You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Booster

Biçikletë CAIMAN HELIUM / 26 FS black-blue 21

Kodi i produktit: 8605006413261

220,00€

Madhësia e rrotës / Numri i marsheve: 26" 18"

Korniza :HI-TEN çeliku

Piruni: HI-TEN çeliku

Dhëmbëzori i pasëm:SHIMANO RD-TY21-B - 6

Dhëmbëzori i përparëm:POWER TOP PULL 48T 28.6

Ndërimi i shpejtësisë:SHIMANO SL-TX30 3x6

Indeksi: me 6 shpejtësi 14-28T

Frenat: V-frena ALU

Timoni: Çelik 620 mm

Shtylla e ulëses: Çeliku 25.4x300mm

Kushineta/Boshti i dhëmbëzorëve të përparëm: Semi CARTRIDGE / 5 PIECES

Pesha:16.4 kg

Amortizatori: ZOOM

Gomat: 26x2.10

Pedalet: MTB PVC

Biçikletë për fëmijë / BOOSTER - GALAXY FS DISK blue - 18

Modeli: Booster

Kodi i produktit: 8605006408298

215,00€

Madhësia e rrotës / Numri i marsheve: 26"/18

Rami: HI TEN STEEL

Piruni: MODE AMORTIZER MD-711G 26"

Mbajtës i pirunit: 1" THREAD

Shtylla e timonit: STEEL 22.2/80mm

Timoni: ÇELIK 620mm, 15mm ngritje

Dorëzat e timonit: TPR 85mm

Shtylla e ulëses: ÇELIK 25.4x300mm

Ulëse: FERRO MTB

Rrethi i rrotës:  BERETTA 26" DISC ALU DOUBLE WALL 36H

Shtepiza e osit te perparem dhe pasem:  STEEL DISC 36H WITH ECCENTRIC

Dorëzat e frenave: PVC-ALU

Dhëmbëzori i përparëm: POWER

Dhëmbëzori pasëm: POWER 6 SPEED INDEX

Ndëruesit e shpejtësisë: POWER GRIP-SHIFT RIGHT INDEX

Zinxhiri: 6 SPEED INDEX

Kushineta / boshti i dhëmbëzorëve të përparëm: SEMI CARTRIDGE / 5 PIECES

Pedalet: MTB PVC

Këmbëzat: ÇELIK

Gomat: Ponely 26x2.1

Biçikletë për fëmijë / BOOSTER - GALAXY red - 18

Modeli: Booster

Kodi i produktit: 8605006463327

190,00€

Madhësia e rrotës / Numri i marsheve: 26"/18

Rami: HI TEN STEEL

Piruni: HI-TEN STEEL RIGID 26"

Mbajtës i pirunit: 1" THREAD

Shtylla e timonit: STEEL 22.2/80mm

Timoni: ÇELIK 620mm, 15mm ngritje

Dorëzat e timonit: TPR 85mm

Shtylla e ulëses: ÇELIK 25.4x300mm

Ulësja: FERRO MTB

Rethi i rrotës:  BERETTA 26" DISC ALU DOUBLE WALL 36H

Shtepiza e osit te perparem dhe pasem:  STEEL DISC 36H

Dorëzat e frenave: PVC

Dhëmbëzori i përparëm: POWER

Dhëmbëzori pasëm: POWER 6 SPEED INDEX

Ndëruesit e shpejtësisë: POWER GRIP-SHIFT RIGHT INDEX

Zinxhiri: 6 SPEED INDEX

Kushineta / boshti i dhëmbëzorëve të përparëm: SEMI CARTRIDGE / 5 PIECES

Pedalet: MTB PVC

Këmbëzat: ÇELIK

Gomat: Ponely 26x2.1

Biçikletë për fëmijë / BOOSTER - PLASMA / 200 - turquoise

Modeli: Booster

Kodi i produktit: 8605006441004

175,00€

Madhësia e rrotës / Numri i marsheve: 20"/6

Rami: HI TEN STEEL

Piruni: HI-TEN STEEL RIGID 20"

Mbajtës i pirunit: 1" THREAD

Shtylla e timonit: STEEL 22.2/80mm

Timoni: ÇELIK 540mm, 15mm ngritje

Dorëzat e timonit: TPR 75/90mm

Shtylla e ulëses: ÇELIK 25.4x 250mm

Ulësje: FERRO JUNIOR 20"

