You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Molten

Manometer per topa PG

Modeli: Molten

Kodi i produktit: 4905741990251

15,00€


Mbajtëse për çelësa Volleyball KHVM

Modeli: Molten

Kodi i produktit: 4905741797171

6,00€


Molten ngjites 500 ml

Modeli: Molten

Kodi i produktit: 4905741824464

55,00€


Pipa - RA0070-KS-E

Kodi i produktit: 4905741831264

13,00€


Pipa RA0080-H-E

Modeli: Molten

Kodi i produktit: 4905741831288

7,00€


7,00€

Pompa per Topa Mini DHP21-BL

Modeli: Molten

Kodi i produktit: 4905741990237

7,00€

Pompë dore e lehtë, kompakte dhe e lehtë për t'u transportuar me veprim të dyfishtë  për fryrjen e topave

I përshtatshëm për  pompimin e topave të  volejbollit , basketbollit, futbollit, hendbollit  dhe  ragbisë.

Set me  kuti plastike  dhe një  gjarpër  me  gjilpërë.  Dimensione të  mjaftueshme për të  fryrë me shpejtësi  topin, si dhe duke lejuar transport të përshtatshëm në një çantë të vogël.


Gjatësia: 21 cm


KUJDES

*Kur fryni një top me një pompë, është e  rëndësishme që gjilpëra të lubrifikohet  përpara futjes. Ne sugjerojmë që sapuni i butë do të ishte një substancë e përshtatshme.


Qanta per Topa EB0021

Modeli: Molten

Kodi i produktit: 4905741842741

6,00€


Rrjeta per topa BN10

Modeli: Molten

Kodi i produktit: 4905741554705

7,00€

Brendi: Molten

Kodi: 4905741554705

Dimensionet: 30 x 20 x 15 

Top Basketbolli / Molten - B7G4000

Modeli: Molten

Kodi i produktit: 4905741848958

45,00€

Këta BG4000 janë topat e basketbollit të nivelit më të lartë për gamën e basketbollit të garave të brendshme

 

Numri i paneleve: 12

Materiali i mbulesës: Lëkurë e përbërë premium

Fshikëza: Butil

Madhësia: 7

Ndërtimi: i laminuar

Top Basketbolli / Molten - B7G4500

Modeli: Molten

Kodi i produktit: 4905741848941

75,00€

These BG4500 are the top level basketballs for Molten premium indoor competition basketball range

 

Number of Panels: 12

Cover Material: Premium Composite Leather

Bladder: Butyl

Size: 7

Construction: Laminated

Top basketbolli / Molten - BGL6X

Modeli: Molten

Kodi i produktit: 4905741832483

100,00€

Brendi: Molten

Kodi: 4905741832483

Materiali: Lekure

Per Femra

Top Basketbolli / Molten - BGR3-OI

Modeli: Molten

Kodi i produktit: 4905741833114

11,00€

Brendi          Molten

Kodi              4905741833114

Madhesia    3

Sport            Basketboll

Ngjyrat         E Portokallte

Materiali      Gome


Top basketbolli / MOLTEN - BGS1-OI

Modeli: Molten

Kodi i produktit: 4905741833183

7,50€

E përkryer për një dhuratë

Specifikimi: Mbrenda/Jashtë

Mbulesa gome

12 ndërtim paneli

Madhësia 1

Top Basketbolli / Molten - GG6X

Modeli: Molten

Kodi i produktit: 4905741833589

70,00€

Miratuar nga FIBA

Materiali: lëkure

Dizajn i ri i patentuar me 12 panele për kontroll më të mirë të majës së gishtave.

Sipërfaqja e sheshtë me guralecë.

Fshikëza butili.

Madhësia dhe pesha zyrtare.

Vetëm për përdorim të brendshëm

Top Basketbolli / Molten - MB7

Modeli: Molten

Kodi i produktit: 4905741834784

10,00€

Brendi          Molten

Kodi              4905741834784

Madhesia    Madhesi Oficale

Sport            Basketboll

Ngjyrat         E Portokallte

Materiali      Gome


Top basketbolli / Molten B6G4500, nr.6

Modeli: Molten

Kodi i produktit: 4905741848972

58,00€

Miratuar nga FIBA.

Prej lëkurës së përbërë.

Dizajn i ri i patentuar me 12 panele për kontroll më të mirë të majës së gishtave.

Sipërfaqja e sheshtë me guralecë.

Fshikëza butili.

Madhësia dhe pesha zyrtare.

Vetëm për përdorim të brendshëm.

Prej 1 deri 16 nga 45 (3 faqe)