You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Dalbello

ÇANTË PËR KËPUCË TË SKIJIMIT / Dalbello - CLASSIC / E ZEZË

Modeli: Dalbello

Kodi i produktit: 0821264707265

23,00€

ÇANTA DBL PER KEPUCE CLASSIC black  Çantë klasike për këpucë skijimi shumë e përshtatshme me ndarje me zinxhir të dyfishtë e siguruar me Velcro, me sistem të ventilimit për ndarjen kryesore si dhe me rrip mbajtës për dorë dhe për supe.

Ngjyra : E zezë / hirtë/ jeshile

Pesha : 0.70 kg

Madhësia : 40 x 28 x 39 cm

Origjina : Italiane  

Mögliche Optionen

Këpucë për skijim / Dalbello - BOSS 110 black trans - black - 20

Modeli: Dalbello

Kodi i produktit: 8050440143425

275,00€

KEPUCE DBL BOSS 110 black trans-black 20  BOSS 110 përmban një përshtatje të lehtë 103 mm të fundit.

Arkitekturë Cabrio 3-pjesëshe, Teknologji Contour 4 Fit

Astarja me cilësi të lartë Instant Fit Performance mund të formohet termikisht pas vetëm disa minutash ngrohje për një depërtim të menjëhershëm opsional.

Fleksibiliteti : 110

Kategoria : e gjerë

Materiali : PU/PU/PU

Mögliche Optionen

Këpucë për skijim / Dalbello - DS ASOLO 130 GW black - falcon - 21

Modeli: Dalbello

Kodi i produktit: 8050440145030

425,00€

Pesha : 2015 g

Indeksi fleksibil : 130

Madhësia : 41

Materiali: PU/PU

Kategoria : e ngushtë

Kepucë për skijim / Dalbello - DS AX 100 GW anthracite-acid yellow - 19 - nr. 305

Modeli: Dalbello

Kodi i produktit: 8050440117907

230,00€
 Brendi
Dalbello
 Kodi 8050440117853
 Konstruksioni
Overlap
 Flex 100
 Karakteristikat Two-piece
 Gjeresia Wide ( e gjërë )
 Tipi Alpine ski boot (ISO 5355)
 Pesha 1852 g
 Materiali PU/PU
Madhesia 305


Mögliche Optionen

Këpucë për skijim / Dalbello - DS AX 100 GW black-acid green - 20

Modeli: Dalbello

Kodi i produktit: 8050440145672

260,00€

Brendi: Dalbello

Kodi: 8050440145672


Flex: 100

Gjerësia: 101-105 mm

Niveli i aftësisë: E mesme-e avancuar

Ngjyrë: E zezë

Gjinia: Meshkuj

Mosha: për të rritur

Përdorimi i Rekomanduar:Ski alpine

Këpucë për skijim / Dalbello - DS AX 90 GW anthracite-orange - 19 - nr. 305

Modeli: Dalbello

Kodi i produktit: 8050440129542

195,00€
 Brendi
Dalbello
 Kodi 8050440129542
 Konstruksioni
Overlap
 Flex 90
 Karakteristikat Two-piece
 Gjeresia Wide ( e gjërë )
 Tipi Alpine ski boot (ISO 5355)
 Pesha 1852 g
 Materiali PU/DB Hyperlite
 Madhesia 305

Mögliche Optionen

Këpucë për skijim / Dalbello - DS AX 90 GW black-grey acid yellow - 22

Modeli: Dalbello

Kodi i produktit: 8050440160392

215,00€

Nga pikëpamja teknike, DS AX 90 GW është një nga modelet më të avancuara në klasën e tij të çmimeve dhe është i pajisur në fabrikë me thembra GripWalk. Ofron kombinimin perfekt të rehatisë, performancës dhe përshtatjes së personalizueshme. Skiatorët e avancuar me këmbë pak më të gjera do të vlerësojnë përshtatjen veçanërisht të rehatshme.

 

Dalbello DS kombinon teknologjinë e re të jashtëzakonshme POWER CAGE me TEXTURE 3D.GRIP dhe një përshtatje të përsosur. 


o   Flex: 90

o   Pesha: 1910.00

o   Materiali: PU/DB Hyperlite

o   Konstruksioni: Mbivendosja - Predha e jashtme përbëhet nga dy pjesë - guaska e poshtme dhe pjesa e sipërme.

o   Gjerësia: 102

o   Klamra: F3

o   Liner: DS IF Performance

o   Rrip fuqie 40 mm

o   POWER CAGE - përforcim i jashtëm i guaskës që siguron performancë më të mirë

o   GRIPWALK - një sistem që rrit komoditetin në ecje. Thonë me formë speciale e bërë nga polimere

o   CONTOUR 4 - teknologji që harton konturet anatomike të këmbës

Mögliche Optionen

Këpucë për skijim / Dalbello - DS AX 90 GW black-red - 20

Modeli: Dalbello

Kodi i produktit: 8050440145733

210,00€

Brendi: Dalbello

Kodi: 8050440145733

 

Flex: 90

-DS AX 90 GW përbëhet nga dy pjesë - guaska e poshtme dhe pranga e sipërme e cila transmeton fuqinë direkt në ski dhe lidhëse. Përkulja e përcaktuar dhe rikthimi tradicional i fuqisë mundësojnë kontroll të saktë dhe funksionim të përsosur në shpatet e rregulluara.

