You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Femije

Mögliche Optionen

Doreza VIKING Y BARRY green

Kodi i produktit: 5901115755142

18,00€


Duks skijimi CK Y SANDBERG scarlet ibis

Modeli: Color Kids

Kodi i produktit: 5711309319476

15,00€
 Brendi
Color Kids
 Gjinia Children
 Viti i modelit
2019
 Kodi 5711309319476
 Madhesite
092 , 093 , 104 , 110 , 116 , 122 , 128 , 140 , 152
 Modeli 104

Duks skijimi CK Y SANDBERG sugar coral

Modeli: Color Kids

Kodi i produktit: 5711309319544

15,00€
 Brendi
Color Kids
 Gjinia Children
 Viti i modelit
2019
 Kodi 5711309319544
 Madhesite
092, 093, 104, 110, 116, 122, 128, 140, 152
 Modeli 104

Duks skijimi CK Y SANDBERG super pink

Modeli: Color Kids

Kodi i produktit: 5711309319728

15,00€
 Brendi
Color Kids
 Gjinia Children
 Viti i modelit
2019
 Kodi 5711309319728
 Madhesite
092, 093, 104, 110, 116, 122, 128, 140, 152
 Modeli 104

Hekur gjimnastikor I dyfishte 0S03022-0000

Modeli: Kettler

Kodi i produktit: 4001397514015

135,00€

Shtyllat jane te punuara nga celiku special dhe mund te vendosen ne 4 lartesi te ndryshme.

Lartesite : 70 cm, 96 cm, 122 cm, 148 cm

Thellesia e shtyllave nen dhe  50 cm

Hekuri gjimnastikor per obor 0S03011-0000

Modeli: Kettler

Kodi i produktit: 4001397514022

90,00€

Dimensionet 102.5 x 8.5 x 154 cm

Pesha maksimale e perdoruesit  50 kg

Pesha  13.5 kg                                 

 Lartesite : 70 cm, 96 cm, 122 cm, 148 cm

Jakne CK Y DAHLIA coral red

Modeli: Color Kids

Kodi i produktit: 5711309306759

45,00€
 Brendi
Color Kids
 Gjinia Children
 Viti i modelit
2019
 Detajet Membrana waterproof , I qëndrueshëm ndaj ujit
 Kodi
5711309306759
 Materiali 100% Polyester
 Madhesite
128 , 140 , 152

Jakne CK Y DAHLIA pirate blue

Modeli: Color Kids

Kodi i produktit: 5711309306476

45,00€
 Brendi
Color Kids
 Gjinia Children
 Viti i modelit
2019
 Detajet Membrana waterproof , I qëndrueshëm ndaj ujit
 Kodi
5711309306476
 Materiali 100% Polyester
 Madhesite
116 , 128 , 140 , 152
Prej 1 deri 8 nga 72 (9 faqe)