You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Kettler / Maqina Lunder COACH M

Kettler / Maqina Lunder COACH M

Brand: Kettler

Model: 4001397332626

750,00€

Mat rrahjet e zemrës me saktësi / EKG

Përveç vozitjes, Coach M ofron edhe 16 ushtrime shtesë për ndërtimin e muskujve. 

Dhe kur të mbaroni stërvitjen, COACH M ruhet lehtësisht në një pozicion vertikal duke reduktuar gjurmën e tij duke ju dhënë kështu më shumë hapësirë ​​për të lëvizur.  

 

Specifikimet:

Përmasat: 72 x 22 x 23

Pesha: 100 lbs

Pesha maksimale e përdoruesit: 280 lbs

750,00€

Available Options

Alpina DIAMOND 2.0 W  White Violet

Alpina DIAMOND 2.0 W White Violet

Brand: Alpina

Model: 3838432826786

57,00€

Diamond 2.0 është këpucët perfekte për tre sezone për ditët e pranverës, vjeshtës dhe verës, shumë komode dhe të lehta. 


Brendi: Alpina

Kodi: 3838432826786

Pesha: 370gr

Numrat:36,37,39,42,43

57,00€
Adidas - shorce për boks A128 / L

Adidas - shorce për boks A128 / L

Brand: Adidas

Model: 3662513080473

29,00€

Brendi: Adidas

Kodi: 3662513080473

Materiali: Poliester

29,00€
Adidas - Majica boksi A127 - L

Adidas - Majica boksi A127 - L

Brand: Adidas

Model: 3662513081005

28,00€

Brendi: Adidas

Kodi: 3662513081005

Materiali: Poliester
Teknologjia Adidas Climacool

28,00€

Available Options

HARROWS / STEELTIP BRASS MATRIX (20gr, 22gr, 24gr & 26gr)

HARROWS / STEELTIP BRASS MATRIX (20gr, 22gr, 24gr & 26gr)

Brand: Harrows

Model: 5017626009107

12,00€

Brendi: Harrows
Kodi: 
5017626009107


Diametri: 20gr 8.2mm, 22gr 8.7mm, 24gr 9.2mm, 26gr 9.6mm

Gjatësia: 20gr 57mm, 22gr 56mm, 24gr 56mm, 26gr 55mm

12,00€
Harrows - PRO MATCHPLAY

Harrows - PRO MATCHPLAY

Brand: Harrows

Model: 5017626009688

65,00€

Harrows Pro Match Play Dartboard është prodhuar sipas Specifikimeve të Turneut Ndërkombëtar. Është një pllakë me densitet të lartë e cila përmban ndarës të telave me thikë dhe një unazë me numër të ulët shkëlqimi.


Brendi: Harrows

Kodi: 5017626009688

Densitet i lartë

Pa kapëse

Unaza numerike me shkëlqim të ulët

65,00€

Available Options

HARROWS / STEELTIP BRASS CLUB - (22 gr, 23gr & 24gr)

HARROWS / STEELTIP BRASS CLUB - (22 gr, 23gr & 24gr)

Brand: Harrows

Model: 5017626013265

10,00€

Brendi: Harrows
Kodi: 5017626013265


Diametri: 22gr 9.4mm, 23gr 9.2mm & 24gr 9.4mm

Gjatësia: 22gr 48mm, 23gr 52mm & 24gr 52mm

10,00€
Mbrojtëse futbolli - Isula

Mbrojtëse futbolli - Isula

Model: 0000000S05702

10,00€

Brendi: Isula

Kodi: 0000000S05702

Mbështetje e lehtë dhe e qëndrueshme e guaskës së përparme të prodhuar me materialet EVA – së, e cila ofron mbrojtje maksimale

10,00€

Available Options

Harrows / Softip Silver Arrow (14gr & 16gr)

Harrows / Softip Silver Arrow (14gr & 16gr)

