You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

SkijimBANDANA VIKING Y GHOST black

Kodi i produktit: 5901115750796

9,00€


BANDANA VIKING Y TRAIN green

Kodi i produktit: 5901115760474

9,00€


Diablo 623M1 41

Modeli: Alpina

Kodi i produktit: 3838427265279

160,00€ 210,00€
Firma
Alpina
Kodi  623M1
Madhesia 41
Gjinia Meshkuj
Features Alpitex Waterproof Membrane
Zbritje
-23%
160,00€ 210,00€

Diablo 623M1 42

Modeli: Alpina

Kodi i produktit: 3838427265286

160,00€ 210,00€
Firma
Alpina
Kodi 623M1
Madhesia 42
Gjinia Meshkuj
Features Alpitex Waterproof Membrane
Zbritje
-23%
160,00€ 210,00€

Diablo 623M1 43

Modeli: Alpina

Kodi i produktit: 3838427265309

160,00€ 210,00€
Firma
Alpina
Kodi 623M1
Madhesia 43
Gjinia Meshkuj
Features Alpitex Waterproof Membrane
Zbritje
-23%
160,00€ 210,00€

Doreza SC ULTIMATE PLUS black

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368554455

60,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni Shell Pelhure: Lekure dhe Ripstop , Dora: Lekure , GORE-TEX® , Astari: 100% Polyester
 Kompozita Insert: 100% Polytetraflourethylen , Astari: 100% Polyester
 Izolimi Mbrapa = 220g fiberfill , Dora = 170g
 Rripi SRS Mountain Strap
 Fit Regular
 Karakteristikat Mbulesa të artikuluara në pjesën e prapme të duarve, Gishtat e artikuluar, pranga e gjatë, gishtat e parafabrikuar të fortë
 Madhesite S , M , L , XL , XXL

Doreza SC ULTIMATE PREMIUM GTX MITTEN black

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368227038

73,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni Shell Pelhure: Lekure dhe Ripstop , Dora: Lekure , GORE-TEX® , Astari: 100% Polyester
 Kompozita Insert: 100% Polytetraflourethylen , Astari: 100% Polyester
 Izolimi Mbrapa = 220g fiberfill , Dora = 170g
 Rripi SRS Mountain Strap
 Fit Regular
 Karakteristikat Mbulesa të artikuluara në pjesën e prapme të duarve, Gishtat e artikuluar, pranga e gjatë, gishtat e parafabrikuar të fortë
 Madhesite S , M , L , XL

Doreza SC W ULTIMATE PREMIUM GTX black-silver white

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368226956

74,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni Shell Pelhure: Lekure dhe Ripstop , Dora: Lekure , GORE-TEX® , Astari: 100% Polyester
 Kompozita Insert: 100% Polytetraflourethylen , Astari: 100% Polyester
 Izolimi Mbrapa = 220g fiberfill , Dora = 170g
 Rripi SRS Mountain Strap
 Fit Regular
 Karakteristikat Mbulesa të artikuluara në pjesën e prapme të duarve, Gishtat e artikuluar, pranga e gjatë, gishtat e parafabrikuar të fortë
 Madhesite XS-L
Prej 17 deri 24 nga 378 (48 faqe)