You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Politika e Privatësisë

  • Ju lutem të mbushni të gjitha fushat për informatat përkatëse që regjistrimi dhe porosia juaj të jetë më saktë dhe efikase.
  • Të dhënat personale do të mbesin vetëm në SPORTING (nuk do të përdoren për asnjë arsyje tjetër).
  • Në rast të vendimit të klientit për shkëputje nga llogaria klienti duhet të kontaktoj përmes e-mail'it për kërkesën përkatëse.