You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Marker

Frenat alpinist MRK ALPINIST 105mm

Modeli: Marker

Kodi i produktit: 8605006454516

55,00€

Frenat alpinist MRK ALPINIST 105mm Marker Alpinist Brake Skistopper 105mm është një frenim i lehtë për serinë Alpinist dhe garanton funksionim të lehtë me peshë minimale.

Në modalitetin e ecjes, ai kyçet automatikisht në hapin e parë dhe riaktivizohet kur kalon në modalitetin e afrimit.

Pesha: 90 g 

- Kyçet automatikisht me hapin e parë

- është veçanërisht afër skive

Mögliche Optionen

Helmeta MRK COMPANION black - 18

Modeli: Marker

Kodi i produktit: 0821295062241

70,00€

Helmeta MRK COMPANION black 18    Me përshtatjen e saj të shkëlqyer dhe ndërtimin e lehtë në kallëp, COMPANION është ndeshja perfekte për të gjithë.

Pesha : 470 g(L), 440g(M),420g(S) 

Karakteristika:

Sistemi i kanaleve MarkAIR

2 Pozicionone për kontrollin e klimës

Sistemi i përshtatjes RTS

Rreshtim i performancës Xdry

Mögliche Optionen

Helmeta skijimi MRK SQUAD black

Modeli: Marker

Kodi i produktit: 0821295072004

65,00€

Helmeta skijimi MRK SQUAD black  SQUAD u zhvillua posaçërisht për skiatorët e lirë. Linjat e tensionuara dhe logoja e prerë me lazer paraqesin një pamje shumë moderne.

Pesha : 560 g(L), 500g(M)

Karakteristika : 

Sistemi i përshtatjes RTS

Rreshtim Xdry Performance

Lidhese MRK F10 TOUR L305-365 90mm black-white

Modeli: Marker

Kodi i produktit: 883295301652

215,00€
 Brendi
Marker
 Teknologjia Sole.ID , Hollow Linkage Heel
 Sistemi i majes Triple Pivot Light
 Pesha 1530 g (90 mm)
 Madhesia 90 mm
 Pesha e rekomanduar e skijuesit 30 - 110 kg
 Viti 2019 - 2020

Lidhese MRK GRIFFON 13 ID 110mm white

Modeli: Marker

Kodi i produktit: 0883295300884

140,00€
 bRENDI
Marker
 tEKNOLOGJIA Sole.ID , Hollow Linkage Heel
 Sistemi i majes Triple Pivot Light
 Pesha 2038g
 Madhesia 110 mm
 Pesha e rekomanduar e skijuesit 30 - 110 kg
Out of stock

Lidhese MRK GRIFFON 13 ID 120 mm black

Modeli: Marker

Kodi i produktit: 883295300860

145,00€


Lidhese MRK GRIFFON 13 ID 120 mm white

Modeli: Marker

Kodi i produktit: 883295300891

145,00€
 Brendi
Marker
 Teknologjia Sole.ID , Hollow Linkage Heel
 Sistemi i majes Triple Pivot Light
 Pesha 1530 g (90 mm)
 Madhesia 120 mm
 Pesha e rekomanduar e skijuesit 30 - 110 kg
 Viti 2019 - 2020

Mögliche Optionen

Lidhese MRK GRIFFON 13 ID black

Modeli: Marker

Kodi i produktit: 883295309528

160,00€
Lidhese per skija MRK GRIFFON 13 ID black     
Pesha :  1030 g
Mban peshë : <120 kg
Gama DIN/ISO : 4.0 -13.0
Gjerësia : 110 mm
Kategoria : Freeride (Vozitje e lirë)
Të përshtatshme për këpucë Touring GripWalk 

Lidhese MRK JESTER 16 ID 110MM e zeze

Modeli: Marker

Kodi i produktit: 883295300914

225,00€


Lidhese MRK SQUIRE 11 ID 100mm white

Modeli: Marker

Kodi i produktit: 0883295307135

100,00€
 Brendi
Marker
 Teknologjia Sole.ID , Hollow Linkage Heel
 Sistemi i majes Triple Pivot Light
 Pesha 1530 g (90 mm)
 Madhesia 100 mm
 Pesha e rekomanduar e skijuesit 30 - 110 kg
 Viti 2019 - 2020
Out of stock

Lidhese MRK SQUIRE 11 ID 110mm teal-black

Modeli: Marker

Kodi i produktit: 0883295305551

100,00€
 Brendi
Marker
 Teknologjia Sole.ID , Hollow Linkage Heel
 Sistemi i majes Triple Pivot Light
 Pesha 1530 g (90 mm)
 Madhesia 90 mm , 110 mm
 Pesha e rekomanduar e skijuesit 30 - 110 kg
 Viti 2019 - 2020
Out of stock

Lidhese MRK SQUIRE 11 ID 110mm white

Modeli: Marker

Kodi i produktit: 0883295300761

100,00€
 bRENDI
Marker
 tEKNOLOGJIA Sole.ID , Hollow Linkage Heel
 Sistemi i majes Triple Pivot Light
 Pesha 1530 g (90 mm)
 Madhesia 110 mm
 Pesha e rekomanduar e skijuesit 30 - 110 kg
Out of stock

Mögliche Optionen

Lidhese MRK SQUIRE 11 ID black

Modeli: Marker

Kodi i produktit: 883295402618

110,00€
Lidhese per skija MRK SQUIRE 11  black        Pesha : 820 g
Gjerësia : 110 mm
Gama DIN/ISO : 3.0-11.0
Mban peshë : <110 kg
Kategoria : Freeride (vozitje e lirë)
Të përshtatshme për këpucë standarde GripWalk

Lidhese SKI MRK 4.5 VMOTION JR black-anthracite

Modeli: Marker

Kodi i produktit: 883295306923

65,00€

Lidhese SKI MRK 4.5 VMOTION JR black-anthracite    Pesha : 570 g

Mban peshë : < 57 kg

Gama DIN/Iso : 0.75 - 4.5

Të përshtatshme për këpucë për të rritur dhe fëmijë.

Lidhese SKI MRK 7.0 VMOTION JR black-anthracite

Modeli: Marker

Kodi i produktit: 883295306930

70,00€

Lidhese SKI MRK 7.0 VMOTION JR black-anthracite    Pesha : 570 g

Mban peshë : < 75 kg

Gama DIN/Iso : 2.0 - 7.0

Të përshtatshme për këpucë GripWalk për të rritur dhe fëmijë.

Lidhese SKI MRK ALPINIST 12 black-titanium

Modeli: Marker

Kodi i produktit: 883295302444

310,00€


Prej 1 deri 16 nga 18 (2 faqe)