Model: 5017626006854

12,00€

Brendi: Harrows
Kodi: 5017626006854


Diametri: 14gr 7.6mm & 16gr 7.9 mm

Gjatësia: 14gr 43mm & 16gr 46mm

12,00€

Available Options

Harrows / Softip Pirate darts (16 gr & 18gr)

Harrows / Softip Pirate darts (16 gr & 18gr)

Brand: Harrows

Model: 5017626010318

12,00€

Brendi: Harrows
Kodi: 5017626010318


Diametri: 16gr & 18gr 8.2 mm

Gjatësia: 16gr 46 & 18gr 49mm

12,00€
Harrows / Softip Pirate darts - 18gr

Harrows / Softip Pirate darts - 18gr

Brand: Harrows

Model: 5017626002801

12,00€

Brendi: Harrows
Kodi: 5017626002801


Diametri: 8.2 mm

Gjatësia: 49mm

12,00€

Available Options

Harrows / Softip Matrix darts (16 gr & 18gr)

Harrows / Softip Matrix darts (16 gr & 18gr)

Brand: Harrows

Model: 5017626007103

12,00€

Brendi: Harrows
Kodi: 5017626007103


Diametri: 16gr 8.2 dhe 18gr 8.2 mm


Gjatësia: 16gr 46mm dhe 18gr 51mm

12,00€
Harrows / Softip Mikro Points maje 1/1000 EA339HL

Harrows / Softip Mikro Points maje 1/1000 EA339HL

Brand: Harrows

Model: 7767846402834

12,00€

Brendi: Harrows

Kodi: 7767846402834

Gjatësia: 13mm

12,00€
Harrows / Softip DIMPLE Points maje 2 BA 1/1000

Harrows / Softip DIMPLE Points maje 2 BA 1/1000

Brand: Harrows

Model: DIMPLE EA337L

13,00€

Brendi: Harrows

Kodi: DIMPLE EA337L

Gjatësia: 26mm

13,00€
Harrows / Softip Dimple points - maje 1/4

Harrows / Softip Dimple points - maje 1/4

Brand: Harrows

Model: 000000EA337LQ

13,00€

Brendi: Harrows

Kodi: 000000EA337LQ

Kompleti 100 copë

Lloji: 1/4 (diametri 6.6 mm)

13,00€

Available Options

Harrows / Softip CLUB BRASS (18gr & 18gk)

Harrows / Softip CLUB BRASS (18gr & 18gk)

Brand: Harrows

Model: 5017626014743

12,00€

Brendi: Harrows
Kodi: 5017626014743

Diametri: 16gr 7.9 dhe 16gk 8.1 mm

Gjatësia: 46mm

Pesha: 16

12,00€

Available Options

Harrows / Softip CLUB BRASS (16gr & 16gk)

Harrows / Softip CLUB BRASS (16gr & 16gk)

Brand: Harrows

Model: 5017626014736

10,00€

Brendi: Harrows
Kodi: 5017626014736

Diametri: 16gr: 7.9 dhe 16gk: 8.1 mm

Gjatësia: 46mm

Pesha: 16

10,00€

Available Options

Harrows - Softip Black Arrow (14gr dhe 16 gr)

Harrows - Softip Black Arrow (14gr dhe 16 gr)

Brand: Harrows

Model: 5017626013227

12,00€

Brendi: Harrows
Kodi: 5017626013227

Diametri: 7.9 mm

Gjatësia: 46mm

Pesha: 14gr dhe 16gr

12,00€

Available Options

Harrows - SOFTIP NOBLE (18gr dhe 20gr)

Harrows - SOFTIP NOBLE (18gr dhe 20gr)

Brand: Harrows

Model: 5017626025596

80,00€

Brendi: Harrows
Kodi: 5017626025596

Fuçi tungsteni: 90%.

