You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Rreth Nesh

SPORTING është zinxhiri i dyqaneve sportive e bazuar në Kosovë. I vetmi vend në këtë regjion ku mund të gjeni ofertë kaq të gjërë të pasijeve sportive për cdo sport të mundshëm.Synimi ynë është të frymëzojmë për një mënyrë të shëndetshme dhe aktive të jetesës dhe t'i bëjmë njerëzit të kombinojnë sportin dhe mënyrën e tyre të jetesës. Ne besojmë se sporti dhe stili i jetesës aktive mund të adaptohen në çdo moshë nga çdo person pavarësisht statusit të tyre social dhe mënyrës së jetesës.