You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Mikasa

Semafor manual per volejboll Mikasa

Modeli: Mikasa

Kodi i produktit: 4907225252350

100,00€


Top volejbolli / Mikasa - V350W

Modeli: Mikasa

Kodi i produktit: 4907225861071

28,00€

Pesha dhe madhësia zyrtare (260 - 280 g, 65 - 67 cm)

 PU-material i butë i sipërm për trajtim të shkëlqyeshëm – Jashtëzakonisht të rehatshme me prekje

Panele të qepura

Miratuar nga DVV

Top Volejbolli Mikasa V300W

Modeli: Mikasa

Kodi i produktit: 4907225880997

85,00€


Top volejbolli per loje Mikasa V200W

Modeli: Mikasa

Kodi i produktit: 4907225880980

100,00€


Top Vollejbolli Mikasa VLS300

Modeli: Mikasa

Kodi i produktit: 4907225880546

72,00€


Prej 1 deri 5 nga 5 (1 faqe)