Boshte karboni supergrip dhe pendë fisnike

Finiturë e zezë, argjendi dhe ari

Përpara me konik dhe mbrapa me unazë

80,00€
Flutura pikado / Harrows - Click Red

Flutura pikado / Harrows - Click Red

Brand: Harrows

Model: 5017626023578

6,00€

Brendi: Harrows
Kodi: 5017626023578

Ngjyra: e Kuqe

Forma e fluturave: Standarde

Materiali: 100 Micron

 

Prodhuar me me materiale super të forta modern

Fluturimet nuk do të hiqen gjatë lojës

6,00€
Flutura pikado / Harrows - CLICK Black

Flutura pikado / Harrows - CLICK Black

Brand: Harrows

Model: 5017626011742

7,00€

Brendi: Harrows
Kodi: 5017626011742


Prodhuar me me materiale super të forta modern

Fluturimet nuk do të hiqen gjatë lojës

7,00€
Flutura per pikado / Harrows - FUSION

Flutura per pikado / Harrows - FUSION

Brand: Harrows

Model: 5017626024599

1,00€

Brendi: Harrows
Kodi: 5017626024599

Prodhuar me material 100 mikron të cilësisë më të lartë me qëndrueshmëri dhe jetëgjatësi.

1,00€
Flutura per pikado / Harrows - FUSION

Flutura per pikado / Harrows - FUSION

Brand: Harrows

Model: 5017626024599

1,00€

Brendi: Harrows
Kodi: 5017626024599

Prodhuar me material 100 mikron të cilësisë më të lartë me qëndrueshmëri dhe jetëgjatësi.

1,00€
Flutura per pikado / Harrows - VELOS

Flutura per pikado / Harrows - VELOS

Brand: Harrows

Model: 5017626016815

1,00€

Brendi: Harrows
Kodi: 5017626016815

Pesha: 0.7 gram

Trashësia: 100 mikron

Ngjyra e kuqe

1,00€
Flutura per pikado / Harrows - VELOS

Flutura per pikado / Harrows - VELOS

Brand: Harrows

Model: 5017626016815

1,00€

Brendi: Harrows
Kodi: 5017626016815

Pesha: 0.7 gram.

Trashësia: 100 mikron.

Ngjyra e verdhë.

1,00€
Flutura per pikado / Harrows - QUADRO

Flutura per pikado / Harrows - QUADRO

Brand: Harrows

Model: 5017626000012

1,00€

Brendi: Harrows
Kodi: 5017626000012

Madhësia: Standart

Trashësia: 100 mikron

1,00€
Flutura per pikado / Harrows -  QUADRO

Flutura per pikado / Harrows - QUADRO

Brand: Harrows

Model: 5017626000012

1,00€

Brendi: Harrows
Kodi: 5017626000012

Madhësia: Standart

Trashësia: 100 mikron

1,00€
Flutura per pikado / Harrows - QUADRO

Flutura per pikado / Harrows - QUADRO

Brand: Harrows

Model: 5017626000012

1,00€

Brendi: Harrows
Kodi: 5017626000012

Madhësia: Standart

Trashësia: 100 mikron

1,00€
SINTETIC GYT

SINTETIC GYT

Brand: Babolat

Model: 3324920136777

0,20€

Brendi: Babolat

Kodi: 3324920136777
Ngjyra: e Kaltër

0,20€

Available Options

Dosmai Tatami (2.6cm & 4cm)

Dosmai Tatami (2.6cm & 4cm)