Rrethi i rrotës:  BERETTA 20" ALU 28H

Shtepiza e osit te perparem dhe pasem:  STEEL DISC 28H

Dorëzat e frenave: PVC

Dhëmbëzori i përparëm: POWER

Dhëmbëzori pasëm: POWER 6 SPEED INDEX

Ndëruesit e shpejtësisë: POWER GRIP-SHIFT RIGHT INDEX

Zinxhiri: 6 SPEED INDEX

Kushineta / boshti i dhëmbëzorëve të përparëm: SEMI CARTRIDGE / 5 PIECES

Pedalet: Children’s PVC (9/16’’ THREAD)

Këmbëzat: ÇELIK

Gomat: Ponely 20x2.10

Biçikletë për fëmijë / BOOSTER - PLASMA /200 - blue - 18

Modeli: Booster

Kodi i produktit: 8605006420436

175,00€

Madhësia e rrotës / Numri i marsheve: 20"/6

Rami: HI TEN STEEL

Piruni: HI-TEN STEEL RIGID 20"

Mbajtës i pirunit: 1" THREAD

Shtylla e timonit: STEEL 22.2/40mm

Timoni: ÇELIK 540mm, 15mm ngritje

Dorëzat e timonit: TPR 75/90mm

Shtylla e ulëses: ÇELIK 25.4x 250mm

Ulësja: FERRO JUNIOR 20"

Rrethi i rrotës:  BERETTA 20" ALU 28H

Dorëzat e frenave dhe frenat: PVC / V-BRAKE PVC

Dhëmbëzori i përparëm: STEEL 36T 140mm

Dhëmbëzori pasëm: POWER 6 SPEED INDEX

Ndëruesit e shpejtësisë: POWER GRIP-SHIFT RIGHT INDEX

Zinxhiri: 6 SPEED INDEX

Pedalet: MTB PVC

Këmbëzat: ÇELIK

Gomat: Ponely 24x1.95

Biçikletë për fëmijë / BOOSTER - PLASMA /200 - pink - 18

Modeli: Booster

Kodi i produktit: 8605006420405

175,00€

Madhësia e rrotës / Numri i marsheve: 24"/18

Rami: HI TEN STEEL

Piruni: HI TEN STEEL

Mbajtës i pirunit: 1" THREAD

Shtylla e timonit: STEEL 22.2/60mm

Timoni: ÇELIK 600mm, 15mm ngritje

Dorëzat e timonit: TPR 85mm

Shtylla e ulëses: ÇELIK 28.6x250mm

Ulësja: FERRO JUNIOR 24’’

Rrethi i rrotës:  BERETTA 24" ALU 36H

Shtepiza e osit te perparem dhe pasem:  STEEL DISC 36H

Dorëzat e frenave dhe frenat: PVC / V-BRAKE PVC

Dhëmbëzori i përparëm: POWER

Dhëmbëzori pasëm: POWER 6 SPEED INDEX

Ndëruesit e shpejtësisë: POWER GRIP-SHIFT RIGHT INDEX

Zinxhiri: 6 SPEED INDEX

Kushineta / boshti i dhëmbëzorëve të përparëm: SEMI CARTRIDGE / 5 PIECES

Pedalet: MTB PVC

Këmbëzat: ÇELIK

Gomat: Ponely 24x1.95

Biçikletë për fëmijë / BOOSTER - PLASMA 200 red - 18

Modeli: Booster

Kodi i produktit: 8605006444876

175,00€

Madhësia e rrotës / Numri i marsheve: 20"/6

Rami: HI TEN STEEL

Piruni: HI-TEN STEEL RIGID 26"

Mbajtës i pirunit: 1" THREAD

Shtylla e timonit: STEEL 22.2/80mm

Timoni: ÇELIK 540mm, 15mm ngritje

Dorëzat e timonit: TPR 75/90mm

Shtylla e ulëses: ÇELIK 25.4x 250mm

Ulësja: FERRO JUNIOR 20"

Rrethi i rrotës:  BERETTA 20" ALU 28H

Shtepiza e osit te perparem dhe pasem:  STEEL DISC 28H

Dorëzat e frenave: PVC

Dhëmbëzori i përparëm: POWER

Dhëmbëzori pasëm: POWER 6 SPEED INDEX

Ndëruesit e shpejtësisë: POWER GRIP-SHIFT RIGHT INDEX

Zinxhiri: 6 SPEED INDEX

Kushineta / boshti i dhëmbëzorëve të përparëm: SEMI CARTRIDGE / 5 PIECES

Pedalet: Children’s PVC (9/16’’ THREAD)

Këmbëzat: ÇELIK

Gomat: Ponely 20x2.10

Biçikletë për fëmijë / BOOSTER - PLASMA 200 yellow - 18

Modeli: Booster

Kodi i produktit: 8605006438530

176,00€

Madhësia e rrotës / Numri i marsheve: 20"/6

Rami: HI TEN STEEL

Piruni: HI-TEN STEEL RIGID 20"

