You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Kettler

Pesha te dores 1x 1kg

Modeli: Body Sculpture

Kodi i produktit: 6933879326671

2,00€
 Brendi
ACTUELL
 Pesha 1 KG
 Kodi 6933879326671

AB Roller Basic

Modeli: Kettler

Kodi i produktit: 07373-350

55,00€


55,00€

Aerobic stick 7360-187

Modeli: Kettler

Kodi i produktit: 4001397381778

25,00€
 Brendi
Ketler
 Kodi 4001397381778
 Ngjyra
E Bardhe / E kalter
 Gjatesia 128 cm
 Pershtatshme per
Aerobik, koordinim, kondecion, fuqi

Balance Board Basic

Modeli: Kettler

Kodi i produktit: 07373-300

22,00€


Banka HECTOR 7707-790

Modeli: Kettler

Kodi i produktit: 4001397489993

450,00€
 Brendi
Kettler
 Kodi 4001397489993
 Ngjyra
E Zeze

Chin-up bar

Modeli: Kettler

Kodi i produktit: 4001397551515

16,00€
 Brendi
Kettler
 Kodi 4001397551515
 Ngjyra
E Zeze
 Materiali Celik
16,00€

Crossrack

Modeli: Kettler

Kodi i produktit: 4001397551751

135,00€


135,00€

Hekur gjimnastikor I dyfishte 0S03022-0000

Modeli: Kettler

Kodi i produktit: 4001397514015

135,00€

Shtyllat jane te punuara nga celiku special dhe mund te vendosen ne 4 lartesi te ndryshme.

Lartesite : 70 cm, 96 cm, 122 cm, 148 cm

Thellesia e shtyllave nen dhe  50 cm

Prej 1 deri 8 nga 30 (4 faqe)