You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Butterfly

BUTTERFLY ZHANG EDITION PLATIN

Modeli: Butterfly

Kodi i produktit: 4001078850449

30,00€


Out of stock

Reketa pingpongu - Timo Boll Gold

Kodi i produktit: 4001078850210

60,00€

Brendi: Butterfly

Kodi: 4001078850210


o    Teh i fortë me 5 shtresa me një dorezë tërheqëse në formë anatomike.

o    Flutur e kuqe dhe e zezë gome e miratuar nga Pan Asia ITTF me sfungjer 1.5 mm.

o    Rrotullimi dhe shpejtësia e mirë.

o    Shirit mbrojtës për buzë.

o    Etiketa e përparme tërheqëse me Timo Boll.

o    Miratuar nga Timo Boll.

o    Shpejtësia: 70, Rrotullimi: 70, Kontrolli: 90.

Out of stock

Reketa pingpongu / Butterfly TA / X3

Modeli: Butterfly

Kodi i produktit: 4001078850821

60,00€

Brendi: Butterfly

Kodi: 4001078850821


Tiago Apolonia TAX3 përmban një teh të fortë me 5 shtresa me një dorezë tërheqëse dhe të rehatshme në formë anatomike.

Kjo e kombinuar me gomën "Butterfly", të miratuar nga ITTF, "Pan Asia" kuqezi dhe kuq me sfungjer 1.5 mm siguron një shkop që ofron kontroll dhe centrifugim të mirë.

Për mbrojtje të shtuar, skaji i shkopit mbrohet nga shiriti i buzës së fluturës.

Përfundimi Ergo Grip aplikohet në dorezë që do të thotë se të gjitha skajet janë të lëmuara dhe të rrumbullakosura në mënyrë që shkopi të ndihet më rehat në dorën e lojtarëve. 


Out of stock

Reketa pingpongu / TIMO BOLL Bronze

Modeli: Butterfly

Kodi i produktit: 4001078850111

35,00€

Brendi: Butterfly

Kodi: 4001078850111


o   Teh me 5 shtresa me një dorezë në formë të ndezur

o   Flutur e kuqe dhe e zezë gome e miratuar nga Adoy ITTF me sfungjer 1,5 mm

o   Shkop i mirë kontrolli për fillestarët

o   Shirit mbrojtës i skajit

o   Tkurr mbështjellë

o   Etiketë e varur për shfaqje të lehtë

o   Shfaq paketimin përpara dhe mbrapa

o   Etiketa e përparme tërheqëse me Timo Boll

o   Miratuar nga Timo Boll

o   Shpejtësia 40, rrotullimi 40, Kontrolli 100

Out of stock

Topa ping pongu (me copë) / Butterfly40+

Modeli: Butterfly

Kodi i produktit: 4906901206700

1,00€

Brendi       Butterfly 

Kodi           4906901206700

Madhësia:   40mm

Topa pingpongu plastic / R40+ ITTF (copë)

Modeli: Butterfly

Kodi i produktit: 4906901203198

3,70€

Brendi: Butterfly


Kodi: 4906901203198o   Prodhuar nën kontroll më të rreptë të cilësisë

o   Top plastik me 3 yje

o   ITTF i miratuar

Out of stock
Prej 1 deri 6 nga 6 (1 faqe)