Mbajtës i pirunit: 1" THREAD

Shtylla e timonit: STEEL 22.2/80mm

Timoni: ÇELIK 540mm, 15mm ngritje

Dorëzat e timonit: TPR 75/90mm

Shtylla e ulëses: ÇELIK 25.4x 250mm

Ulësja: FERRO JUNIOR 20"

Rrethi i rrotës:  BERETTA 20" ALU 28H

Shtepiza e osit te perparem dhe pasem:  STEEL DISC 28H

Dorëzat e frenave: PVC

Dhëmbëzori i përparëm: POWER

Dhëmbëzori pasëm: POWER 6 SPEED INDEX

Ndëruesit e shpejtësisë: POWER GRIP-SHIFT RIGHT INDEX

Zinxhiri: 6 SPEED INDEX

Kushineta / boshti i dhëmbëzorëve të përparëm: SEMI CARTRIDGE / 5 PIECES

Pedalet: Children’s PVC (9/16’’ THREAD)

Këmbëzat: ÇELIK

Gomat: Ponely 20x2.10

Biçikletë për fëmijë / BOOSTER - PLASMA 240 / orange - 18

Modeli: Booster

Kodi i produktit: 8605006441011

195,00€

Madhësia e rrotës / Numri i marsheve: 24"/18

Rami: HI TEN STEEL

Piruni: HI TEN STEEL

Mbajtës i pirunit: 1" THREAD

Shtylla e ulëses: STEEL 22.2/60mm

Timoni: ÇELIK 600mm, 15mm ngritje

Dorëzat e timonit: TPR 85mm

Shtylla e timonit: ÇELIK 28.6x250mm

Ulësja: FERRO JUNIOR 24’’

Rrethi i rrotës:  BERETTA 24" ALU 36H

Shtepiza e osit te perparem dhe pasem:  STEEL DISC 36H

Dorëzat e frenave dhe frenat: PVC / V-BRAKE PVC

Dhëmbëzori i përparëm: POWER

Dhëmbëzori pasëm: POWER 6 SPEED INDEX

Ndëruesit e shpejtësisë: POWER GRIP-SHIFT RIGHT INDEX

Zinxhiri: 6 SPEED INDEX

Kushineta / boshti i dhëmbëzorëve të përparëm: SEMI CARTRIDGE / 5 PIECES

Pedalet: MTB PVC

Këmbëzat: ÇELIK

Gomat: Ponely 24x1.95

Biçikletë për fëmijë / BOOSTER - PLASMA 240 black-pink - 20

Modeli: Booster

Kodi i produktit: 8605006445460

175,00€

Madhësia e rrotës / Numri i marsheve: 20"/6

Rami: HI TEN STEEL

Piruni: HI-TEN STEEL RIGID 20"

Mbajtës i pirunit: 1" THREAD

Shtylla e timonit: STEEL 22.2/40mm

Timoni: ÇELIK 540mm, 15mm ngritje

Dorëzat e timonit: TPR 75/90mm

Shtylla e ulëses: ÇELIK 25.4x 250mm

Ulësja: FERRO JUNIOR 20"

Rrethi i rrotës:  BERETTA 20" ALU 28H

Dorëzat e frenave dhe frenat: PVC / V-BRAKE PVC

Dhëmbëzori i përparëm: STEEL 36T 140mm

Dhëmbëzori pasëm: POWER 6 SPEED INDEX

Ndëruesit e shpejtësisë: POWER GRIP-SHIFT RIGHT INDEX

Zinxhiri: 6 SPEED INDEX

Pedalet: KIDS PVC (9/16’’ THREAD)

Këmbëzat: ÇELIK

Gomat: Ponely 20x2.10

Biçikletë për fëmijë / BOOSTER PLASMA - 240 - black-pink

Modeli: Booster

Kodi i produktit: 8605006439827

195,00€

Madhësia e rrotës / Numri i marsheve: 24"/18

Rami: HI TEN STEEL

Piruni: HI TEN STEEL

Mbajtës i pirunit: 1" THREAD

Shtylla e timonit: STEEL 22.2/60mm

Timoni: ÇELIK 600mm, 15mm ngritje

Dorëzat e timonit: TPR 85mm

Shtylla e ulëses: ÇELIK 28.6x250mm

Ulësja: FERRO JUNIOR 24’’

