You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Scott

.SCOTT SCALE RC JR 24

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 00SC249805043

690,00€


Bicikleta SCOTT SPARK 960 19 L

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 07613368405047

2.220,00€
 Brendi
Scott
 Frenat Shimano MT201 Disc , F&R 180mm SM-RT10 CL rotor
 Korniza Spark 3 Alloy SL 6011
 Zinxhiri SRAM CN SX Eagle
 Gomat Maxxis Rekon / 2.4" / 60TPI
 Pesha 14.50 kg
 Shpejtesite SRAM SX Eagle Trigger

Bicikleta SCOTT SPARK 970 19 L

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 07613368404996

1.950,00€
 Brendi
Scott
 Frenat Shimano MT201 Disc , F&R 180mm SM-RT10 CL rotor
 Korniza Spark 3 Alloy SL 6011
 Zinxhiri SRAM CN SX Eagle
 Gomat Maxxis Rekon / 2.4" / 60TPI
 Pesha 14.50 kg
 Shpejtesite SRAM SX Eagle Trigger

Bicikleta SCOTT SPARK 970 19 M

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 07613368404989

1.950,00€
 Brendi
Scott
 Frenat Shimano MT201 Disc , F&R 180mm SM-RT10 CL rotor
 Korniza Spark 3 Alloy SL 6011
 Zinxhiri SRAM CN SX Eagle
 Gomat Maxxis Rekon / 2.4" / 60TPI
 Pesha 14.50 kg
 Shpejtesite SRAM SX Eagle Trigger

Bicikleta SCOTT SUB SPORT 40 LADY 19 L

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368419754

740,00€
 Brendi
Scott
 Frenat
Promax TX123
 Korniza Sub Sport 6061 Tig welding
 Zinxhiri
KMC Z51
 Gomat
Schwalbe Road Cruiser 700x47c
 Pesha
17.35 kg
 Shpejtesite Shimano SL-RS35

Doreza SC ULTIMATE PLUS black

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368554455

60,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni Shell Pelhure: Lekure dhe Ripstop , Dora: Lekure , GORE-TEX® , Astari: 100% Polyester
 Kompozita Insert: 100% Polytetraflourethylen , Astari: 100% Polyester
 Izolimi Mbrapa = 220g fiberfill , Dora = 170g
 Rripi SRS Mountain Strap
 Fit Regular
 Karakteristikat Mbulesa të artikuluara në pjesën e prapme të duarve, Gishtat e artikuluar, pranga e gjatë, gishtat e parafabrikuar të fortë
 Madhesite S , M , L , XL , XXL

Doreza SC ULTIMATE PREMIUM GTX MITTEN black

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368227038

73,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni Shell Pelhure: Lekure dhe Ripstop , Dora: Lekure , GORE-TEX® , Astari: 100% Polyester
 Kompozita Insert: 100% Polytetraflourethylen , Astari: 100% Polyester
 Izolimi Mbrapa = 220g fiberfill , Dora = 170g
 Rripi SRS Mountain Strap
 Fit Regular
 Karakteristikat Mbulesa të artikuluara në pjesën e prapme të duarve, Gishtat e artikuluar, pranga e gjatë, gishtat e parafabrikuar të fortë
 Madhesite S , M , L , XL

Doreza SC W ULTIMATE PREMIUM GTX black-silver white

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368226956

74,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni Shell Pelhure: Lekure dhe Ripstop , Dora: Lekure , GORE-TEX® , Astari: 100% Polyester
 Kompozita Insert: 100% Polytetraflourethylen , Astari: 100% Polyester
 Izolimi Mbrapa = 220g fiberfill , Dora = 170g
 Rripi SRS Mountain Strap
 Fit Regular
 Karakteristikat Mbulesa të artikuluara në pjesën e prapme të duarve, Gishtat e artikuluar, pranga e gjatë, gishtat e parafabrikuar të fortë
 Madhesite XS-L
Prej 1 deri 8 nga 144 (18 faqe)