You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Top BrandsDoreza SC ULTIMATE PREMIUM GTX MITTEN black 19 S

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368227007

73,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni Shell Fabric: Nylon
Palm: Synthetic leather
Insert: GORE-TEX®
Lining: MicroBemberg
 Kompozita Main fabric: 68% Polyester, 26% Polyurethane, 6% Polychloroprene
Insert: 100% Polytetraflourethylen
Lining: 71% Polyester, 29% Polyamide
 Izolimi Mbrapa = 220g fiberfill
Dora = 170g needlepunched fiberfill
 Rripi SRS Mountain Strap
 Fit Regular
 Karakteristikat Polychloroprene protection
Adjustable wrist strap
Medium gauntlet
 Madhesia S-XXL

Doreza SC W ULTIMATE PREMIUM GTX black-silver white 19 M

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368226970

74,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni Shell Pelhure: Lekure dhe Ripstop , Dora: Lekure , GORE-TEX® , Astari: 100% Polyester
 Kompozita Insert: 100% Polytetraflourethylen , Astari: 100% Polyester
 Izolimi Mbrapa = 220g fiberfill , Dora = 170g
 Rripi SRS Mountain Strap
 Fit Regular
 Karakteristikat Mbulesa të artikuluara në pjesën e prapme të duarve, Gishtat e artikuluar, pranga e gjatë, gishtat e parafabrikuar të fortë
 Madhesia M

Doreza SC W ULTIMATE PREMIUM GTX black-silver white 19 S

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368226963

74,00€
 Brand
Scott
 Construction Construction , Shell Fabric: Leather and Ripstop , Palm: Leather , Insert: GORE-TEX® , Lining: 100% Polyester
 Composition Composition , Insert: 100% Polytetraflourethylen , Lining: 100% Polyester
 Insulation Back = 220g fiberfill , Palm = 170g needlepunched fiberfill
 Strap SRS Mountain Strap
 Fit Regular
 Features Articulated paddings on back of hand , Articulated fingers , Long cuff , Strong preshaped fingers , Goat leather palm
 Size XS-L

Doreza SC W ULTIMATE PREMIUM GTX black-silver white 19 XS

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368226956

74,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni Shell Pelhure: Lekure dhe Ripstop , Dora: Lekure , GORE-TEX® , Astari: 100% Polyester
 Kompozita Insert: 100% Polytetraflourethylen , Astari: 100% Polyester
 Izolimi Mbrapa = 220g fiberfill , Dora = 170g
 Rripi SRS Mountain Strap
 Fit Regular
 Karakteristikat Mbulesa të artikuluara në pjesën e prapme të duarve, Gishtat e artikuluar, pranga e gjatë, gishtat e parafabrikuar të fortë
 Madhesia XS-L

Doreza SC W ULTIMATE PREMIUM GTX MITTEN black 19 M

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368227847

74,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni Shell Pelhure: Lekure dhe Ripstop , Dora: Lekure , GORE-TEX® , Astari: 100% Polyester
 Kompozita Insert: 100% Polytetraflourethylen , Astari: 100% Polyester
 Izolimi Mbrapa = 220g fiberfill , Dora = 170g
 Rripi SRS Mountain Strap
 Fit Regular
 Karakteristikat Mbulesa të artikuluara në pjesën e prapme të duarve, Gishtat e artikuluar, pranga e gjatë, gishtat e parafabrikuar të fortë
 Madhesia M

Doreza SC W ULTIMATE PREMIUM GTX MITTEN black 19 S

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368227830

74,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni Shell Pelhure: Lekure dhe Ripstop , Dora: Lekure , GORE-TEX® , Astari: 100% Polyester
 Kompozita Insert: 100% Polytetraflourethylen , Astari: 100% Polyester
 Izolimi Mbrapa = 220g fiberfill , Dora = 170g
 Rripi SRS Mountain Strap
 Fit Regular
 Karakteristikat Mbulesa të artikuluara në pjesën e prapme të duarve, Gishtat e artikuluar, pranga e gjatë, gishtat e parafabrikuar të fortë
 Madhesia
S-XXL

Doreza SC W ULTIMATE PREMIUM GTX MITTEN black 19 XS

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368227823

74,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni Shell Pelhure: Lekure dhe Ripstop , Dora: Lekure , GORE-TEX® , Astari: 100% Polyester
 Kompozita Insert: 100% Polytetraflourethylen , Astari: 100% Polyester
 Izolimi Mbrapa = 220g fiberfill , Dora = 170g
 Rripi SRS Mountain Strap
 Fit Regular
 Karakteristikat Mbulesa të artikuluara në pjesën e prapme të duarve, Gishtat e artikuluar, pranga e gjatë, gishtat e parafabrikuar të fortë
 Madhesia XS-M

Helios 691V1 40.5

Modeli: Alpina

Kodi i produktit: 3838432831025

155,00€
Firma
Alpina
Kodi 3838432831025
Madhesia 40.5
Gjinia Femra
Karakteristikat

Upper - Leather+textiles
Lining - Textiles

155,00€
Prej 1 deri 8 nga 50 (7 faqe)