You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Meshkuj

Doreza SC ULTIMATE PLUS black

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368554455

54,00€ 60,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni Shell Pelhure: Lekure dhe Ripstop , Dora: Lekure , GORE-TEX® , Astari: 100% Polyester
 Kompozita Insert: 100% Polytetraflourethylen , Astari: 100% Polyester
 Izolimi Mbrapa = 220g fiberfill , Dora = 170g
 Rripi SRS Mountain Strap
 Fit Regular
 Karakteristikat Mbulesa të artikuluara në pjesën e prapme të duarve, Gishtat e artikuluar, pranga e gjatë, gishtat e parafabrikuar të fortë
 Madhesite S , M , L , XL , XXL
Zbritje
-10%
54,00€ 60,00€

Doreza SC ULTIMATE PREMIUM GTX MITTEN black

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368227038

65,70€ 73,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni Shell Pelhure: Lekure dhe Ripstop , Dora: Lekure , GORE-TEX® , Astari: 100% Polyester
 Kompozita Insert: 100% Polytetraflourethylen , Astari: 100% Polyester
 Izolimi Mbrapa = 220g fiberfill , Dora = 170g
 Rripi SRS Mountain Strap
 Fit Regular
 Karakteristikat Mbulesa të artikuluara në pjesën e prapme të duarve, Gishtat e artikuluar, pranga e gjatë, gishtat e parafabrikuar të fortë
 Madhesite S , M , L , XL
Zbritje
-10%

Doreza SC W ULTIMATE PREMIUM GTX MITTEN black

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368227830

66,60€ 74,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni Shell Pelhure: Lekure dhe Ripstop , Dora: Lekure , GORE-TEX® , Astari: 100% Polyester
 Kompozita Insert: 100% Polytetraflourethylen , Astari: 100% Polyester
 Izolimi Mbrapa = 220g fiberfill , Dora = 170g
 Rripi SRS Mountain Strap
 Fit Regular
 Karakteristikat Mbulesa të artikuluara në pjesën e prapme të duarve, Gishtat e artikuluar, pranga e gjatë, gishtat e parafabrikuar të fortë
 Madhesite
S , M , L , XL , XXL
Zbritje
-10%

IS001K BREEZE R MID

Modeli: Alpina

Kodi i produktit: 3838421311262

121,50€ 135,00€
Firma
Alpina
Kodi 3838421311262
Madhesite 42, 43, 44, 45
Gjinia Meshkuj
Struktura Upper - Leather
Lining - Textiles
Zbritje
-10%
121,50€ 135,00€

IS002K BREEZE R MID

Modeli: Alpina

Kodi i produktit: 3838421311514

121,50€ 135,00€
Firma
Alpina
Kodi 3838421311514
Madhesite 41, 42, 43, 44, 45, 46
Gjinia Meshkuj
Struktura Upper - Leather
Lining - Textiles
Zbritje
-10%
121,50€ 135,00€

IS121K BREEZE R LOW

Modeli: Alpina

Kodi i produktit: 3838421312351

99,00€ 110,00€
Firma
Alpina
Kodi 3838421312351
Madhesite 40, 42, 43, 44, 45, 46
Gjinia Meshkuj
Struktura Upper - Leather
Lining - Textiles
Zbritje
-10%
99,00€ 110,00€

Jakne SC EXPLORAIR 3L blue nights

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368611776

193,50€ 215,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni
Dermizax® 3L
 Madhesite M , L , XL
 Teknologjia
Dermizax®
 Izolimi 600 Fill 3M™ Thinsulate™ Featherless insulation
 Karakteristikat Kapuc i fiksuar dhe i ndyshueshem ,Gjepa te duarve , Kufizim i ndryshueshem , lidhje elastine
Zbritje
-10%
193,50€ 215,00€

Jakne SC EXPLORAIR 3L green moss

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368611929

198,00€ 220,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni
Dermizax® 3L
 Madhesite S , M , L , XL
 Teknologjia
Dermizax®
 Izolimi 600 Fill 3M™ Thinsulate™ Featherless insulation
 Karakteristikat Kapuc i fiksuar dhe i ndyshueshem ,Gjepa te duarve , Kufizim i ndryshueshem , lidhje elastine
Zbritje
-10%
198,00€ 220,00€
Prej 1 deri 8 nga 184 (23 faqe)