Brand: Dosmai

Model: 3918101000111

23,00€

Brendi                Dosmai

Kodi                    3918101000111

Dimensionet    100x100x2.6cm dhe 4cm


23,00€
Flights RADICAL

Flights RADICAL

Brand: Harrows

Model: 5017626000081

4,00€


Out of stock
4,00€
Reketa pingpongu WALDNER 600 ATTACK

Reketa pingpongu WALDNER 600 ATTACK

Brand: Donic

Model: 4000885338621

15,00€

Brendi            Donic

Kodi                4000885338621

Doreza           Concave

Druri               Vario

Shpejtesia      60

Rrotullimi       60

Kontrolli         70


Out of stock
15,00€
Topa pingpongu DONIC PRESTIGE

Topa pingpongu DONIC PRESTIGE

Brand: Donic

Model: 4000885832204

2,60€

Brendi             Donic

Kodi                 4000885832204

Materiali         Celulose


Out of stock
2,60€

Available Options

Dosmai Bandazh boksi 5mt KO-363

Dosmai Bandazh boksi 5mt KO-363

Brand: Dosmai

Model: 8680034259524

5,00€

Brendi              Dosmai

Kodi                  8680034259524

Informacione  8-9 gr/m flexible special knitted fabric: 5x500 cm.


5,00€
Bandana SKULL black-white (Regular)

Bandana SKULL black-white (Regular)

Brand: VIKING

Model: 5901115789734

8,00€


8,00€
Syza skijimi SC FAZE II merlot red-enhancer purple chrome

Syza skijimi SC FAZE II merlot red-enhancer purple chrome

Brand: Scott

Model: 7613368576280

50,00€
 Brendi
 Scott
 Kodi 761336857628
 Madhesia  Mesme
 Lensi  Zeze , Sferike
 Karakteristikat  No-slip silicone strap,Fit System,NoFog Anti-Fog lens treatment,SCOTT Amplifier Lens Technology
 Kellefi  Scott Microfiber
Out of stock
50,00€
Doreza per gomat pilates AHF-141

Doreza per gomat pilates AHF-141

Brand: Toorx

Model: 8029975994628

5,00€

Brendi                Toorx

Kodi                    8029975991450


Informacion

        Doreza te krijuara nga materiale te durueshme. Ka qepje dhe grep te forte,

        doreza eshte soft touch dhe e rehatshme

5,00€
Top per masazh BB-012BL-B

Top per masazh BB-012BL-B

Brand: Body Sculpture

Model: 0715280690468

3,50€

Brendi             Body Sculpture

Kodi                 0715280690468

Ngjyra             Blue


3,50€
Set per joga dysheku 2 blloqe dhe qanta AHF-101

Set per joga dysheku 2 blloqe dhe qanta AHF-101

Brand: Toorx

Model: 8029975990484

25,00€
 Brendi
Toorox
 Informata Permban gjerat themelore per praktimin e jogas. 
 Kodi 8029975990484
25,00€
Litare per kercim speed rope AHF 016

Litare per kercim speed rope AHF 016

Brand: Toorx

Model: 8029975990774

4,00€
 Brendi
Toorox
 Informata Litari prej PVC , i pershtatshem per cfaredo fitnes ushtrime
 Kodi 8029975990774
4,00€
Doreza dyanesore  per maqina MDN

Doreza dyanesore per maqina MDN

Brand: Toorx

Model: 8029975999258

32,00€

Doreza e dyfishtë ka një dorezë uretani.

Është bërë nga materiali me cilësi të lartë që siguron forcë dhe qëndrueshmëri.

Ideale për ata që duan të kryejnë tërheqje me rezultate optimale.

Për përdorim me një multi-stacion të drejtuar nga kabllo.

Out of stock
32,00€
Bishta metali AZTEC

Bishta metali AZTEC

Brand: Harrows

Model: 5017626000500

3,00€
 Brendi
Harrows
 Informata46 mm , 2 g
 Kodi
5017626000500
Out of stock
3,00€
Bishta metali COLETTE

Bishta metali COLETTE

Brand: Harrows

Model: 5017626000258

3,50€
 Brendi
Harrows
 Informata47 mm , 1.8 g
 Kodi
5017626000258
3,50€

Available Options

Helmeta skijimi MRK SQUAD black

Helmeta skijimi MRK SQUAD black

Brand: Marker

Model: 0821295072004

65,00€

Helmeta skijimi MRK SQUAD black  SQUAD u zhvillua posaçërisht për skiatorët e lirë. Linjat e tensionuara dhe logoja e prerë me lazer paraqesin një pamje shumë moderne.

