You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Surf

Derrasa per not KICK BOARD AU BLUE/ORANGE

Modeli: Speedo

Kodi i produktit: 5053744631806

15,00€

Brendi: Speedo

Kodi: 5053744631806


Ndërton forcën e këmbës dhe qëndrueshmërinë muskulare Përmirëson teknikën e goditjes Vrimat e kapjes - për duart tuaja, duke ofruar një përvojë komode Bërë nga shkuma EVA Përmasat: ‎35cm x 27cm x 4 cm; 210 gram, ndihmon në izolimin e muskujve të këmbëve tuaja për të ndërtuar forcë dhe qëndrueshmëri muskulore, ndërkohë që është i rehatshëm për t'u trajtuar me vrimat e kapjes.

Surf SPEEDO Fastskin Kickboard

Modeli: Speedo

Kodi i produktit: 5053744258102

34,00€

Brendi           Speedo

Kodi               5053744258102

Ngjyra           E zeze

Kategorite    Surf , Speedo , Notim


Prej 1 deri 2 nga 2 (1 faqe)