Rrethi i rrotës:  BERETTA 24" ALU 36H

Shtepiza e osit te perparem dhe pasem:  STEEL DISC 36H

Dorëzat e frenave dhe frenat: PVC / V-BRAKE PVC

Dhëmbëzori i përparëm: POWER

Dhëmbëzori pasëm: POWER 6 SPEED INDEX

Ndëruesit e shpejtësisë: POWER GRIP-SHIFT RIGHT INDEX

Zinxhiri: 6 SPEED INDEX

Kushineta / boshti i dhëmbëzorëve të përparëm: SEMI CARTRIDGE / 5 PIECES

Pedalet: MTB PVC

Këmbëzat: ÇELIK

Gomat: Ponely 24x1.95

Biçikletë për fëmijë / Booster Plasma - 240 - green - 18

Modeli: Booster

Kodi i produktit: 8605006426469

195,00€

Madhësia e rrotës / Numri i marsheve: 24"/18

Rami: HI TEN STEEL

Piruni: HI TEN STEEL

Mbajtës i pirunit: 1" THREAD

Shtylla e timonit: STEEL 22.2/60mm

Timoni: ÇELIK 600mm, 15mm ngritje

Dorëzat e timonit: TPR 85mm

Shtylla e ulëses: ÇELIK 28.6x250mm

Ulësja: FERRO JUNIOR 24’’

Rrethi i rrotës:  BERETTA 24" ALU 36H

Shtepiza e osit te perparem dhe pasem:  STEEL DISC 36H

Dorëzat e frenave dhe frenat: PVC / V-BRAKE PVC

Dhëmbëzori i përparëm: POWER

Dhëmbëzori pasëm: POWER 6 SPEED INDEX

Ndëruesit e shpejtësisë: POWER GRIP-SHIFT RIGHT INDEX

Zinxhiri: 6 SPEED INDEX

Kushineta / boshti i dhëmbëzorëve të përparëm: SEMI CARTRIDGE / 5 PIECES

Pedalet: MTB PVC

Këmbëzat: ÇELIK

Gomat: Ponely 24x1.95

Biçikletë për fëmijë / BOOSTER PLASMA / 240 - black-green

Modeli: Booster

Kodi i produktit: 8605006441387

195,00€

Madhësia e rrotës / Numri i marsheve: 20"/6

Rami: HI TEN STEEL

Piruni: HI-TEN STEEL RIGID 20"

Mbajtës i pirunit: 1" THREAD

Shtylla e timonit: STEEL 22.2/60mm

Timoni: ÇELIK 600mm, 15mm ngritje

Dorëzat e timonit: TPR 75/90mm

Shtylla e ulëses: ÇELIK 28.6x 250mm

Ulësja: FERRO JUNIOR 24"

Rrethi i rrotës:  BERETTA 24" ALU 36H

Dorëzat e frenave: PVC

Dhëmbëzori i përparëm: POWER

Dhëmbëzori pasëm: POWER 6 SPEED INDEX

Ndëruesit e shpejtësisë: POWER GRIP-SHIFT RIGHT INDEX

Zinxhiri: 6 SPEED INDEX

Pedalet: MTB PVC

Këmbëzat: ÇELIK

Gomat: Ponely 24x1.95

Biçikletë për fëmijë / BOOSTER PLASMA / 240 - pink - 18

Modeli: Booster

Kodi i produktit: 8605006419416

195,00€

Madhësia e rrotës / Numri i marsheve: 24"/18

Rami: HI TEN STEEL

Piruni: HI TEN STEEL

Mbajtës i pirunit: 1" THREAD

Shtylla e timonit: STEEL 22.2/60mm

Timoni: ÇELIK 600mm, 15mm ngritje

Dorëzat e timonit: TPR 85mm

Shtylla e ulëses: ÇELIK 28.6x250mm

Ulësja: FERRO JUNIOR 24’’

Rrethi i rrotës:  BERETTA 24" ALU 36H

Shtepiza e osit te perparem dhe pasem:  STEEL DISC 36H

Dorëzat e frenave dhe frenat: PVC / V-BRAKE PVC

Dhëmbëzori i përparëm: POWER

Dhëmbëzori pasëm: POWER 6 SPEED INDEX

Ndëruesit e shpejtësisë: POWER GRIP-SHIFT RIGHT INDEX

Zinxhiri: 6 SPEED INDEX

Kushineta / boshti i dhëmbëzorëve të përparëm: SEMI CARTRIDGE / 5 PIECES

Pedalet: MTB PVC

Këmbëzat: ÇELIK

Gomat: Ponely 24x1.95

Biçikletë Tonus / 26 ULTRA 2020 PINK MATT 420 MM

Kodi i produktit: 13065

235,00€

Barkodi: 13065
Ngjyra: Rozë

Bidon ELITE FLY blue 500ml

Kodi i produktit: 8020775035849

5,50€


Prej 1 deri 16 nga 18 (2 faqe)