rehabilitimin pas lëndimit

-Një fshikëz e patentuar me krahë zero brenda topit siguron rrumbullakësi optimale

EHF-MIRATUAR

Top Hendb ULTIMATE REPLICA CHAM .M.2 Bluy/Whi

Modeli: Select

Kodi i produktit: 5703543132966

26,00€


Top Hendb ULTIMATE REPLICA CHAM .M.2 Bluy/Whi

Modeli: Select

Kodi i produktit: 5703543132966

26,00€

Pesha e produktit: 0.4 kg

Sporti: Hendboll

Top stërvitor e qepur me dorë / EHF miratuar

Kapje e mirë me dhe pa kolofon.

Top kontakti i lëmuar, i balancuar mirë.

Flluskë natyrale e patentuar e lateksit.

Prej 1 deri 11 nga 11 (1 faqe)