You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Volejboll

Kronometer 1/100 - Sportsystem

Modeli: Sportsystem

Kodi i produktit: S02154

14,00€

Kronometër dixhital, saktësi 1/100 sekonda

Manometer per topa PG

Modeli: Molten

Kodi i produktit: 4905741990251

15,00€


Mbajtëse për çelësa Volleyball KHVM

Modeli: Molten

Kodi i produktit: 4905741797171

6,00€


Pompa për topa / Spalding

Modeli: Spalding

Kodi i produktit: 689344333809

16,00€
MaterialiPlastike
Dimensionet e artikullit23,1 x 23,1 x 23,1 centimetra
Burimi i energjisëPërshtatës

Semafor manual per volejboll Mikasa

Modeli: Mikasa

Kodi i produktit: 4907225252350

100,00€


Top volejbolli / Mikasa - V350W

Modeli: Mikasa

Kodi i produktit: 4907225861071

28,00€

Pesha dhe madhësia zyrtare (260 - 280 g, 65 - 67 cm)

 PU-material i butë i sipërm për trajtim të shkëlqyeshëm – Jashtëzakonisht të rehatshme me prekje

Panele të qepura

Miratuar nga DVV

Top Volejbolli / Molten - V5M1500

Modeli: Molten

Kodi i produktit: 4905741795801

15,00€

Brendi          Molten

Kodi              4905741795801

Madhesia    5

Sport            Volejboll

Ngjyrat         Kuqe / Gjelbert / Bardhe


Top Volejbolli / Molten - V5M1900-5

Modeli: Molten

Kodi i produktit: 4905741795764

15,00€

Molten V5M1900 është ende volejboll i punuar me dorë me 18 panele i bërë nga lëkura PU - shumë i butë në prekje dhe lojë.

  • Volejboll
  • Numri i paneleve: 18
  • Materiali i mbulesës: Lëkurë PU
  • Fshikëza: Butil
  • Madhësia: 5
  • Ndërtimi: Qepur me dorë

Madhësia 5, perimetri 65 – 67 cm, pesha 260 – 280 g

Topi është i qëndrueshëm dhe shumë i butë në prekje, gjë që e bën lojën e volejbollit edhe më të këndshme.

Top Volejbolli / Molten - V5M5000

Modeli: Molten

Kodi i produktit: 4905741796020

70,00€

Teknologjia revolucionare e stabilitetit të fluturimit FLISTATEC volejbolli
FIVB e miratuar
Dizajni gjashtëkëndor i ngritur në sipërfaqen e topit përmirëson rrymën e ajrit rreth topit gjatë fluturimit 
Shtresë e re e butë dhe e trashë me mikrofibër e cila, kur kombinohet me shtresën e sigurt të plagës prej najloni dhe sipërfaqen gjashtëkëndore të dizajnuar në mënyrë unike shtresa, rrit kapjen dhe mundëson kalim më të fortë dhe më të saktë nga ana e sipërme
Konstruksion lëkure PU e laminuar me fshikëz butil
Madhësia dhe pesha zyrtare (nr.5)

Top Volejbolli / Molten - V5M9500

Modeli: Molten

Kodi i produktit: 4905741797362

55,00€

Madhësia: 5 | Niveli: Top stërvitor | Vendi i përdorimit: brenda

Topi i tifozëve/nënshkrimeve

12 fusha

Top Volejbolli / Molten V5M4500

Modeli: Molten

Kodi i produktit: 4905741795597

40,00€

Madhësia: 5

Perimetri: 65 – 67 cm

Pesha: 260 – 280 g

Plotëson të gjitha kërkesat e FIVB, mbulesa prej lëkure sintetike shumë të butë e bën topin jashtëzakonisht miqësor.

Numri i paneleve: 18

Materiali i Mbulesës: Lëkurë PU

Fshikëza: Butil

Ndërtimi: i laminuar

Top Volejbolli / Spalding - EXREME PRO

Modeli: Spalding

Kodi i produktit: 29321721982

18,00€
  • E përkryer për lojëra të brendshme dhe të jashtme
  • Prodhuar me makinë të qepur
  • Mbulesë TPE e veshur me shkumë, me prekje të butë
  • Madhësia dhe pesha zyrtare

Top Volejbolli Mikasa V300W

Modeli: Mikasa

Kodi i produktit: 4907225880997

85,00€


Top volejbolli për lojë / Molten - V5M5500

Modeli: Molten

Kodi i produktit: 4905741796914

70,00€

Brendi:Molten

Diametri i artikullit: 30cm

Lëkurë e vërtetë

Karakteristikat shumë të mira të lojës.

Punim i klasit të parë dhe cilësi lëkure.

Shenja e testimit DVV1

Top volejbolli per loje Mikasa V200W

Modeli: Mikasa

Kodi i produktit: 4907225880980

100,00€


Top Vollejbolli Mikasa VLS300

Modeli: Mikasa

Kodi i produktit: 4907225880546

72,00€


Prej 1 deri 16 nga 16 (1 faqe)