-GripWalk përmban një shollë të re bashkëpolimer me profil lëkundës. Forma konvekse dhe shkelja me brinjë e gomës shtojnë shumë rehati në ecje dhe sigurojnë një kapje shumë më të mirë.

-Mikro kopset: Lejon skiatorët të shtrëngojnë me saktësi "meloditë e imta" tensionin e mbylljes për një përshtatje më të saktë. Me rregullim mikro, mund ta rrotulloni shtrëngimin për ta bërë atë më të gjatë ose më të shkurtër.

Mögliche Optionen

Këpucë për skijim / Dalbello - DS MX 120 GW black trans-black - 20

Modeli: Dalbello

Kodi i produktit: 8050440145917

260,00€

Brendi: Dalbello

Kodi: 8050440145917

 

DS MX 120 GW është projektuar për skiatorë me përvojë me këmbë më të gjera që kërkojnë të përmirësojnë më tej aftësitë e tyre në shpatet. Fundi 104 mm është i përshtatshëm për shumicën e formave të këmbëve dhe ofron rehati të shkëlqyer në kombinim me një indeks të përkuljes sportive prej 120. Me thembra të profilizuara si standard, ky model ofron gjithashtu gamën e plotë të përfitimeve të GripWalk.

 

- Përshtatja më e mirë e mundshme në hapin e parë falë kontureve anatomike të paraformuara në guaskë
- 100% përshtatje individuale e më shumë se 60% të të gjitha çizmeve Dalbello
- Përkulje e paprekur, përshtatje e përsëritshme e mundshme
- Performanca më e mirë e garantuar

Mögliche Optionen

Këpucë për skijim / Dalbello - KRYPTON AX 110 gravel - black - 19

Modeli: Dalbello

Kodi i produktit: 8050440133914

275,00€
 Brendi
Dalbello
 Kodi 8050440133914
 Konstruksioni
Cabrio
 Flex 110
 Karakteristikat Two-piece
 Gjeresia Wide ( e gjërë )
 Tipi Alpine ski boot (ISO 5355)
 Pesha 1835 g
 Materiali PU/PU
 Madhesite265, 295

Mögliche Optionen

Këpucë për skijim / Dalbello - KRYPTON AX 120 ID black - black - 19

Modeli: Dalbello

Kodi i produktit: 8050440133754

360,00€
 Brendi
Dalbello
 Kodi 8050440133754
 Konstruksioni
Cabrio
 Flex 110
 Karakteristikat Two-piece
 Gjeresia Wide ( e gjërë )
 Tipi Alpine ski boot (ISO 5355)
 Pesha 1835 g
 Materiali PU/PU
 Madhesite 265, 275, 285, 295 

Mögliche Optionen

Këpucë për skijim / Dalbello - LUPO AX HD metal red - black - 19

Modeli: Dalbello

Kodi i produktit: 8050440133716

397,00€
 Brendi
Dalbello
 Kodi 8050440133709
 Konstruksioni
Cabrio
 Flex 110
 Karakteristikat Two-piece
 Gjeresia Wide ( e gjërë )
 Tipi Alpine ski boot (ISO 5355)
 Pesha 1835 g
 Materiali PU / POLYAMIDE COMPOSITE CARBON
Madhësitë285, 295

Mögliche Optionen

Këpucë për skijim / Dalbello - MX 120 GW sage green - black - 21

Modeli: Dalbello

Kodi i produktit: 8050440153868

250,00€

Pesha : 2225 g 

Indeksi fleksibil : 120

Materiali : PU/PU

Kategoria : ekstra e gjerë

Teknologji : MyFit 

DS MX 120 GW është i përshtatshëm për skiatorë të avancuar që kërkojnë një çizme më të gjerë që ende ofron mbajtje të fortë dhe kontroll të mirë.

Mögliche Optionen

Këpucë për skijim / Dalbello - PANTERRA 100 black - acid yellow - 18

Modeli: Dalbello

Kodi i produktit: 8050440119741

270,00€

Level: Intermediate - Advanced

Boot category:Freeski

FLEX:100 

Thermo-moldable:Yes

Foot Width:Wide feet

Buckles:4 aluminium hooks

Weight of the pair in grams:4080 (26.5)

Option:Ski / Hike mechanism

Sole norm:Alpine

Mögliche Optionen

Këpucë për skijim / Dalbello - PANTERRA 120 ID GW sage green - black - 21

Modeli: Dalbello

Kodi i produktit: 8050440154421

410,00€

Pesha : 1780 g

Indeksi fleksibil: 120 

Materiali : DB Hyperlite/ DB Hyperlite

Kategoria : mesatare

Teknologji : Powercage dhe MyFit

Teksturë 3D të kapjes

Mögliche Optionen

Këpucë për skijim / Dalbello - QUANTUM blue - black - 21

Modeli: Dalbello

Kodi i produktit: 8050440146969

395,00€

Pesha :1150 g

Indeksi fleksibil : universal

Materiali : poliamid kompozit/ poliamid kompozit

Kategoria : mesatare

Astarja shumë e lehtë dhe me cilësi të lartë ID Touring mund të përshtatet natyrshëm me formën e këmbës.

Quantum përmban të gjitha llojet e trajtimeve teknologjike dhe bën përshtypje me performancën e jashtëzakonshme në zbritje.

Prej 1 deri 16 nga 32 (2 faqe)