You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Body Sculpture

Adjustable BODY Trimmer BB-2022

Modeli: Body Sculpture

Kodi i produktit: 0715280707425

8,00€

Brendi            Body Sculpture

Kodi                0715280720967

Gjatesia         124cm ~ 220cm

Materiali        Latex


Aerobic trimmer BB-2040GEG-B

Modeli: Body Sculpture

Kodi i produktit: 715280718124

8,30€
Ngjyrë Blu
Pesha e produktit 0.4 kg
Numri i modelitBB-2040GEG-B
Gjatësia18 cm
Lartësia8 cm
Gjerësia  21 cm
MaterialiGome

Mögliche Optionen

ANKLE Guard BNS-040

Modeli: Body Sculpture

Kodi i produktit: 715280703533

4,50€
 Brendi
Body Sculpture
 Ngjyra Krem
 Kodi
715280703533

Ankle support BNS-9205

Modeli: Body Sculpture

Kodi i produktit: 715280694961

6,00€

Brendi            Body Sculpture

Kodi                715280694961

Materiali         Neoprene

• Terry Cloth Lining mundeson abzorbimin e lageshtise, Sistem me velkro


Banka e Pjert BSB-500YDB

Modeli: Body Sculpture

Kodi i produktit: 0860504490251

83,00€

Brendi: Body Sculpture 

Kodi: 0860504490251


I përshtatshëm për të gjitha llojet e ushtrimeve, ushtrime me shtangë dore dhe pesha me dy duar.

Body Gym BB-268

Modeli: Body Sculpture

Kodi i produktit: 0715280703861

19,00€

Brendi            Body Sculpture

Kodi                0715280703861

• Body Sculpture multi-functional body gym

• Mund te perdoret per ushtrime si dips, pull-ups dhe shume te tjera

• Konstruksion nga celiku

• Gjatesia 60cm

• Kembet nga goma Non-slip

• Doreza te buta per rehati


19,00€

Body trimmer bb-2020-B

Modeli: Body Sculpture

Kodi i produktit: 715280702567

8,50€

Kodi: 715280702567


Ngjyra: Gri dhe E Zezë/Gri


Madhësia: 275cm

CLOTHES FOR SWEATING

Modeli: Body Sculpture

Kodi i produktit: 715280709474

12,00€


CROSS TRIMMER BB-2090-B

Modeli: Body Sculpture

Kodi i produktit: 0715280718117

12,00€

Brendi                Body Sculpture

Kodi                    0715280718117

Materiali            Latex


Dysheke per joga 85022901

Modeli: Body Sculpture

Kodi i produktit: 3831120413954

8,00€

Brendi                 Body Sculpture

Kodi                     3831120413954

Dimenzionet      50 x 180 x 0.7 cm

Materiali             Polifoam


Dysheke per joga QB-8302TG17-4

Modeli: Body Sculpture

Kodi i produktit: 0715280013625

27,00€

Brendi                   Body Sculpture

Kodi                       0715280013625

Dimenzionet        183 x 61 x 0.4 cm

Kompozicioni       Velvet, TPE


Ekspander BB-318

Modeli: Body Sculpture

Kodi i produktit: 715280711699

17,00€
 Brendi
Body Sculpture
 Kodi 715280711699

Free size wrist support BNS-425

Modeli: Body Sculpture

Kodi i produktit: 0715280694923

3,00€

Brendi            Body Sculpture

Kodi                0715280694923

Madhesia       One size fits all

Materiali         Neoprene

• Stabilizon levizjen e kyces se dores


Goma grip BB-9031 blue

Modeli: Body Sculpture

Kodi i produktit: 0715280704745

7,50€

- Kapje gome për forcimin e duarve, kyçeve, parakrahëve.

- I shpejtë, praktik, i lehtë dhe efikas.

- Stili i palmës, i lehtë për tu mbajtur.

Goma per pilates BB-2001 2,2mm ULTRA HEAVY black

Modeli: Body Sculpture

Kodi i produktit: 715280716809

6,50€

Gjatësia: 300 cm

Përmasat: 9 x 4.6 x 2.2 mm

Materiali: TPR

Goma per pilates BB-2001 2,6mm HEAVY blue

Modeli: Body Sculpture

Kodi i produktit: 715280716786

6,50€

Gjatësia: 300 cm

Përmasat: 9 x 4.6 x 2.6 mm

Materiali: TPR

Prej 1 deri 16 nga 58 (4 faqe)