You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ApparelDoreza SC ULTIMATE PREMIUM GTX MITTEN black 19 S

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368227007

73,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni Shell Fabric: Nylon
Palm: Synthetic leather
Insert: GORE-TEX®
Lining: MicroBemberg
 Kompozita Main fabric: 68% Polyester, 26% Polyurethane, 6% Polychloroprene
Insert: 100% Polytetraflourethylen
Lining: 71% Polyester, 29% Polyamide
 Izolimi Mbrapa = 220g fiberfill
Dora = 170g needlepunched fiberfill
 Rripi SRS Mountain Strap
 Fit Regular
 Karakteristikat Polychloroprene protection
Adjustable wrist strap
Medium gauntlet
 Madhesia S-XXL

Doreza SC W ULTIMATE PREMIUM GTX black-silver white 19 S

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368226963

74,00€
 Brand
Scott
 Construction Construction , Shell Fabric: Leather and Ripstop , Palm: Leather , Insert: GORE-TEX® , Lining: 100% Polyester
 Composition Composition , Insert: 100% Polytetraflourethylen , Lining: 100% Polyester
 Insulation Back = 220g fiberfill , Palm = 170g needlepunched fiberfill
 Strap SRS Mountain Strap
 Fit Regular
 Features Articulated paddings on back of hand , Articulated fingers , Long cuff , Strong preshaped fingers , Goat leather palm
 Size XS-L

Doreza SC W ULTIMATE PREMIUM GTX black-silver white 19 XS

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368226956

74,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni Shell Pelhure: Lekure dhe Ripstop , Dora: Lekure , GORE-TEX® , Astari: 100% Polyester
 Kompozita Insert: 100% Polytetraflourethylen , Astari: 100% Polyester
 Izolimi Mbrapa = 220g fiberfill , Dora = 170g
 Rripi SRS Mountain Strap
 Fit Regular
 Karakteristikat Mbulesa të artikuluara në pjesën e prapme të duarve, Gishtat e artikuluar, pranga e gjatë, gishtat e parafabrikuar të fortë
 Madhesia XS-L

Jakne SC EXPLORAIR 3L blue nights 19 M

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368611752

215,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni
Dermizax® 3L
 Madhesia M
 Teknologjia
Dermizax®
 Izolimi 600 Fill 3M™ Thinsulate™ Featherless insulation
 Karakteristikat Kapuc i fiksuar dhe i ndyshueshem ,Gjepa te duarve , Kufizim i ndryshueshem , lidhje elastine

Jakne SC EXPLORAIR 3L green moss 19 M

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368611936

220,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni
Dermizax® 3L
 Madhesia M
 Teknologjia
Dermizax®
 Izolimi 600 Fill 3M™ Thinsulate™ Featherless insulation
 Karakteristikat Kapuc i fiksuar dhe i ndyshueshem ,Gjepa te duarve , Kufizim i ndryshueshem , lidhje elastine

Jakne SC INSULOFT 3M blue nights-wine red 19 L

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368601296

139,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni Hybrid construction: 50D downproof Toray, DRYOzone DWR & DRYOsphere 2L in shoulder & hood
 Madhesia L
 Teknologjia DRYOsphere , Thinsulate™
 Izolimi 600 Fill 3M™ Thinsulate™ Featherless insulation
 Karakteristikat Kapuc i fiksuar dhe i ndyshueshem ,Gjepa te duarve , Kufizim i ndryshueshem , lidhje elastine

Jakne SC INSULOFT 3M green moss-blue nights 19 L

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368601357

139,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni Hybrid construction: 50D downproof Toray, DRYOzone DWR & DRYOsphere 2L in shoulder & hood
 Madhesia L
 Teknologjia DRYOsphere , Thinsulate™
 Izolimi 600 Fill 3M™ Thinsulate™ Featherless insulation
 Karakteristikat Kapuc i fiksuar dhe i ndyshueshem ,Gjepa te duarve , Kufizim i ndryshueshem , lidhje elastine

Jakne SC ULTIMATE DRYO blue nights-blue sapphire 19 M

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368614036

230,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni Hybrid construction: 50D downproof Toray, DRYOzone DWR & DRYOsphere 2L in shoulder & hood
 Madhesia M
 Teknologjia DRYOsphere , Thinsulate™
 Izolimi 600 Fill 3M™ Thinsulate™ Featherless insulation
 Karakteristikat Kapuc i fiksuar dhe i ndyshueshem ,Gjepa te duarve , Kufizim i ndryshueshem , lidhje elastine
Prej 1 deri 8 nga 27 (4 faqe)