Pesha : 560 g(L), 500g(M)

Karakteristika : 

Sistemi i përshtatjes RTS

Rreshtim Xdry Performance

65,00€
SKI SC FAZE II team blue-ultralime yellow-illuminator red chrome S1

SKI SC FAZE II team blue-ultralime yellow-illuminator red chrome S1

Brand: Scott

Model: 7615523241361

55,00€


55,00€
Syza SKI SC MUSE black-enhancer S2

Syza SKI SC MUSE black-enhancer S2

Brand: Scott

Model: 7613368557623

30,00€


Out of stock
30,00€
Flights VARIETY PACK

Flights VARIETY PACK

Brand: Harrows

Model: 5017626009367

6,00€


Out of stock
6,00€
SPEEDO DELUXE VENTILATMESH BAG

SPEEDO DELUXE VENTILATMESH BAG

Brand: Speedo

Model: 5053744268842

18,00€
  • Përmasat: 24'' x 17''; Xhepi me zinxhir përpara: 13'' x 10''
  • Rrjetë endje e hapur për forcë dhe tharje të shpejtë
  • Çanta me rrjetë Speedo në formë klasike me stil të ri dhe materiale të përmirësuara
  • Xhep i jashtëm me zinxhir
  • Rripat e shpatullave për mbajtjen e çantës së shpinës
18,00€
Shtafeta plastike për gjimnastikë

Shtafeta plastike për gjimnastikë

Brand: Sportsystem

Model: 0000000S02010

3,50€

Brendi          Sportsystem

Kodi             0000000S02010

Materiali       Plastik

3,50€
Syza skijimi SC FAZE II white-enhancer red chrome

Syza skijimi SC FAZE II white-enhancer red chrome

Brand: Scott

Model: 761336857624

57,00€
 Brendi
Scott
 Kodi 761336857624
 Madhesia e kornizes
Mesme
 Lensi Krom ne te kuqe, (te ndjeshme ndaj drites)
 Karakteristikat No-slip silicone strap,Fit System,NoFog Anti-Fog lens treatment,SCOTT Amplifier Lens Technology
 Kutia e syzaveScott Microfiber
Out of stock
57,00€
Shkopinje SCOTT RENTAL  black 115-140 cm

Shkopinje SCOTT RENTAL black 115-140 cm

Brand: Scott

Model: 7613317185761

58,00€


58,00€

Available Options

Softip Matrix darts

Softip Matrix darts

Brand: Harrows

Model: 5017626007097

10,00€
 Brendi
Harrows
 Peshat e modeleve 14 g , 16 g
 Gjatesia
45 mm
 Materiali Mesing
 Kodi
5017626007097
 Barkodet e modeleve 5017626007097 -14 g , 5017626007103 - 16 g , 5017626007110 - 18 g
Out of stock
10,00€
SPEEDO DELUXE VENTILATMESH BAG

SPEEDO DELUXE VENTILATMESH BAG

Brand: Speedo

Model: 5053744268866

18,00€


18,00€
Top basketboll NBA LOGOMAN SOFT 83-192Z

Top basketboll NBA LOGOMAN SOFT 83-192Z

Brand: Spalding

Model: 29321831926

18,00€
 Brendi
Spalding
 Madhesia 7
 Kodi 29321831926
 Materiali Gome ( Soft Grip Technology )
18,00€

Available Options

Tundra Black 69311

Tundra Black 69311

Brand: Alpina

Model: 3838986125021

100,00€
Firma
Alpina
Kodi 3838986125021
Madhesite  40.5, 41, 42, 43, 44, 44.5, 45, 45.5, 46
Gjinia Meshkuj
Struktura Upper - Leather
Lining - Textiles
100,00€
Top Tenisit

Top Tenisit

Brand: Babolat

Model: 3324921258010

7,00€
Brendi         Babolat
Kodi            3324921258010

Out of stock
7,00€